Crypto.com anmeldelse | Vekselgebyrer, sikkerhed, fordele og ulemper

crypto.com anmeldelse

I dagens Crypto.com-gennemgang vil vi se på nogle af funktionerne, gebyrerne, fordelene og ulemperne ved denne udveksling og dens tilstødende projekter.

Crypto.com Oversigt

crypto.comCrypto.com tidligere kendt som Monaco blev grundlagt i 2016 for at bringe kryptovaluta til mainstream.

Crypto.com blev populær med sit MCO-projekt, der blev frigivet i en ICO i 2017. Projektet havde til formål at skabe et kryptokreditkort, der ville føre til masseadoption. Mobilappen har en række nyttige funktioner samt en udvekslings- og handelsfunktion. Andre funktioner på platformen inkluderer opsætningsmuligheder, der giver brugerne mulighed for at låse op for fordele som rentebelønninger, cashback og rabatter.

I 2019 udvidede Crypto.com sin liste over produkter ved at tilføje en udveksling af kryptokurrency.

Understøttede valutaer og tilgængelige lande

Crypto.com-udveksling understøtter i øjeblikket 17 tokens, inklusive BTC, LTC, ETH, XRP, USDT, CRO, MCO, EOS, XLM, USDC, ATOM, LINK, XTZ, BCH, VET, ICX og ADA. Vi ser, at dette antal vil fortsætte med at vokse.

Mens der kun er 44 markedspar og kun med spothandel indtil videre, får nogle af dens unikke funktioner det til at skille sig ud. Platformen har to native tokens, MCO og CRO. MCO bruges til staking for at låse op for fordele og opgradere kreditkort med højere funktionssæt. CRO bemyndiger Crypto.com-børsen, og de bruges hovedsageligt til mellemliggende valutaforligning på tværs af forskellige aktiver. Du kan satse CRO for at deltage i deres syndikatbegivenheder, som vi vil dække i det næste afsnit.

Crypto.com-udvekslingen

Udvekslingen er tilgængelig for beboere fra Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien, Holland, Schweiz, Rumænien, Sverige, Belgien, Østrig, Finland, Polen, Danmark, Norge, Portugal, Tjekkiet, Slovenien, Kroatien, Bulgarien, Irland , Litauen, Letland, Ungarn, Slovakiet, Grækenland, Estland, Cypern, Malta, Luxembourg og Island.

MCO-kortene er nu tilgængelige på de amerikanske, Canada, Europa og asiatiske markeder, hvilket gør det til et af de mest tilgængelige kryptokort i verden.

Systemkompatibiliteter

Crypto.com-udvekslingen er tilgængelig fra både desktop og mobil, og du finder ud af, at de faktisk har et dejligt mobilresponsivt websted. Deres Crypto.com-mobilapp giver brugerne mulighed for at indbetale og hæve penge fra børsen. Appen har også funktioner som crypto earn, crypto credit, møntsporingsfunktioner og mere. (Dette vil blive dækket senere i vores Crypto.com gennemgang).

Brugergrænseflade og erfaring

Grænsefladen til udvekslingen og mobilappen har et slankt og behageligt design, og kortene og dataene er lagdelte for let at forstå. Kortene indeholder snesevis af indikatorer, og du kan vælge at vise en mønts ydeevne baseret på forskellige tidsrammer.

Handelsskærmen

Sådan registreres en Crypto.com Exchange-konto som en ny bruger

I vores Crypto.com-gennemgang viser vi dig, hvordan du tilmelder dig en konto på børsen:

 • Gå til crypto.com/exchange og klik på knappen “Tilmelding” (øverste højre hjørne);
 • Giv de nødvendige personlige oplysninger og følg instruktionerne på skærmen;
 • Klik på knappen “Opret konto”;
 • Du modtager et bekræftelseslink i din registrerede e-mail indeholdende en engangskodeord (OTP);
 • Bekræft din registrering
 • Skriv OTP på webstedet;
 • Opret din adgangskode til din udvekslingskonto;
 • Klik på “Send”.
 • Bekræft dit telefonnummer. Vælg områdekoden for dit land i rullemenuen, og indtast derefter dit telefonnummer;
 • Du modtager en SMS-bekræftelseskode;
 • Indtast koden i feltet;
 • Klik på “Send”.
 • Du bliver nødt til at bekræfte din identitet for at låse op for andre funktioner.

2% bonus på Crypto-indskud til nye brugere

Nye brugere *, der opfylder begge betingelser, er berettiget til bonus på 2% depositum.

1. Registreret til en Crypto.com Exchange-konto efter 11. maj 2020 00:00:00 UTC;

2. Afsluttet kontobekræftelse til avanceret niveau.

Eksisterende Crypto.com App-brugere, der har registreret sig for en Crypto.com Exchange-konto efter 11. maj 2020 00:00:00 UTC betragtes som en ny bruger. Alle direkte on-chain indskud * foretaget til din Crypto.com Exchange Wallet-adresse inden for 30 dage fra den nye oprettelsesdato for kontoen modtager 2% bonus af indbetalingsværdien i CRO, op til maksimalt 5.000 CRO.

Andre produktfunktioner

Her er nogle yderligere fordele, Crypto.com tilbyder deres udvekslingsbrugere.

Syndikat

Har du nogensinde forestillet dig, at du kan købe Bitcoin med 50% rabat? Crypto.com-syndikatet er her for at gøre dette muligt. Syndicate er Crypto.com ‘s fundraising platform for crypto projekter til at liste deres mønter eller tokens på Crypto.com Exchange. Indehavere af Crypto.com-mønt (CRO) modtager prioritetstildeling for disse rabatsalgsbegivenheder, hvis de spiller mindst 10.000 på Crypto.com-børsen. Der vil være et BTC-salg på 50% i slutningen af ​​denne måned.

Du kan finde ud af mere om deres andre succesrige begivenheder via deres Syndicate-begivenhedsside: https://crypto.com/exchange/syndicate.

CRO-indsats

CRO Staking tillader brugere at tjene 20% om året (betalt dagligt), hvis de spiller mindst 10.000 CRO i mindst 6 måneder. Den daglige rente beregnes som:

Daglig rente = Hovedbeløb (i indsat kryptovaluta) x (APR / 365)

Hvis du f.eks. Har sat 10.000 CRO i 180 dage, modtager du 5.47945205 CRO hver dag som interesse. For mere information om fordelene ved CRO-indsatser, besøg Crypto.com.

Indsats CRO på Crypto.com Exchange

Blød indsats

Soft Staking gør det muligt for brugere at optjene belønninger ved at holde kryptobalance i deres udvekslingspung, inklusive alle understøttede tokens på platformen. Rentesatserne afhænger af dit CRO-indsatsniveau. Du kan finde flere oplysninger fra crypto.com-artiklen.

OverskriftheltCrypto.com-app

Det Crypto.com-app tilbyder mere udvidede funktioner end udvekslingen. Fra appen kan du købe, sælge, gemme og spore kryptoer. En ekstra fordel er, at du fra appen kan deponere 7 fiat-valutaer (inklusive USD, JPY og EUR), som du kan købe eller sælge 53 forskellige kryptoaktiver med. Du kan spore over 200 kryptokurver og overvåge forskellige målinger. Du kan nyde deres købskrypto med promovering på 0% kreditkortgebyr indtil udgangen af ​​juni. Download det fra iOS og Android nu, så du ikke går glip af denne fordel.

MCO Visa Card-ejere kan bruge deres kortsaldoer fra Crypto.com-appen.

Bortset fra Crypto.com-appen er Crypto.com Wallet en anden app, du kan downloade fra Crypto.com, det er den ikke-frihedsberøvende tegnebog-app, som kan give dig fuld kontrol over din krypto og private nøgle, hvis du vil gemme din krypto på den mest sikre måde, kan du downloade den fra iOS og Android.

MCO Visa-kort

MCO Visa-kort var det vigtigste produkt, der fik Crypto.com-firmaet til massepopularitet, så brugerne kunne bruge kryptokurver, hvor som helst VISA accepteres.

Der er fem forskellige niveauer af MCO-visakort, der spænder fra det gratis Midnight Blue MCO-kort til det luksuriøse Obsidian Black-kort.

Midnight Blue Card – tilgængelig gratis uden krav til indsats, som leveres med en ubegrænset rabat på 1%.

Ruby Steel Card – indsæt 50 MCO i 6 måneder (ca. $ 250 til nuværende priser), et metalkort med 2% tilbage på alle køb og 100% rabat på et Spotify Premium-abonnement.

Royal Indigo eller Jade Green niveauer – indsæt 500 MCO i 6 måneder, du har ubegrænset loungetilgang, 100% rabat på dit Netflix- og Spotify-abonnement og 3% tilbage på alle køb.

Icy White og Frosted Rose Gold-kort– indsæt 5.000 MCO, du får 4% tilbage på alle køb, 100% rabat på Spotify, Netflix og Amazon Prime. Du drager også fordel af Crypto.com privat adgang, 10% rabat på Expedia og bonusinteresse.

Obsidian sort – indsæt 50.000 MCO, du får 5% tilbage på alle køb, 100% rabat på Spotify, Netflix og Amazon Prime, Crypto.com privat adgang, 10% Airbnb og Expedia-rabat, bonusrenter og privat Jet-partnerskab.

Crypto.com Privat

Crypto Tjen

Brugere kan deponere og placere deres kryptokurrency via Crypto.com platform og få op til 8% p.a. renter til gengæld. Stablecoin-indskud modtager højere renter end almindelige mønter, såsom Ethereum og Bitcoin.

CRO-indskud har den højeste sats: op til 18% om året, hvis brugeren har en MCO-indsats på 500 mere. MCO-tokens har den højeste indsats.

Crypto.com Betal

Crypto.com Betal gør det muligt for brugere at betale med krypto og få cashback i CRO, når de foretager køb. Cashback kaldes Pay Rewards.

Hvis du sender CRO inde i Crypto.com-appen eller køber gavekort ved hjælp af CRO, kan du modtage visse belønninger.

Der er også en købskonto, der tillader Pay SDK-integration med 1 kodelinje eller via WooCommerce Payment Gateway for at gøre det muligt for deres virksomhed at acceptere online kryptotransaktioner.

Crypto.com-gebyrer

Crypto.com-børsen har en niveauafgiftsstruktur, der er ret konkurrencedygtig på markedet, med det laveste til 0% handelsgebyr, hvis du har en stor andel på deres oprindelige token CRO. Producent / taker-gebyrer starter ved 0,2% af handelsværdien, og gebyrerne sænkes, hvis du spiller flere CRO-tokens og øger din handelsvolumen. CRO producerer også 20% ROI på det beløb, du har sat som nævnt ovenfor. Detaljer om deres gebyrstruktur kan findes i dette side.

TIER 30D HANDELSVOLUME (USD) MAKER / TAKER-gebyr rabatgebyrer 20% RABAT
VIP1 $ 0 – $ 50000 0,20% / 0,20% 0,160% / 0,160%
VIP2 $ 50001 – $ 250000 0,16% / 0,18% 0,128% / 0,144%
VIP3 $ 250001 – $ 1000000 0,12% / 0,16% 0,096% / 0,128%
VIP4 $ 1000001 – $ 2500000 0,10% / 0,14% 0,080% / 0,112%
VIP5 $ 2500001 – $ 10000000 0,08% / 0,12% 0,064% / 0,096%
VIP6 $ 10000001 og derover 0,04% / 0,10% 0,032% / 0,080%

Afsendelse af krypto mellem Crypto.com-ejere medfører ingen gebyrer.

betalingsmetoder

Børsen understøtter kun kryptokurrencyindbetalinger og udbetalinger fra Crypto.com-appen eller ekstern tegnebog. Mens Crypto.com-appen giver brugerne mulighed for at købe krypto via fiat, debet- eller kreditkort eller krypto.

Sikkerhedsfunktioner

Vores Crypto.com-gennemgang ville ikke være komplet uden at undersøge dens sikkerhedsfunktioner. Platformen har en række sikkerhedscertificeringer, herunder Cryptocurrency Certification Consortium, ISO / IEC 27001: 2013 og PCI: DSS. De opnår også ISO / IEC 27701: 2019-certificering i juni 2020 som en udvidelse af ISO / IEC 27001: 2013.

Børsen hævder, at alle deres midler opbevares i kolde tegnebøger.

Crypto.com har sikret en direkte forsikringspolice på 100 mio. USD ledet af Arch Underwriting ved Lloyd’s Syndicate 2012. Den nye politik bringer Crypto.coms samlede kryptovalutaforsikring til $ 360M, inklusive direkte og indirekte dækning via depotmænd. Dette er også den største dækning, som Crypto.com har sikret for sine fryselagere på depotpartner Ledger Vault.

Deres mobilapplikation og udveksling har 2FA gennem biometri eller Google Authenticator-appen. Men selv hvis der opstod et brud, ville hacker ikke være i stand til at sende pengene, da adressen skal hvidlistes af dig.

Kunde support

Platformen har 24/7 live chat support til alle sine kunder, uanset om de bruger appen, udvekslingen eller kortet. Der har været nogle klager vedrørende svartider, men de har tid til at skalere deres team for at imødekomme kravene fra deres voksende brugerbase.

Crypto.com Omdømme

MCO-kortet har modtaget positive anmeldelser fra samfundet, og appen og udvekslingen har endnu ikke modtaget nogen klager. Der har ikke været nogen hacks eller sikkerhedslækager, men udvekslingen er stadig ret ny.

Crypto.com Review: Bedømmelse

Crypto.com er et alsidigt projekt, der tilbyder en bred vifte af produkter lige fra kryptovisakort med frynsegoder til mobile fiat-udvekslingstjenester.

Fremhævet billede: coincodex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me