Margex Exchange Review: Er det en sikker udveksling?

Margex

Margex er en næste generations Bitcoin-baserede derivathandelsplatform, hvor du kan handle med op til 100x gearing på alle tilgængelige par som Bitcoin, Ethereum, Yearn.finance og mere mod USD. Margex introducerer en specialbygget børs lavet fra bunden for at give den ultimative handelsoplevelse. Ledsaget af en brugervenlig grænseflade lykkes platformen at levere en lynhurtig handelsmotor, enorm likviditet og et manipulationssikkert system.

Sammenlignet med alle de andre derivathandelsplatforme og de problemer, de lider under, såsom frysning og markedsmanipulatorer, er der klart et behov for en handelsplatform af højere kvalitet til at dukke op på markedet. Margex ser ud til at have potentialet til at være en af ​​dem, da det tilbyder en tilpasset handelsmotor, der kan behandle op til 100.000 transaktioner pr. Sekund.

Hvad tilbyder Margex?

  • Hurtig ordreudførelse
  • Ingen overbelastning
  • Konkurrencedygtige gebyrer
  • Justerbar gearing op til 100x
  • Let at bruge interface
  • Alt i et handelsmiljø
  • Segregeret likviditet fra 12 udbydere
  • Prismanipulationsbeskyttelse, der beskytter brugere mod urimelige likvidationer
  • Ingen KYC

Registrering

Margex

Registreringen på Margex tager ikke mere end et minut. Alt du skal gøre er at indtaste din e-mail, bekræfte at du ikke er bosiddende i visse lande og klikke på Registrer. Derefter kan du indbetale og begynde at handle med det samme.

Indskud og udbetalinger

indskud

De tilgængelige indbetalingsmetoder på Margex i øjeblikket er Bitcoin eller kredit- og betalingskort og andre kryptokurver leveret af Changelly. Udbetalinger behandles i Bitcoin manuelt af et treasury-team divideret med adskillelse af pligter og multi-signatur kolde tegnebøger for at eliminere risikoen for hackere og udbyttere.

Handel med Margex

handel

Handler videre Margex er designet til at være enkel, da platformen tilbyder en af ​​de reneste standardlayouts i branchen til handel med gearing.

Venstre side er forbeholdt ordrefanen, hvor du justerer detaljerne i din position som – mængde, grænsepris og gearing. I handelsafsnittet kan du se detaljer såsom deal-ID, dato, type, aktiv, mængde, margin, stoptab, profit, og mere.

Diagrammet findes i midten drevet af TradingView med en komplet række handelsindikatorer. Ordrebogen og sidste handler er placeret til højre, hvor du kan kontrollere dybden på et marked.

Opsætning af stoptab og profit

profit

Indstilling af stoptab og profit er ret let, klik på tallene, der er indstillet til stoptab, og tag fortjeneste, og et vindue vises, hvor du skal indtaste det ønskede prisniveau. Selvom det kan være forvirrende første gang, da der ikke er klare indikatorer for, at dette er en knap.

Lukning af en position eller en ordre

Lukning af positioner gøres ved at klikke på knappen Luk i venstre side. Du kan enten “Lukke marked” eller “Luk grænse”.

Sikkerhed

Klientkontiene på Margex er beskyttet af 2FA-godkendelse, e-mail-bekræftelser, SSL-kryptering, e-mail-underretning og advarsler. Margex gemmer 100% af brugerfondene i Cold Storage for at maksimere fondenes sikkerhedsniveau. Dette system ledsages af realtidsovervågning for hver aktivbevægelse, der udføres på platformen.

Handelsinfrastruktur

Margex har en elastisk serverinfrastruktur, der giver mulighed for at skalere on-demand med handelsmotoren, der er i stand til at håndtere op til 100 000 trx / s. Dette sikrer, at platformen fortsat vil have øjeblikkelig ordreudførelse, selv i øjeblikke med meget høj handelsaktivitet og volatilitet.

Prismanipulation og forebyggelse af svig

Margex har integreret et specialbygget AI-baseret realtidssystem, der overvåger mistænkelige handelsaktiviteter og konsistensen af ​​prisfeed. Der er også et likviditetspulingsystem, der trækker likviditet fra flere likviditetsudbydere, takket være hvilket Margex sigter mod at sikre de bedste ind- og udgangspriser for sine brugere.

Oven i alt anvender Margex et prispresningsbeskyttelsessystem for at udføre ordrer til det forventede prisniveau.

Support

Platformen har en 24/7 live support, som besvarer eventuelle spørgsmål inden for få minutter.

Gebyrer

Handelsgebyrerne på Margex er på det lavere spektrum sammenlignet med de fleste handelsplatforme. Takstgebyret er 0,060%, og producentgebyret er 0,019%. Der er et finansieringsgebyr, som er normen for alle gearingshandelsplatforme.

gebyrer

Konklusion

Margex er en af ​​de nemmeste at bruge handelsplatforme ud af de mange i kryptoindustrien. Dette er den platform, hvor du bogstaveligt talt kan registrere og begynde at handle på få minutter uden at spilde tid.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me