Bitcoinin kasvava maturiteetti ja vähenevä volatiliteetti pitävät härkäajon katupositiivisena

Viimeisten 24–48 tunnin ajan Bitcoin on pysynyt välillä 6400–6750 dollaria, mikä osoittaa hyvää konsolidatiivista tukea noin 6500 dollarilla. Viime viikon aikana kolikko on ollut melko noin 6500 dollaria eikä ole rikkonut tukea merkittävästi edes silloin, kun altcoineja on mehiläinen haihtuu sen ympärillä. Tämä äkillinen pudotus volatiliteettiin, katumielialoihin ja teknisiin indikaattoreihin antaa selkeät merkit markkinoiden kypsyydestä ja saa uskomaan, että härkäajo saattaa olla lähellä.

Bitcoin pysyy vahvana takaiskuista huolimatta

Kryptovaluutat ovat yleensä käyneet kauppaa matalammin tänä vuonna johtuen tekijöistä, kuten lisääntyneestä sääntelyvalvonnasta, valtion tukahduttamistoimista ja pelosta, että digitaalisten valuuttojen yleinen käyttöönotto saattaa kestää kauemmin kuin jotkut olivat odottaneet. Mutta jos havaitaan viimeisen kahden kuukauden aikana johtava kryptovaluutta, Bitcoin on pysynyt melko vakaana huolimatta kovasta negatiivisesta uutisvirrasta. Elokuun alusta lähtien Bitcoin on pysynyt vakaana $ 6300: n ja $ 6800: n välillä, murtamalla harvoin $ 6,800: n vastustasosta ja 6300 USD: n tuesta.

Aivan viime kuussa SEC hylkäsi pyynnöt yhdeksän kryptovaluuttarahaston luetteloimiseen vedoten muun muassa jatkuvaan huoleen manipuloinnista, vaikka palautti ne uudelleenkäsittelyyn. Jo viime viikolla Yhdysvaltain arvopaperimarkkinakomissio (SEC) on jälleen lykännyt VanEckin ja SolidX: n päätöstä Bitcoin Exchange Traded Fund (ETF) -hakemuksesta. Tämän viime viikon lisäksi lisensoitu japanilainen kryptovaluutanvaihto Zaif oli ilmoittanut uudesta kryptovaluuttavarastuksesta, jonka arvo oli 60 miljoonaa dollaria. Vaihto hakkeroitiin 14. syyskuuta – 19.00 14. syyskuuta. Kolme erilaista digitaalista kolikkoa – Bitcoin, Bitcoin Cash ja Monaco – varastettiin Zaifin kuumista lompakoista (kytkettyinä verkkoihin aina) Nikkei kertoo..

Nämä olivat sellaisia ​​uutisia, joita bitcoin nostaisi voimakkaasti, mutta tällä kertaa kolikko on ollut vakaa takaiskuista huolimatta, jotka osoittavat varmasti vakauden ja kypsyyden merkkejä. Bitcoinin vakauden kasvu on myös antanut markkinoiden olla vähemmän herkkiä hypeille ja erityisille tapahtumille.

Myös, lukea: Bitcoin on hidas 6510 dollaria, mutta villi keinu on matkalla

Asiantuntijatkin uskovat Bitcoinin kääntyvän vakaana ja olevan suuren rallin horisontissa

Monet tutkijat, analyytikot ja sijoittajat kadulla uskovat, että Bitcoin-markkinat ovat kypsyneet ja saattavat olla syy, jolla kryptovaluutta voi nähdä hintojen nousun. Viime viikolla Chainalysis-tutkijat esittivät raportin, jonka mukaan Bitcoin-markkinat ovat kypsyneet viimeisten yhdeksän kuukauden aikana. Huolimatta Bitcoinin hinnan jyrkästä laskusta, suurin osa sijoittajista piti kiinni sijoituksistaan, minimoiden asemien muutokset jopa epävarmuuden ja äärimmäisen volatiliteetin aikana.

Myös muutama persoonallisuus kannatti tätä. ShapeShiftin toimitusjohtaja Erik Voorhees ilmestyi CNBC: lle ja totesi, että Bitcoinin ja muiden suurten kryptovaluuttojen karhumarkkinat ovat vähitellen päättymässä.

“En usko sen [karumarkkinoiden] loppuvan pian, vaikka uskonkin, että romahtamisnopeus on hidastunut huomattavasti. Yleensä näissä kuplissa, kun olet käynyt läpi useita kuukausia laskutrendin, hengailet vaihteluvälillä jonkin aikaa […] Mutta luulen, että olemme päässeet suurimmalla osalla romahdusta. “

Miljardierisijoittaja Mike Novogratz totesi, että markkinat ovat alkaneet osoittaa merkkejä myyjien väsymyksestä, koska karhut ovat alkaneet tulla epämukaviksi kryptovaluuttojen myymisestä niin alhaisella hintaluokalla. Novogratz korosti, että kryptovaluuttamarkkinat ovat saavuttaneet pohjan useiden teknisten indikaattoreiden perusteella.

“Luulen, että eilen alimmamme. Retusoinut viime vuoden lopun huippuarvot ja kiihtyvyys, joka johti massiiviseen ralliin / kuplaan. Markkinat haluavat palata puhkeamiseen. Palasimme koko kuplan takaisin. “

Kun bitcoin ei osoita suurta reaktiota positiivisiin tai negatiivisiin uutisvirtoihin ja sen yhdistyminen 6500 USD: n vyöhykkeeseen, useimmat analyytikot ja asiantuntijat kokevat, että tämä voi olla Bitcoinin pohja ja ralli voisi olla aivan kulman takana.

Toteutuuko Bitcoin Bull -ajon ennusteet totta? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me