Bitwise-indeks, der sporer 10 kryptovalutaer, slutter sig til linjen for Crypto ETF

reklame Phemex

Bitwise Asset Management, som er et krypto-aktiveringsselskab med base i San Francisco, har sluttet sig til køen ved SEC’s dør for godkendelse af en kryptobaseret ETF. Dette ville være den 15. ansøgning om en crypto / bitcoin-applikation, der afventer SEC’s nik efter en række afvisninger og forsinkelser, som ansøgeren har set fra SEC.

Bitwise asset management-applikation ser ud til at være en løsning

Den nye ETF kaldes Bitwise HOLD 10 Cryptocurrency Index Index Fund og en ansøgning om registreringserklæring vedrørende aktierne i Bitwise HOLD 10 Cryptocurrency Index Fund ETF er indgivet til US Securities and Exchange Commission (SEC), men er endnu ikke erklæret effektiv. ETF sigter mod at spore afkastet af Bitwises HOLD 10-indeks, et markedsvægtet indeks over de 10 største kryptokurver, der balanceres månedligt. I øjeblikket består indekset af BTC (58,7%), ETH (17,7%), XRP (7,7%), BCH (6,1%), XLM (3,4%), LTC (2,3%), ZEC (1,1%), XMR ( 1,0%), ETC (0,9%).

Indekset bruger 5-årig fortyndet markedsværdi i stedet for en lige markedsdækning, flere kriterier, herunder handelsvolumen og koncentrationshistorik, sammensatte priser, cirkulerende forsyning, flere datakilder, månedlig rebalancering og specifikke politikker for sjældne begivenheder som hårde gafler til beskyttelse integriteten af ​​sin kurv.

En ETF eller den børshandlede fond er en omsættelig sikkerhed, der sporer en gruppe aktiver og handles som aktier på en børs. Mens andre 14 ansøgninger til SEC er blevet indgivet til rene vanilje-Bitcoin-ETF’er, ifølge CNBC er Bitwise det eneste firma, der ansøger om en ETF, der sporer flere digitale aktiver.

Bitwises globale forskningsleder Matt Hougan blev citeret og kommenterede den meddelelse, at,

”Vores forskning viser, at en kurv med indekssporing af flere kryptokurver opfører sig anderledes end en enkelt mønt. Som sådan mener vi, at begge typer eksponering skal ses af investorer, når de overvejer det voksende kryptokurrencyrum. Vores opfattelse er, at dette nye område har mange ligheder med introduktionen af ​​handels-ETF’er for 10 til 15 år siden. ”

Hans kommentarer fortsatte med at sige det

“På det tidspunkt så vi lanceringen af ​​single-commodity ETF’er, der sporede guld, sølv, råolie og andre råvarer samt ETF’er, der sporede diversificerede råvareindekskurve. Vi ser mange ligheder her. ”

Læs også: Bitcoin ETF-entusiasme, der eksploderer, Bulls har allerede taget gebyret

Bitvis erfaring med styring af kryptoer gør det til en stærk friere til ETF-godkendelse

At have sit eget kryptoindeks giver Bitwise fordelen med hensyn til en vis bekymring, som SEC har rejst til prisfastsættelse af ETF og kryptorisikoreduktion som Bitvis ville allerede gøre det samme for sine indeksinvesteringer og fonde.

Bitwise Asset Management opererer via sine to datterselskaber Bitwise Index Services, LLC er en og Bitwise Investment Advisors, LLC. Bitwise Index Services udvikler kryptokurrencyindekser og forsker inden for kryptokurrencyinvestering, mens Bitwise Investment Advisors, LLC sponsorerer private og ikke-amerikanske private fonde, der investerer i kryptokurver.  

Bitwise har et stærkt ledelsesteam, der kombinerer sin moderne softwareekspertise med årtier af erfaring med kapitalforvaltning – kommer fra firmaer, herunder Facebook, Wealthfront, BlackRock, NYLife Investments, IndexIQ, US Commodity Funds, Goldman Sachs, JPMorgan og ETF.com

Grundlagt i 2017 er Bitwise Asset Management en kryptovaluta-aktivforvalter. Bitwise lancerede den første kryptokurrencyindeksfond, Bitwise HOLD 10 Private Index Fund, den 22. november 2017. støttes af førende institutionelle og individuelle investorer, herunder,

Khosla Ventures, General Catalyst, Blockchain Capital, Naval Ravikant, Alison Davis, David Sacks, Elad Gil, Adam Nash, Adam Ludwin, Suna Said og Avichal Garg.

Firmaet er en partner til enkeltpersoner, finansielle rådgivere, familiekontorer, investeringsforvaltere og institutioner til at navigere i kryptokurrency.

Da køen til Bitcoin / Crypto ETF stiger, og kryptomarkedet modnes, er det ikke en meget behagelig position for SEC at undgå problemet yderligere ved at forsinke det eller måske afvise det. Derfor tror mange analytikere, at SEC måske ændrer sin holdning denne gang.

Er Bitwise en bedre kandidat sammenlignet med andre for at få en SEC-licens til en krypto-ETF? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me