Counos Review: Et komplet Crypto-økosystem for enkeltpersoner og virksomheder

Counos

Counos er et kryptovaluta-økosystem, der kombinerer faciliteterne i en decentral udveksling og tegnebogstjeneste med en række investeringsaktiver.

Hvad er Counos DEX?

Counos DEX er en estisk-baseret decentral børs, der blev lanceret den 01/10/2019, forvaltet og drevet af Counos OÜ, et selskab, der er registreret og har licens til lovligt at operere i EU-zonen. Denne platform var designet til at tilbyde peer-to-peer og community-baserede decentrale handler i et sikkert miljø, der giver alle kryptohandlere.

counos dex udveksling

Tjenesterne til denne udveksling er tilgængelige i 248 lande fra hele verden. Brugere kan ikke kun udveksle forskellige kryptoer, men de kan også bruge de almindelige fiat-valutaer til at købe og sælge digitale mønter.

Counos DEX har licenserne FRK000735 og FVR000842, hvor førstnævnte tillader virksomheden at tilbyde tegnebogstjenester til virtuel valuta og sidstnævnte til at levere crypto- og fiat-udvekslingstjenester.

Brugere behøver ikke at give personlige oplysninger for at udføre krypto-til-kryptotransaktioner på Counos DEX, men for at konvertere krypto med fiat-penge skal de have KYC for at beskytte deres sikkerhed og forhindre svindel og fidus.

Ved at bruge blockchain-teknologi og kryptokurver kan både enkeltpersoner og virksomheder være deres egen udveksling uden at være afhængig af økonomisk overførsel eller forpligtelser fra tredjeparts mellemmænd uden risiko for bedrageri.

Som en decentral udveksling opbevarer Counos DEX ingen af ​​brugernes aktiver, i stedet for at bruge en escrow-tjeneste aktiveret af en MultiSig-tegnebog (en multi-signatur-tegnebog), som kun begrænser adgangen til to private nøglejere.

Counos DEX garanterer sikkerheden ved globale online-udvekslinger via tofaktorautentificering ved hjælp af Counos SSO (Single Sign On).

På platformen kan brugere handle eller gemme med Counos Coin (CCA), Counos X, Counos E, Counos U, Bitcoin, Litecoin og mere.

Escrow Service

ESCROW-tjeneste

Counos Escrow systemet bruger en multi-sig tegnebog for at forhindre kun en part i at få adgang til midlerne. Multi-sig tegnebogen kræver, at der åbnes tre særskilte private nøgler, hvor en betroet tredjepart, deponeringsagenten, holder en nøgle, og de to andre opbevares af sælger og køber.

Krypto-spærringen er især nyttig, når en stor mængde penge er involveret, da sælgere vil være sikre på, at betaling foretages, inden de sender deres produkt, og køberne vil tøve med at foretage betalingen, før de er sikre på leveringen. Escrow løser denne situation ved at eliminere risikoen for svig og usikkerhed mellem de to transaktionsparter.

Counos Escrow er tilgængelig til handel med store mængder, crypto-to-crypto-handel, Bitcoin OTC, fast ejendom og enhver anden form for økonomisk transaktion.

Escrow Agents, der administrerer kontrakterne og ser dem afsluttes, er enkeltpersoner og advokater fra advokatfirmaer, såsom det officielle EU-registrerede advokatfirma, Gh Legal S.R.O, og Cedric Schmid, officiel advokat i Schweiz.

Betalingsgateway

Counos Payment Gateaway

E-handelsvirksomheder kan bruge Counos Payment Gateway at acceptere kryptokurver som betaling for deres varer og tjenester. Counos Payment Gateway fungerer som andre betalingsprocessorer, så de kunder kan vælge Payment Gateway til at foretage betalinger, når de handler online.

Onlinevirksomheder og kunder kan vælge, hvilken type kryptokurrency de vil bruge sammen med Counos Payment Gateway, så kunder kan vælge mellem Counos Coin, Counos Cash, Counos E og endda kryptovalutaer som Bitcoin, Litecoin og Ethereum.

Brugere behøver ikke bekymre sig om deres data, da der ikke kræves eller gemmes nogen tegnebogoplysninger af firmaet, og de omdirigeres til et tredjepartswebsted. Sælgere vil også være i stand til at afvikle og sende kvitteringer, efter at transaktionerne er bekræftet.

Counos X (CCXX)

Counos XCounos X er en Proof of Stake-kryptokurrency udviklet til Counos-miljøet, og den blev designet til at have et fast bud og en pris. Da prisen altid er konstant, kan både detailhandlere og forbrugere sikkert bruge mønten i betalinger.

Bevis for stavealgoritme giver CCXX-indehavere mulighed for at øge deres fondsbalance, da de modtager en årlig rente på 5%. Indsættelse af Counos X i mindst 6 måneder genererer en interesse på 2% og i tre måneder – 0,75%. CCXX-betalinger afvikles øjeblikkeligt på grund af platformens integration af Lightning Network.

Mønten kan konverteres til fiats som USD, CHF, EUR eller andre kryptokurver. CCXX er den første kryptomønt, der kan købes direkte fra enhver lokal bank. Brugere kan købe mønten fra enhver bank ved at kontakte rådgiveren og få adgang Schweizisk ISIN.

Counos U-mønt

Counos UCounos U er en bankbar stablecoin, der er 100% bakket op med USD og har en fast værdi på $ 100. Støttesystemet involverer 4 trustees, en schweizisk bank og syv andre advokater, der sikrer, at Counos U er 100% støttet med US Dollar.

Counos U-indehavere, der sætter mønten i mere end et år, får et afkast på 3,9%. Mønten kan også købes fra enhver bank gennem den schweiziske ISIN, og den kan også byttes mod fiats som USD, CHF, EUR eller andre kryptos.

Afsætningssystem

Counos Platform SSO-kontobrugere, der deponerer deres Counos Coin eller Counos X i henhold til det enkle staking betingelser, modtager en procentdel af deres mønter baseret på den periode og plan, de valgte.

For at satse mønter og høste gevinster skal brugerne vælge mellem 3-måneders til årlige planer og gemme mønter i specielle tegnebøger, som kun de har adgang til.

Digitalisering af aktiver

Enkeltpersoner og virksomheder kan bruge Counos-platformen (Counos.io) at skabe deres egne fungible og bankable digitale aktiver. Kunder kan securitisere og tokenisere ethvert aktiv med platformen, der tilbyder udstedelsesløsninger i følgende investeringsprodukter: Aktivt styrede certifikater, Tracker-certifikater, ikke-bankmæssige aktiver, privat gæld, privat kapital, fast ejendom, kapitalbeskyttede sedler, kreditbundne sedler og Forsikringsrelaterede værdipapirer.

Tegnebøger

Counos har udviklet en række tegnebogstjenester, hvor kunder kan gemme mønter til indsættelse eller handel. Virksomheden har en webbrowser-tegnebog, kernepung samt mulighed for at generere papirpunger. For brugere på farten er der Counos mobil tegnebog, som er kompatibel med både Android- og iOS-enheder.

Konklusion

Counos er en omfattende kryptoplatform, der giver både individuelle brugere og virksomheder mulighed for at investere og udnytte kryptohandel, betalingsintegration og indsats. Børsen giver alle fra hele verden mulighed for let at købe stabile og sikre digitale mønter fra enhver bank.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me