Donald Trump spiller julemanden for Bitcoin-investorer; Løfter positive ændringer

reklame Phemex

Lige efter julen er Trump blevet julemanden for Bitcoin-investorerne ved indirekte at acceptere Bitcoin ved at opkræve en skat på det samme. Den indirekte skat af amerikansk regering. navngivet “labyrinthine tax” var blevet introduceret for sent med en god mængde positive ændringer for de amerikanske Bitcoin Investors.

Her er uddraget fra beslutningen, og hvordan det vil påvirke den indianske investor

Efter 31 år forventedes en sådan stor beslutning at give markedet et løft, selvom ingen af ​​amerikanerne nogensinde har forventet en sådan type regning, der kan skære syv indkomstgrupper til fire og tage dem nedad i forhold til skattestrukturen.

For bitcoinere (et udtryk brugt for Bitcoin-investorer) kan det betragtes som en lov til at imødekomme kompromis, der er i overensstemmelse med afsnit II og V i den samtidige afgørelse om den finansielle plan for toldåret 2018, der er markeret i lov af præsident Trump, lukker en potentiel væsentlig bestemmelse.

Da denne skat vil hjælpe bitcoinere på følgende måde

  • Der skal betales skat på Bitcoin-handel

Mens det var skattepligtigt at skifte bitcoin til fiat, var det skattepligtigt at købe fysiske ting med crypto, nu er selv crypto-to-crypto skattepligtig, hvilket effektivt gør alle bitcoin-transaktioner godt og skattepligtige. Og ændringen implementeres i starten af ​​kalenderåret 2018, kun få dage væk.

  • Man kan betale skat af Bitcoin i Bitcoin Cash

Enhver, der bliver beskattet for handel med Bitcoin, skal betale skatten på den. Da Bitcoin ikke har en reel værdi eller identitet, kræver de nye regler, der deles af Mr.Trump, derfor at betale skat via Bitcoin Cash. Denne beslutning havde faktisk anbefalet Bitcoin som et finansielt instrument, hvor handel kan ske, og der kan betales skat. I sin støtte siger Treil-teamet fra Trump, at det var nødvendigt, da de amerikanske investorer i Bitcoin steg hver dag.

  • Vil øge dets accept som global valuta

Hvis et land, der driver økonomien, accepterer Bitcoin, vil det helt sikkert øge markedet for Bitcoin og andre Crypto-valutaer. Det lover et stærkt legitimt valutafund i form af Bitcoin.

I henhold til New York Times hver dag steg i alt 2,5K amerikanske investorer, der er villige til at investere i Bitcoin.

Hvad kan være den mulige årsag til Bitcoins sejr under Trumps formandskab?

Det er bestemt en sejr for Bitcoin-grundlæggerne, der indirekte får støtte fra verdens stærkeste økonomi. Den bedst mulige årsag til denne støtte kan være:

“Blockchain-teknologien har potentialet til at revolutionere finanssektoren, den amerikanske økonomi og leveringen af ​​offentlige tjenester, og jeg er stolt over at være involveret i dette initiativ”

Denne erklæring blev erklæret af den vigtigste person i Trumps formandskab; der er udpeget som direktør for kontor for ledelse og budget under Trump. Dette betyder simpelthen, at han selv stoler på fremtiden for krypto-valutaer. Han anses for at være den mest inspirerende og åbenhjertige person, han har ryddet sine synspunkter helt tilbage i juni 2017, at Bitcoin er en revolution, og lande, der ikke vil acceptere eller legalisere tendensen inden kort tid, vil miste sit greb om den globale økonomi.

Mulvaney er blandt en af ​​grundlæggerne af den topartiske Blockchain Caucus, det primære job med dette fundament er at uddanne folk om Blockchain-plads, Crypto-valutaer, Bitcoin osv. Ovenstående erklæring blev hentet fra et af de møder, han var vært for BBC.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvorfor Bitcoin vil vokse under onkel Trumps formandskab, her er en hurtig opsummering

  • Verdens stærkeste økonomi accepterer villigt den som det handelsfinansielle instrument.
  • Den nemmeste måde at foretage transaktioner på, og dermed problemfri banksystem, som amerikanere normalt understøtter.
  • Øget adoptionsrate for Bitcoin, når folk følger de modige.

Fortsæt læsning Coingape for flere nyheder om de hotteste begivenheder i verden af ​​kryptovalutaer.

Fortæl os dine tanker om Bitcoin i 2018 i kommentarerne nedenfor, eller skriv til os på [e-mail beskyttet]

Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me