Hvad er Exodus, og hvordan det fungerer | Er det sikkert eller ej?

Om Exodus Wallet

Exodus Wallet er en af ​​de nyeste desktop-cryptocurrency-tegnebøger på markedet. Siden den officielle lancering i juli 2016 har den konstant øget sin brugerbase, ikke overraskende i betragtning af den overbevisende funktionspakke, den giver sine brugere.

Til at begynde med er det vigtigt at bemærke, at Exodus Wallet har tre hovedkomponenter: selve tegnebogen, porteføljesektionen og exchange-integration. Exodus er tilgængelig til Windows, macOS såvel som Linux og kan downloades fra appens officiel hjemmeside.

I denne artikel vil vi diskutere alle tre sektioner i detaljer, vi vil se på fordele og ulemper ved denne tegnebog, og i sidste ende vil vi afgøre, om det er sikkert eller ej.

Nyt logo, nye begyndelser

Betragtes som den ”mest sexede blockchain-grænseflade i branchen”, og Exodus-tegnebogen nød sine brugere med et nyt image, der er “endnu mere sexet”.

Endnu mere forbløffende er den seneste 18.11.21-version af tegnebogen, der kan prale med nogle tilføjelser til aktiver. Hvis du er utålmodig med at downloade den nyeste version, skal du gå til virksomhedens Downloads side.

Virksomhedens nye logo har de samme 4 pile, der henviser til følgende funktioner: “Sende aktiver, modtage dem og udveksle mellem digitale aktiver”. Mens Exodus udvikler sig, lover virksomheden at opretholde sine kerneværdier på trods af enhver kendsgerning.

Med hensyn til den nye aktivtilsætning meddelte Exodus i 4. kvartal 2018, at dets stablecoin-baserede portefølje vokser, og virksomheden tilbyder nu support til stablecoin Paxos (PAX).

Hvad gør Exodus tiltalende?

Tegnebogen

Frem for alt andet er Exodus en kryptovaluta-tegnebog, hvilket betyder, at den skal tilbyde brugerne en hurtig og effektiv måde at få adgang til deres midler til at overvåge transaktioner samt at sende eller modtage mønter. I denne henseende har Exodus alt dækket, og endnu bedre giver det dig også mulighed for at filtrere transaktioner (ved hjælp af faktorer som “sendt”, “modtaget” og “udvekslet”).

Exodus kan let beskrives som en portefølje med flere aktiver, da den kommer med støtte til en overflod af mønter og tokens, herunder nogle af de mest populære som Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Bitcoin Gold, Bitcoin Cash, Dash og Zcash, for at nævne nogle få. En komplet liste over de understøttede mønter kan findes på tegnebogs websted.

www.exodus.io

Porteføljesektionen

Hvis adgang til appens Wallet-sektion ikke overbeviste dig om, at dette er en velfremstillet app, er Portfolio-sektionen bundet til at overbevise dig om dette faktum. Det giver et bredt overblik over dine beholdninger. Det gør det ekstremt nemt for dig at administrere dine digitale aktiver samt spore værdien af ​​din aktivportefølje, når markedsforholdene ændres, og det gør det på den mest stilfulde måde via smukke cirkeldiagrammer.

Faktisk er appens grænseflade en af ​​dens stærke sider, da den kombinerer et stilfuldt brugergrænseflade med fleksibilitet og brugertilgængelighedselementer, der gør selv de nybegyndere af brugere til at føle sig hjemme. Alt føles rigtigt, og du kan virkelig se det arbejde, som udviklingsteamet har lagt i det for at sikre, at alle ikoner, knapper eller UI-elementer er pixel perfekte.

www.exodus.io

Den indbyggede udveksling

Exodus kan også prale af integration med ShapeShift, så du kan bytte mønter direkte i tegnebogens smukke grænseflade. Dette forkorter også hele processen, da du ikke længere behøver at sende dem til udveksling. Denne funktion er perfekt til handlende, der specialiserer sig i handel på daglig basis.

www.exodus.io

Hvad med sikkerhed?

For det første er det værd at bemærke, at dette er en desktop tegnebog, så den kan ikke leve op til sikkerhedsniveauerne leveret af hardwaretegnene. Teamet bag Exodus har dog arbejdet hårdt på at sikre, at tegnebogen er så sikker som den kan være. For eksempel har Exodus et system, der giver dig mulighed for at inddrive dine midler via en 12-ords gendannelsesfrase. Dette betyder, at selvom du tilfældigvis mister din computer eller bærbare computer, eller der sker noget, og din tegnebog ikke længere er installeret, kan du geninstallere den og linke den tilbage til din konto. Desuden er alle dine aktiver fuldt krypterede, men kun ved hjælp af en adgangskode. Desværre har Exodus ikke tofaktorautentificering, en funktion der i sidste ende og forhåbentlig skulle finde vej ind i tegnebogens sæt.

www.exodus.io

Et andet aspekt, der er værd at vide, er det faktum, at tegnebogen ikke er 100% open source, hvilket betyder at ved at bruge Exodus sætter du dybest set din tillid (mere eller mindre) til udviklingsteamet. Det er dog værd at bemærke, at Exodus har modtaget en masse ros siden udgivelsen og konstant har udvidet sin brugerbase. Dette er en klar indikation af, at udviklingsholdet bag det er meget seriøst og professionelt.

Konklusion

Samlet set er Exodus en af ​​de bedste desktop-tegnebøger på markedet i øjeblikket. Med sandsynligvis den bedste brugergrænseflade af alle desktop-tegnebøger, anstændige sikkerhedsfunktioner, udvekslingsintegration og god support til en overflod af mønter, har den mange ting der går, og den skal imødekomme behovene hos både begyndere og mere erfarne handlende. Endnu bedre, det har en utrolig omfattende vidensbase / FAQ-sektion med nyttige artikler, videoer, tutorials og guider.

Bortset fra manglen på tofaktorautentificering er der et par andre mulige ulemper. Eksempelvis tillader Exodus ikke sine brugere at styre separate tegnebogadresser for hver understøttet digital valuta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me