Ontologi bekræfter sin dApp Incentives Model, vil tilbyde 60% ONG-rabat for dApp-udviklere

reklame Phemex

Mens kampen om dApp mellem Ethereum, Tron og EOS er på sit højdepunkt, har en anden fremtrædende deltager deltaget i løbet. Ifølge den seneste meddelelse har Ontology bekræftet sin dApp-incitamentsmodel, og den vil give 60% dApp-transaktionsgebyrabat til udviklere.

Ontology frigiver fire nye incitamentsmodeller for at lokke dApp-udviklere

Ifølge den nylige udvikling fremlagt af Ontology om dens officiel medium kanal, projektet har besluttet og bekræftet sine unikke fire nye incitamentsmodeller til udviklere, der bruger Ontology dApp-økosystemet til at lancere deres dApp. Den officielle stat

“Vi vil nu meddele, at vi i løbet af de første tre måneder (1. april til 30. juni) giver et early bird-tilbud på 60% rabat på dApp-transaktionsgebyr til udviklere”

Modellerne, der er blevet bekræftet af projektet, er de samme som den, der blev foreslået i sidste uge i december, hvor projektet havde erklæret, at Ontology Foundation vil prøve modellerne i et år – fra 1. april 2019 til 1. april 2020 – i hvilket tidsrum reglerne ikke ændres. Perioden før april 2019 vil blive brugt til teknologiudvikling og forberedelse.

De fire foreslåede modeller var

  • Model A: Rabat på transaktionsgebyr: 50% af alle transaktionsgebyrer (ONG) genereret af en dApp returneres til dApp-udvikleren. Med denne model ønsker Ontology at tilskynde intuitive og effektive dApps-udviklere
  • Model B: Aktive dApp-incitamenter: Den anden foreslåede model er baseret på givende dApps, der ligger i top 50 i aktivitet. Under denne model tildeler Ontology Foundation i alt 100.000.000 ONT og 100.000.000 ONG til udviklerne med de mest aktive dApp’er i regelmæssige kvoter. Incitamentsrangeringen bestemmes af projektet baseret på dApps aktive brugere og transaktionsvolumen. Denne model kommer med en advarselsnotat, der siger Efter et års forsøgsdrift vil fonden afgøre, om modellen skal justeres baseret på feedback fra samfundet, og hvis dApp-aktivitet viser sig at være manipuleret, udstedes der en straf. Denne model gælder ikke for Gambling dApps
  • Model C: dApp-udviklingslånprogram: Denne model er blevet introduceret af fonden for at hjælpe udviklere med at komme i gang med at opbygge deres dApps på Ontology. For udviklere, der begynder at udvikle sig uden finansiering, yder låneprogrammet økonomisk støtte lige fra starten. Udviklere kan bruge lånet lånt fra Ontology Foundation til deres indledende fase af dApp-udvikling, test og drift, indtil det er i gang. Tilbagebetalingen af ​​dette lån betales i to lige store rater – først når 70% af udviklingsprocessen er afsluttet. Den anden rate udstedes, når dApp’en bliver live.
  • Model D: Teknisk og marketing support: Ved denne model ønsker projektet at forbedre udviklingseffektivitet og operationel effektivitet gennem teknisk og marketing support. I henhold til denne model tildeler Ontology en projektejer til at hjælpe med at udvikle og markedsføre dApp gennem hele sin livscyklus. Denne model gælder også for udviklere med økonomisk støtte til udvikling og drift i Incentive Model A og B. Under supportprogrammet vil projektet levere følgende tjenester

Teknisk support

  • Tilvejebringelse af protokoller til at hjælpe dApps med at opnå scan-to-play-funktionen (ONTO er den første mobilapp, der understøtter en sådan funktion).
  • Vejledning i brugen af ​​TS-SDK.
  • Kodningsinstruktioner og revision af smarte kontrakter.

Marketingstøtte

  • Global community-deling: Den delte nyhed dækkede over 200.000 brugere over 36 kanaler på 11 sociale medieplatforme.
  • Globale markedsføringsoperationer: begivenhedsplanlægning, plakatdesign, pressemeddelelser, lokal reklame, vedligeholdelse i realtid i samfundet og feedback.

Modellen leveret af Ontology er bestemt misundelsesværdig og ville virkelig være fristende for udvikleren at gå glip af dem, og Ontology kan måske snart udfordre sine konkurrenter i dApp økosystem race.

Kommer Ontology ud som en bedst udførende dApp-økosystemudbyder? Lad os vide dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me