Ethereums faldende pris holder gaden i kløft

reklame Phemex

Ethereum-prisen ser ikke ud til at finde gulvet. Da gaden mener, at dette er gulvet, overtræder prisen på Ether det igen og udsætter yderligere ulemper. Mange tyre ser dette som en oversolgt mulighed for at købe, bjørnene mener, at det er slutspillet til den næststørste kryptokurrency på gaden, der antyder, at der findes.

Bjørne siger sælge

Ethereum (ETH), efter at have været stagnerende i nogen tid nu omkring USD 350, oplevede en svimlende styrtdykning i dag, der tog den under USD 300, første gang siden november 2017, der markerede en 60% udslettelse i 2018. Selvom der i øjeblikket ikke er nogen klar grunde til, hvad der skete med Ethereum, og hvorfor dens pris oplevede et så vigtigt fald, tilsyneladende synes dets fald grundlæggende på grund af stigningen i konkurrence, problemer med skalerbarhed og overbelastning, som blockchain står over for i realtid. For det første var det Fcoin, hvis kontroversielle forretningsmodel, der tilskyndede sine brugere til at stemme på digitale aktiver, der er på randen af ​​at blive opført i form af airdrops tilstoppet Ethereum blockchain.

Derefter flyttede Tron og EOS til deres eget MainNet ikke kun to af de største projekter fra Ethereum Blockchain, men begyndte også at udgøre direkte konkurrence til Ethereum. Ether havde skyrocketet over $ 1.000 i februar, da startups byggede projekter oven på Ethereum-blockchain og solgte digitale tokens til gengæld for ether i mængdesalg kendt som indledende møntoffer. Investorer, der købte Ether for at deltage i disse ICO’er, kørte prisen op. Og nu, da nogle af disse projekter indløser for at dække udgifter eller flytter til deres Mainnet, skader det faktisk Etherum, hvilket fører til denne svaghed..

Læs også: Ethereum-grundlægger Vitalik Buterin frigav ny konsensusalgoritme for at bekæmpe angreb

Tyrer siger stadig køb, dette er bare starten

Selvom fugtigheden på kort til mellemlang sigt fortsætter, er fundamentet i Ethereum på lang sigt stadig stærkt, og prisen kan helt sikkert se et opsving. Mange mener, at Ethereum følger trenden med Bitcoin, og faldet er, at prisen svarer til den, der skete med Bitcoin efter Gox gik i stykker, kun for at stige igen. Selv Ran Neuner tweetede, at det ser ud til, at Ethereum er oversolgt.

ETH dyppede lige til september 2017 niveauer. Jeg er ikke sikker på, hvornår markedet vil vende, men jeg er sikker på, at vi er på vej til salg i øjeblikket. pic.twitter.com/0H1Rpw4gBj

– Ran NeuNer (@cryptomanran) 13. august 2018

Ethereum Foundation arbejder rasende mod skaleringsløsninger. Plasma, Sharding, Casper, er alle prioriteter for fonden og dens allierede med at opbygge en skaleret, decentraliseret blockchain. Enterprise Ethereum Alliance fortsætter også med at tilføje interessante allierede. For nylig havde Jun Hasegawa, grundlæggeren og CEO hos OmiseGO også skitseret fremtiden for Ethereum og køreplanen for dens vækst i de næste to år. Ifølge ham vil året 2019, hvor Ethereum finder sin virkelige forretningsoptagelse, og DApps på sin blockchain stiger. Herefter øges Ethereum i 2020 massivt, da dens vedtagelse vil stige, efterhånden som mønten bliver mere almindelig.

Kryptoøkonomi mit perspektiv / forudsigelse.

2017: Spekulation (ICO’er)

2018: PoC / Eco-system buidl / skaleringsløsninger (L2 #Plasma #OmiseGO/ L1 # Sharding #Casper ) / Interchain-protokoller

– JUNΞ (@JUN_Omise) 30. juli 2018

2019: Real business adoption / UIUX-fokusværktøjer / Flere Dapps

2019 ~ 2020: #Ethereum massivt skala og brugt af regeringen.

Vi vil se enorm forskel mellem ægte vedtagelig protokol og toksisk spekulationsprojekt.

– JUNΞ (@JUN_Omise) 30. juli 2018

For nylig havde Vitalik også udgivet en ny oversigt over algoritmen, der kræver kontrol på mere end 99% af noder i Blockchain for at udføre et angreb, der gør Ethreum næsten angrebssikker.

Selvom det kortsigtede fald er ukontrolleret, har Ethereum stadig meget i sin hånd for at ændre virksomheden grundlæggende. Selv om det ikke vil være let at ændre markedets stemning med det samme, vil leveringstidslinjerne og den måde, hvorpå det håndterer de aktuelle udgivelser bestemt være noget, som investorer vil se på

Vil Ethereum vinde kampen og genvinde sin mistede herlighed? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me