Bitcoin Gambling Scam

Pålidelige Bitcoin-kasinoer

Top bedømt

# 1

Bovada

Bovada logo 125% bonus op til $ 3750 125% bonus op til $ 3750

  • Anerkendt spil

Læs anmeldelse Spil nu

# 2

Black Chip Poker

Black Chip Poker logo 200% bonus op til $ 1000 200% bonus op til $ 1000

  • Generøse bonusser

Læs anmeldelse Spil nu

# 3

BetOnline

BetOnline logo 100% Crypto Bonus 100% Crypto Bonus

  • 4 Cryptos accepteret

Læs anmeldelse Spil nu

Introduktion til Bitcoin-svindel

Er Bitcoin en fidus? Absolut ikke. Der er dog mange svindel, der køres, der er rettet mod Bitcoin-brugere. Lad os starte med at se på nogle af de mest almindelige Bitcoin-svindel, du vil løbe over.

Bitcoin-e-mail-svindel

En af de ældste og stadig populært anvendte svindel er Bitcoin-fidus-e-mailen. Disse e-mails kommer i forskellige varianter. Nogle er meget officielt lydende og hævder, at der har været et databrud på et websted, du bruger. Andre vil hævde, at en Bitcoin-transaktion, du startede, ikke gik korrekt, og at du har brug for at bekræfte dine personlige oplysninger.

Der er et par fælles tråde til disse e-mails. For det første vil disse e-mails prøve at få dig til at bekræfte dine Bitcoin-adresser, normalt ved at bede dig om at bekræfte din private nøgle. Andre kan anmode om, at du sender et beløb af Bitcoin for at bekræfte din adresse.

Alt dette er svindel og håber, at Bitcoin-brugeren ikke er klar over, hvordan Bitcoin eller digitale valutaer fungerer. Giv aldrig din private nøgle under nogen omstændigheder. Hvis du gør dette, giver du op kontrol over dine Bitcoin-tegnebøger.

Spoofing svindel

En almindelig fidus, du ser målrettet mod Bitcoin-udvekslingsbrugere, er spoofing-svindel. Disse svindel bruger normalt e-mail til at sende dig en besked om at logge ind og bekræfte dine kontooplysninger. Dette kan være på et Bitcoin-handelssted eller et andet websted, du bruger til at gennemføre BTC. E-mailen kan endda ligne en legitim e-mail fra en virksomhed.

Men hvis du går til webstedet ved hjælp af e-mail-linket, fører det dig til et falsk sted, der stjæler dine brugeroplysninger. For eksempel kan en falsk e-mail fra EToro henvise dig til at gå til EToroSite.com eller EToro.biz i stedet for handelsplatformwebstedet.

Et par nemme måder at få øje på disse svindel er at kontrollere både e-mail-adressen og linket i e-mailen. Hvis du dobbeltklikker på adressen, vises den generelt afsenderens e-mail. Det vil normalt være en underlig e-mail, forudsat at svindleren endda har forsøgt at dække sit spor. Nogle bruger simpelthen Gmail til at oprette falske konti. Linkadressen vil også se underlig ud og tippe dig for, at den ikke er legitim.

Bitcoin-investeringssvindel

En af de mest almindelige former for Bitcoin-fidus derude er Bitcoin-investeringssvindel. Ofte hævder disse websteder, at du kan tjene store penge ved at investere i deres websted. De vil love urealistiske afkast, såsom 100% fortjeneste på 30 dage.

Andre kan hævde, at du deltager i en eller anden form for handel med kryptokurrency, såsom aktieoptioner. Igen vil de fremsætte urealistiske krav om, hvor meget du kan lave.

Disse svindel er i bedste fald Ponzi-ordninger. De første par mennesker, der kommer ind i fidus, kan tjene lidt penge, men siden lukker enten ned eller holder op med at betale ud efter et stykke tid. Alle de penge, du har investeret i siden, går nu tabt.

Afpresning og Ransomware

To af de mest aggressive svindel, du vil se, er afpresningsforsøg og ransomware-angreb. For afpresningsforsøg vil nogen kontakte dig og hævde at have følsomme oplysninger om dig. Nogle gange kan de endda have en kopi af din nuværende eller tidligere adgangskode. De beder dig om at sende Bitcoin til en adresse for at få dem til at slette oplysningerne fra deres computer.

Den værste form for Bitcoin-fidus er ransomware. Dette er et viruslignende program, der effektivt låser din computer ned og kræver, at du betaler en løsesum i Bitcoin for at undgå at få din computer slettet.

Ved afpresningsforsøg skal du ignorere dem, da det eneste, personen måske har, er en gammel adgangskode. Hvis adgangskoden stadig er aktiv på alle konti, skal du ændre den og opdatere din adgangskodeadministrator. Betal ikke Bitcoin. For ransomware-angreb vil de fleste moderne virusprogrammer rette det. Det er bedst at have et pålideligt AV-program allerede installeret på din computer.

Bitcoin-spil-svindel

Nu hvor vi har diskuteret de typiske Bitcoin-svindel, du vil køre på tværs af, lad os diskutere Bitcoin-spilbedrageri. Da Bitcoin-spil er meget populært, er der dem derude, der vil drage fordel af intetanende spillere. Her er nogle af måderne til at identificere en Bitcoin-fidus.

Spil af lav kvalitet

Når man ser på BTC-spillesider, hvilken type software bruger den? Bruger webstedet software fra førende udbydere som Microgaming, eller bruger de proprietær software? Bruger de SoftSwiss-platformen til hjemmesiden, eller er hjemmesiden ikke-mærket?

Med meget få undtagelser er de fleste BTC-spilwebsteder, der tilbyder spil, der er ringe kvalificerede, svindel. De kan se ud eller endda fungere lovligt i et stykke tid, men de holder normalt op med udbetalingen efter et stykke tid. Værre endnu, softwaren kan være rigget til at tage dine penge.

Ikke rimeligt fair

Alt legitimt Bitcoin-spil er Provably Fair gambling. Denne algoritme hjælper med at forsikre spilleren om, at al handling er fair ved at give dem mulighed for at bekræfte væddemålet. Hvis webstedet er nyere og ikke tilbyder nogen form for Provably Fair gambling, er det sandsynligvis en fidus.

Bemærk, at fiat-websteder, der tager Bitcoin, muligvis ikke tilbyder sandsynligt fair spil. Det skyldes, at de er fiat-websteder, der tillader indskud hos Bitcoin snarere end et ægte Bitcoin-spilsted.

Ingen licens

Et stort rødt flag, der skal passes på BTC-spillesider eller ethvert hasardspil, er når webstedet ikke er licenseret. Legitieme onlinespilwebsteder er licenseret af en primær tilsynsmyndighed, uanset om det er Alderney, Curacao, Isle of Man eller andre førende licensorganer.

Anonym registrering og leg

Vær meget forsigtig med at spille på ethvert hasardspil, der ikke kræver nogen form for registreringsoplysninger i forhold til identitetsbekræftelse. Ofte viser disse websteder sig at være Bitcoin-fiduswebsteder. Mens Bitcoin er berømt for at være en anonym valuta, giver anonymitet svindlere en måde at angribe på.

Selvom nogle af jer muligvis ikke kan lide sider, der kender din kundes (KYC) -bekræftelse på sine spillere, har disse sider en tendens til at være mere legitime end anonyme websteder.

Gå til alle hasardspilwebsteder med forsigtighed

Endelig er det bedst at bruge en overflod af forsigtighed, når man spiller på BTC-spillesider. Mens der er mange legitime websteder derude, er der også mange fiduswebsteder. Som sådan skal du nærme dig ethvert websted med forsigtighed og undersøge det, før du spiller. Tjek online anmeldelser, sociale medier og kunderapporter for at se, om der er store røde flag eller problemer.

Se derefter efter nogle af de røde flag, som vi har dækket i denne artikel. Endelig brug god dømmekraft og sund fornuft. Hvis noget ser ud eller føles fiskeagtigt ved et hasardspil, kan du prøve et andet sted. En ounce forsigtighed kan nu spare dig for betydelig hovedpine og mistet Bitcoin nede i vejen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me