Køb Bitcoin, US Dollar bliver værdiløs: Advarer Kim Dotcom over forestående stort nedbrud

reklame Phemex

Den amerikanske gæld stiger i et hurtigt tempo, og med det store nedbrud, fremhæver Kim Dotcom folk til at investere i Bitcoin, kryptovalutaer og guld, da økonomierne går ned, hvilket gør US Dollar værdiløs i processen.

Amerikansk gæld går ud af kontrol, Bitcoin er det bedste valg

Alle taler om det forestående nedbrud, der får økonomier til at kollapse, aktiemarkedet for at få et hit og fiat-valutaer til at gå ned. Fra Goldman Sachs, Bill Gates, ‘Rich Dad, Poor Dad’ ‘-forfatter til brancheeksperter og analytikere har alle uophørligt lagt vægt på situationens alvor..

Den seneste tilføjelse til denne liste er Kim Dotcom, en tysk-finsk internetentreprenør og politisk aktivist. I går tweetede han, at der faktisk kommer et stort nedbrud, og kryptokurver og guld vil være den bedste hæk i de kommende hårde tider.

Stol på mig. Køb krypto og guld. Din USD bliver værdiløs. Med amerikansk økonomisk sammenbrud vil alle gamle pengevalutaer gå ned.

Tiderne bliver svære. Men det går fint, hvis du afdækker nogle af dine aktiver som forberedelse til nedbruddet.

Det store nedbrud kommer 100%.

– Kim Dotcom (@KimDotcom) 12. august 2018

Han delte den astronomiske gældsværdi,

”Den gennemsnitlige samlede gæld pr. Familie i USA ligger nu på 845000 USD. Den gennemsnitlige ikke-finansierede forpligtelse i USA er nu på 938000 USD pr. Skatteyder. Enhver, der tror, ​​at amerikansk gæld kan løses med økonomisk vækst, ny gæld eller udskrivning af flere dollars er en idiot. US Empire vil være standard. ”

”Vi har reduceret vores investering i amerikanske aktiver betydeligt. Faktisk bliver dollaren, der betragtes som den internationale valuta, et risikabelt værktøj til betalinger ”

– Russlands finansminister

Den amerikanske gældsbyrde er blevet umulig at håndtere. Se USD, når Kina taber amerikansk gæld.

– Kim Dotcom (@KimDotcom) 12. august 2018

Disse nylige tweets har været i forlængelse af hans tweets for et par dage tilbage, hvor han sagde:

1 billioner dollars i yderligere amerikansk statsgæld pr. År!

Amerikanske udgifter finansieres af långivere, der aldrig får betalt. US Empire vil kollapse efterfulgt af et verdensomspændende økonomisk sammenbrud. https://t.co/kdtB0GnewP

Skift din USD til guld & Bitcoin asap før USD bliver toiletpapir. https://t.co/a5UIuhJvUT

– Kim Dotcom (@KimDotcom) 9. august 2018

Han illustrerede yderligere det kommende sammenbrud:

”Trump fik et imperium om livsstøtte. Ingen handelsaftale, ingen økonomisk vækst, ingen told eller krig kan redde denne patient. Topøkonomer over hele verden er enige om, at amerikansk gæld er uholdbar. Der er ingen sukkerbelægning dette. Det amerikanske imperium er brækket. Forbered dig på sammenbrud. Guld og Bitcoin. ”

Imidlertid delte han også planen om at komme igennem disse vanskelige tider med dette Tweet.

Planen:

Krypto til erstatning af papirpenge

Blockchain til erstatning af regering og bank kontrol med penge

Kryptering og open source til erstatning for Deep State-spionage

Decentrale sociale netværk til erstatning for Deep State-netværk

Sandheden til at erstatte løgne og bedrag

Folk får deres magt tilbage

– Kim Dotcom (@KimDotcom) 9. august 2018

Læs også: Cryptos er den mest spændende ting i økonomi, Govt. Bør ikke trænge ind – Jeffrey A. Tucker

Nationale valutaer mister værdi over hele verden

Dotcom har været krypto gunstig i lang tid, og hans advarsler er ikke ubegrundede, da det føderale underskud er steget med 20% i henhold til den seneste rapport fra Congressional Budget Office i de sidste 10 måneder..

Ved udgangen af ​​dette år forventes underskuddet at nå 793 milliarder dollars, og i 2019 vil dette nå 1 billioner dollars. Rentebetalingerne på denne gæld forventes at blive den hurtigst stigende udgift på årsbasis.

Hvis vi ser på de nationale valutaer i landene rundt om i verden, mister mange allerede deres værdi. For nylig faldt Tyrkiets Lira farligt, da det mistede 40% af sin værdi, hvilket resulterede i en stigning i handelsvolumen for kryptokurver på børser.

Nu har Sydafrikas Rand nået et lavt niveau på to år, og for nylig oplevede også pund, euro, kinesisk yuan og japansk yuan også en nedadgående tendens. Som det sker i Tyrkiet, kan det også sprede sig i andre lande, især midt i den igangværende handelskrig mellem USA og Kina.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me