Forudsigelse af den sande værdi af Bitcoin med Metcalfes lov

reklame Phemex

Ved at bruge Metcalfes lov har MIT analyseret, at værdien af ​​bitcoin er betydeligt overvurderet lige nu, og at markedet afspejler det i 2014. Efter loven var forudsigeligheden af ​​et forestående nedbrud muligt og kan ses.

Metcalfes lov: At finde værdien af ​​Bitcoin, hvor meget er det værd?

I en analyse udført af MIT, værdien af ​​bitcoin er blevet forsøgt at bestemme ved hjælp af Metcalfes lov. Når man prøver at beslutte, hvordan penge kan værdiansættes, har folk forskellige synspunkter. Nogle vil sige, at valutaen er værd, hvad man er villig til at betale for den, mens andre modvirker, at dens værdi ligger i de høje produktionsomkostninger. Og det er netop derfor, bitcoin oplever ekstreme værdiansættelser.

I december 2017 var Bitcoin-priserne på alle tiders høje niveau på $ 20.000, mens hele kryptokurrencymarkedsstørrelsen havde været eksemplariske 830 milliarder dollars. Imidlertid kollapsede markedet i løbet af få dage og faldt ned til 280 milliarder dollars, hvilket var en massiv nedgang.

Så spørgsmålet, der opstår, er, hvad nøjagtigt bitcoin virkelig er værd? MIT-analytikerne påpeger, at værdien af ​​kryptokurrency faktisk ligger i netværket af mennesker, der bruger dem. Desuden, hvis en bitcoin værdiansættes til en så høj pris, bliver det svært at virkelig se og forstå de markante tegn på markedskrakket, der helt sikkert kommer.

Efter Metcalfes lov, der siger, at “et netværks værdi er proportional med kvadratet af antallet af dets brugere.”

Det hedder, at det på baggrund af antallet af brugere er ret ligetil og let at finde værdien af ​​bitcoin. Den originale lovs idé antager, at alle knudepunkter kan forbinde med hinanden. Desuden afspejler loven, at værdien af ​​bitcoin er steget med antallet af dets brugere.

Læs også: Da Bitcoin falder, møder aktiemarkedet det værste fald

De betydelige bitcoin går ned

Loven viser også, hvornår bitcoin er blevet overvurderet. Fire lejligheder er blevet nævnt specifikt, da bitcoin blev overvurderet og derefter styrtede ned.

Den første store begivenhed med nedbrud skete i 2011 med Mt. Gox fiasko. Den Tokyo-baserede børs blev hacket, hvilket resulterede i et fald på cirka 88 procent i kryptokurrencypriser i løbet af tre måneder.

Den næste var 2012’s nedbrud, det skyldtes en opdagelse af Bitcoin Ponzi-ordningen. Derefter styrtet i 2014, Mt. Gox kollapsede på grund af høje handelsvolumener, der førte til et fald på 50 procent i bitcoin-priser på kun to dage.

Nu er det seneste nedbrud i 2017, der blev udløst af flere faktorer, især den sydkoreanske regerings nedbrydning af kryptobørs.

Analysen følger fremgangsmåden, hvor et marked vokser i en ekstremt eksponentiel hastighed. Denne form for vækst er ikke bæredygtig og sker kun i en kort periode. Dette nedbrud er uundgåeligt for dette marked.

Desuden er dette nedbrud forudsigeligt, fordi ikke-bæredygtig vækst kun fører til høj volatilitet, hvilket betyder øget ustabilitet, der yderligere betyder, at selv en lille begivenhed kan udløse et nedbrud.

Analysen underretter yderligere, at på tidspunktet for disse nedbrud var markedet i en kritisk tilstand, og hvis disse begivenheder ikke ville have udløst nedbruddet, ville enhver anden begivenhed helt sikkert have haft. Desuden kan de tidligere data bruges til at forudsige markedskrasj og få øje på kommende kollaps.

Bitcoin er stadig ekstremt overvurderet, kan se et andet fald

I henhold til Metcalfes lov, selv efter 2017’s nedbrud er værdien af ​​bitcoin betydeligt overvurderet, hvilket illustrerer at:

“Vores Metcalfe-baserede analyse indikerer aktuelle supportniveauer for bitcoinmarkedet i intervallet 22-44 milliarder USD, mindst fire gange mindre end det nuværende niveau.”

Det betyder, at der endnu ikke er nogen stabil grund fremad, da ”det nuværende marked ligner det i begyndelsen af ​​2014, som blev efterfulgt af et år med sidelæns og nedadgående bevægelse.”

Så alt i alt sender det en klar besked om at være opmærksom på de kommende begivenheder til alle de tilknyttede parter til bitcoin-markedet, fra investorer, spekulanter til minearbejdere og alle andre, da en yderligere pris nede er en mulighed.

Tror du ifølge Metcalfes lovværdi af bitcoin er overvurderet, og er det stadig en stenvej foran bitcoin? Fortæl mig dine tanker nedenfor!

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me