“Bitcoin er langsomt, når det kommer til pengeflytning” siger Ripple Chief Market Strategist

reklame Phemex

Ripples Chief Market Strategist, Cory Johnson, optrådte på Fox Business og talte om XRP og dets anvendelse i især pengeoverførselsbranchen. Mens han forklarede brugssagen, nævnte han, at verden ønsker en teknologi, der er hurtig til at flytte penge, og derfor har Ripple kant over andre kryptokurver, især når Bitcoin og Ethereum kaldes langsomt.

Cory Johnson føler, at Ripple er den bedste til at flytte penge

Ved at starte sin sammenligning for pengeoverførselsindustrien med Bitcoin [BTC] og Ethereum [ETH] sagde han, at folk vil have hastighed, når det kommer til at flytte penge, især til grænseoverskridende betalinger. For Bitcoin sagde Johnson, at Bitcoin og Ethereum er fascinerende mønter, men ikke er op til mærket med hensyn til nytte.

Ifølge ham lukker transaktioner på Bitcoin eller Ethereum et stort forretningsproblem i nutidens verden at flytte penge på tværs af grænser. Desuden har Ripple ifølge ham skabt adskillige softwareprodukter, som er bygget til at fremskynde overførselsprocessen, idet den bliver så lav som et par sekunder ved lave priser. Efter hans mening gør denne faktor XRP af stor værdi for fremtiden.

Johnson præciserede, at Ripple fokuserer 100% på virksomheder og forsøger at udvide rækkevidden til så mange institutioner som muligt, så de betalinger, der tager dage at rydde, kan ske på få sekunder. For at citere uddrag fra Johnsons interview sagde han

”Det er vanvittigt, at jeg i dag kan sende en sms til min ven i Rom med emojier og et gif af Neymar, der falder ned og kloge ting … på 3 sekunder. Men hvis jeg vil flytte penge fra New York til Mexico City, tager det 5 dage og koster over 500 basispoint. Dette er vanvittigt i denne tids æra. ”

”Grundlæggende skal penge bevæge sig så hurtigt som ideer bevæger sig, så hurtigt som data bevæger sig, og lige nu gør de det ikke. Og det er virkelig dyrt. … Langsomt bevægende penge gør virkelig ondt for folk, især når de flytter over grænser. ”

Mens han forklarede pengeoverførselsindustriens aktuelle tidsforsinkelse og involverede omkostninger, sammenlignede han XRP med BTC og ETH og sagde

“Bitcoins langsomme … Ether er langsom. XRP bevæger sig rigtig hurtigt, bare fordi dets teknologi er lidt anderledes. ”

Læs også: Ripple Reports Sharp Decline in XRP Sales in Quarter 2 of 2018

Hvorfor går Ripple så hurtigt i at flytte penge

Ripple i sin sammenligning for at vise sin hastighed har sat et diagram på sin hjemmeside, der viser afviklingshastighed. Mens det traditionelle afviklingssystem tager 3-5 dage, tager BTC 1+ timer, ETH tager 2+ minutter, mens XRP tager 4 sekunder.

xrp

Ripples hurtige systemer: Som det er vist visuelt, er den dramatiske forskel i afviklingshastighed mellem de tre øverste kryptovalutaer sammen med de nuværende traditionelle korrespondancebankafviklingstider. De her nævnte tider er for det, der i kryptoverdenen er kendt som “on-ledger” -transaktioner eller transaktioner, der finder sted direkte på blockchain. Ikke kun “on ledger” Ripple ‘s off ledger system kendt som XRP Payment Channel har den højeste TPS-rate sammenlignet med Bitcoins lyn og Ethers Raiden

Konsensusprotokol: XRPs konsensusmekanisme eller protokol bruger den “byzantinske konsensusalgoritme” til at afgøre, om en transaktion er legitim. Dette gør det også muligt at sikre netværket med et minimum af elektrisk strøm og meget hurtigere end Bitcoin og Ethereum, der bruger “proof-of-work”. for at validere transaktioner

XRP kræver ikke minedrift: På grund af sin konsensusalgoritme kræver XRP ikke centraliserede minedriftspuljer. Dette gør det muligt for sit netværk virkelig at være decentraliseret på en måde, der understøtter redundansen fra et distribueret system. Det sparer også en ekstraordinær mængde elektrisk energi og er kategorisk bedre for miljøet end Bitcoin eller Ethereum.

Effekt på hastighed: RippleNet leverer højhastighedstoglinjer til den næste generation af betalinger. Som et kugletog med passagerer indeholder hver hovedbog transaktioner, der kan bekræftes i den tid, det tager at blinke. Det opnår disse hastigheder ved hjælp af dets bekræftelsesprotokol.

Regelmæssige lukkede tider: På grund af Ripple-protokollen, lukker hovedbogen tidspunkter for ikke at variere mærkbart som bloktider. For både Bitcoin og Ethereum kan en tredjepart ikke forudsige med nogen grad af nøjagtighed, hvor hurtigt en ny blok oprettes. XRP Ledger har derimod meget regelmæssige store lukningstider, og hver lukker (i øjeblikket) i gennemsnit hvert fjerde sekund (eller mindre). Denne konsistens giver et benchmark, der kan bruges af tredjeparter, software og andre systemer til at forudsige normal kommunikation med og fra XRP Ledger med en hastighed, der understøtter næsten øjeblikkelig global handel.

Da Ripples MainNet, XRP og Consensus Protocol er meget hurtigere end BTC og ETH, flytter det penge mere sikkert, problemfrit, billigt og ja hurtigt, hvilket gør det til et foretrukket valg for finansielle institutioner. Dette fik Cory Johnson til at sammenligne og bekræfte de tre kryptokurver.

Vil XRP og Ripple fortsætte med at opretholde denne fordel i forhold til BTC og ETH? Fortæl os dine synspunkter om det samme.  

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me