Coinomi Wallet Review | Funktioner, sikkerhed, fordele og ulemper

Coinomi anmeldelse

Hvis du søger efter en god tegnebog til opbevaring af din krypto, skal du tjekke vores Coinomi-gennemgang for at finde ud af, om dens funktioner passer til dine lagerbehov.

Coinomi anmeldelse: oversigt over tegnebogen

Coinomi er en kryptokurrency-tegnebog med flere valutaer baseret på British Virgin Isles, der først blev lanceret i 2014 af George Kimionis, en specialstyrkeveteran, der også er ingeniøreksamen fra University of Manchester.

Kimioniss andre projekter inkluderer Cryptean, en investeringsplatform for kryptokurrency, der fungerer separat fra Coinomi.

Relateret billede

Coinomi blev først udviklet til kun at fungere på Android-enheder, der oprindeligt kun understøtter populære kryptovalutaer, såsom Bitcoin, Litecoin og Ethereum. Appen øgede derefter lagringsmulighederne over tid og lancerede til sidst sin iOS-version med de samme funktioner som sin Android-modstykke.

Coinomi begyndte langsomt at vokse i kryptovaluta-samfundet på grund af dets øgede sikkerhedsforanstaltninger og unikke funktioner. Dens indbyggede udveksling var blandt de første i krypto-tegnebogsindustrien og var tilgængelig før den store stigning i kryptomarkedet i 2017.

I øjeblikket er Coinomi en af ​​de mest populære mobile tegnebøger på markedet, hvor flere og flere brugere tilmelder sig for at bruge tjenesten hver dag.

Understøttede valutaer og tilgængelige lande

Tegnebogen har gradvist udvidet sin møntliste til at omfatte indfødt support til over 125 blockchain-aktiver. Det tillader også lagring af 382 tokens, inklusive dem der er baseret på ERC-20-standarden.

Coinomi anmeldelse

Brugere fra hele verden kan bruge tegnebogen. For at imødekomme sin internationale brugerbase understøtter Coinomi flere sprog, såsom engelsk, kinesisk, spansk, fransk, tysk, russisk og en lang række andre sprog, hvor flere tilføjes regelmæssigt ved hjælp af brugere.

Coinomi Wallet-kompatibilitet

Som vi nævnte i starten af ​​vores Coinomi-gennemgang, blev tegnebogen først udviklet til mobile enheder. Som sådan er den kompatibel med Android- og iOS-systemer. I 2019 udgav Coinomi også en desktopversion, der er kompatibel med MacOS, Windows og Linux-operativsystemer.

Coinomi anmeldelse

Brugergrænseflade og erfaring

Deres brugergrænseflade er blevet rost for at være en af ​​de mest intuitive mobilbaserede grænseflader til cryptocurrency-tegnebøger. Coinomi er velegnet til både avancerede og begyndere, da de let kan navigere gennem tegnebogens funktioner.

Sådan får du Coinomi Wallet

Download og installation

 • Klik på knappen “download” (øverste højre del af vinduet).

Du omdirigeres til et vindue, hvor du vælger versionen af ​​dit operativsystem. Du kan vælge mellem flere versioner af Android, iOS, Windows, macOS og Linux.

Til denne vejledning fortsætter vi med Windows-versionen:

 • Klik på knappen “download” i dit operativsystem;
 • Kør den downloadede fil;
 • Accepter de juridiske betingelser for programmet
 • Vælg installationsstedet;
 • Vælg, om du vil have et skrivebordsikon, og fuldfør installationen.

Oprettelse af en tegnebog

Nu i vores Coinomi-gennemgang viser vi dig, hvordan du opretter en tegnebog:

 • Du får to muligheder, når du kører tegnebogen for første gang: at oprette en ny tegnebog (Opret en ny tegnebog) og at gendanne en tidligere oprettet tegnebog (Gendan tegnebog). Vi vælger den første mulighed;
 • Gendannelsesfrasen vil blive vist på dette tidspunkt, så sørg for at skrive den ned og gemme den et sikkert sted;
 • Du bliver bedt om at bekræfte gendannelsesfrasen, og hvis den er gemt korrekt;
 • Bekræft sætningen;
 • Vælg en adgangskode til tegnebogen. Din adgangskode skal være mindst ti tegn lang og skal bestå af store, små bogstaver, tal og symboler.
 • Vælg hvilke kryptokurver du vil føje til din tegnebog;
 • Accepter de juridiske baser for programmet og fortsæt;
 • Du har nu oprettet din kryptotegnebog, som er klar til brug.

Sådan bruges Coinomi Wallet

Modtagelse af mønter

 • Gå til øverste venstre hjørne i rullemenuen, klik på de mønter, du har i din tegnebog for at se deres tegnebogadresse.
 • Kopier adressen og send den til den person, som du vil modtage mønter fra.

Afsendelse af mønter

 • Gå til øverste venstre hjørne under tegnebogen, og klik på den mønt, som du vil sende mønter fra.
 • Klik på knappen “Send”.
 • Indtast adressen på modtageren og antallet af mønter, du vil sende.

In-Exchange tegnebog

Gennem sit partnerskab med ShapeShift og Changelly er brugerne i stand til at konvertere deres digitale aktiver til andre uden at skulle forlade tegnebogen (gebyrer for denne service vil blive diskuteret senere i vores Coinomi-gennemgang).

Coinomi-tegnebogsgebyrer

Coinomi opkræver ingen gebyrer for sine opbevaringstjenester, og det har ingen transaktionsgebyrer. Udgående transaktioner kan opkræve netværksminegebyret for den valgte mønt.

Da tegnebogen er SegWit-aktiveret, betyder det, at brugerne har mulighed for at gøre transaktioner “lettere”. For disse transaktioner kan du indstille dynamisk (hvilket giver dig den bedste værdi for pengene på det tidspunkt) eller brugerdefinerede gebyrer (som kan indstilles i henhold til dine personlige præferencer).

Transaktionstider

Transaktionstiderne afhænger af netværkstrafikken på den mønt, du bruger.

Transaktionsgrænser

Der er ingen grænser for det beløb, du kan deponere og trække fra din tegnebog.

Sikkerhedsfunktioner

sikkerhedCoinomi er blevet rost for at være blandt de mest sikre mobile tegnebøger, med stærk kryptering og forbedrede privatlivsforanstaltninger.

Coinomi er en “hierarkisk deterministisk”, hvilket betyder, at den anvender en særlig type algoritme til generering af din tegnebogs frøsætning. Frøfrasen tilføjer ekstra beskyttelse til din konto og kan bruges til at gendanne adgangen til dine midler i tilfælde af at du mister eller beskadiger din telefon.

HD-tegnebøger genererer også en ny tegnebogadresse hver gang du foretager en transaktion, hvilket forbedrer privatlivets fred, da dine transaktioner ikke kan knyttes til en tegnebogadresse.

Tegnebogsejerens identitet holdes privat, da Coinomis servere anonymiserer deres IP-adresser. Dette forhindrer personlige data og transaktionsoplysninger i at blive udsat for sporingsteknologi eller online angribere.

Coinomi har gjort nogle dele af kildekoden tilgængelig for offentligheden, hvilket betyder, at udviklere frit kan undersøge den underliggende software og blive involveret ved at løse fejl eller eventuelle fejl, de måtte finde ud af..

Vores Coinomi-gennemgang ville ikke være retfærdig, hvis vi ikke nævnte hændelsen i februar 2019, hvor en bruger rapporterede at have mistet $ 60.000 i kryptokurver på grund af et sikkerhedsrelateret problem. Problemet var, at Coinomi sendte importerede frøsætninger til en Google API-adresse til stavekontrol. Brugeren hævdede, at en Google-medarbejder var den, der stjal hans penge.

Men dette er meget usandsynligt, da anmodninger sendt til Google blev afvist, fordi de ikke indeholdt en API-nøgle. Frøsætningen var heller ikke i almindelig tekst, da den havde TLS-kryptering.

Coinomi fik fejlen inden for få timer efter at have lært om dette problem. Indtil videre har Coinomi udtalt, at “ingen af ​​deres telefonbaserede tegnebøger nogensinde er blevet hacket eller på anden måde kompromitteret.” Det er rigtigt, at der ikke blev fremsat andre krav vedrørende tab af fond på grund af fejlen.

Kunde support

Kundesupport Coinomi WalletCoinomis supportteam kan kontaktes ved at sende en billet via deres online portal. Brugere modtager et billetnummer efter at have sendt deres spørgsmål. Denne billet kan bruges, hvis du beslutter at kontakte teamet via deres andre kanaler.

Tegnebogens officielle supportportal indeholder også mange brugervejledninger og afsnittet “Ofte stillede spørgsmål”. Coinomi har også en aktiv tilstedeværelse på sociale medier og er meget lydhør over deres Twitter-, Telegram-, Reddit- og Facebook-konti og besvarer regelmæssigt spørgsmålene fra deres brugere.

Vigtige meddelelser og udgivelser findes i deres officielle blog. Ifølge brugerne varierer svartiderne fra et par timer til en dag.

Coinomi Wallet Reputation

Coinomi har et meget aktivt online-community, hvor supportmedarbejdere på sociale mediekanaler er hurtige til at interagere med deres brugere og løse deres problemer.

Denne lydhørhed er meget værdsat af kryptosamfundet, hvor hundreder af tusinder af brugere rapporterer, at de ser tjenesten som pålidelig, og dybest set vurderer enhver Coinomi-anmeldelse den som en velrenommeret tjeneste.

Tegnebogen har for det meste positive anmeldelser online og scorer en 4,6-vurdering i både Google Play-butikken og Apple iTunes App Store, fra mere end 16.000 anmeldelser for Play-butikken.

Coinomi anmeldelse: Bedømmelse

Coinomi er en fremragende mobil tegnebog, der tilbyder forbedrede sikkerhedsfunktioner og en brugervenlig grænseflade, så du nemt kan gemme en lang række kryptoer. Dette er den bedste kryptotegnebog til mobilbrugere.

Coinomi Wallet: Fordele og ulemper

Fordele:

 • Understøtter en bred vifte af kryptoer;
 • Stærk sikkerhed;
 • Aktivt samfund;
 • Responsivt supportpersonale;
 • Gratis;
 • Pålidelig;
 • Indbygget udveksling.

Ulemper:

 • Ikke fuldt open source;
 • Ingen fiat-købsmuligheder for krypto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me