OWNR Wallet Review: En licenseret og sikker Crypto Wallet med indbygget Exchange

EJER TILPUD

Der er mange tegnebøger, der udelukkende er oprettet til opbevaring af kryptokurver. På et tidspunkt, hvor mange børser og platforme er hacket, er det vigtigt at vælge en tegnebog, der giver ultimativ beskyttelse. OWNR Wallet hjælper brugere med at beskytte deres digitale mønter mod eksterne trusler, samtidig med at de tilbyder en række nyttige funktioner til både indehavere og forhandlere.

Contents

Om OWNR Wallet

ownrwalletOWNR Wallet er et estisk privat aktieselskab, der blev grundlagt af et team af it-eksperter i 2018. Virksomheden består af enkeltpersoner, der har mange års erfaring inden for områder som fintech, cybersikkerhed, kryptokurver og markedsføring.

Udviklerne af OWNR har gjort det til deres mission at skabe en banebrydende tegnebog, der supplerer et kryptoøkosystem med flere aktiver. Tegnebogen blev oprettet for at tjene som et alt-i-et-værktøj, der vil være nyttigt for folk på alle niveauer af teknologisk savviness. Yderligere funktioner vil blive implementeret i tide til den aktuelle version for at give omfattende lager- og handelsoplevelse.

Licensering

licenseret tegnebogOWNR Wallet er en af ​​de få kryptobøger på markedet, der er licenseret. I dag er mange kryptotjenester ikke certificeret af juridiske myndigheder, og brugere risikerer at miste deres midler, uden at operatørerne støtter nogen juridiske konsekvenser. OWNR har to licenser, den ene gør det muligt at udveksle virtuelle valutaer mod fiat (FVR000645) og den anden til at være vært for en tegnebogstjeneste med virtuel valuta (FRK000559).

Enhedskompatibiliteter

Holdet har udviklet tegnebog-apps til både desktop- og mobilbrugere. Dette giver kunder mulighed for at verificere og administrere deres kryptofonde derhjemme fra deres pc eller købe mønter på farten fra deres smartphone. Desktop-appen kan downloades til følgende operativsystemer: Mac OSX, Windows (32 bit og 64 bit) og Linux (32 bit og 64 bit). Der er også to mobilappversioner af tegnebogen, den ene til Android-brugere og den anden til iOS-brugere.

mobile og desktop-brugere

Tilgængelige lande

Da reglerne for køb af crypto med fiat varierer afhængigt af regionale jurisdiktioner, er det kun brugere fra bestemte lande, der har tilladelse til at bruge udvekslingstjenesten.

Albanien
Andorra
Antigua og
Barbuda
Armenien
Østrig
Aserbajdsjan
Bahamas
Bahrain
Barbados
Belgien
Belize
Bhutan
Botswana
Brunei
Bulgarien
Cabo Verde
Comorerne
Kroatien
Cypern
Tjekkiet
Den demokratiske
Republik
i Congo
Danmark
Djibouti
Dominica
El Salvador
Ækvatorial Guinea
Estland
Eswatini
Fiji
Finland
Frankrig
Gabon
Georgien
Tyskland
Ghana
Grækenland
Grenada
Guyana
Holy See
Ungarn
Irland
Italien
Jamaica
Kasakhstan
Kiribati
Laos
Letland
Liechtenstein
Litauen
Malawi
Marshall
Øer
Mauretanien
Mauritius
Mikronesien
Moldova
Monaco
Mongoliet
Montenegro
Namibia
Nauru
Holland
New Zealand
Norge
Oman
Palau
Panama
Papua Ny
Guinea
Polen
Portugal
Rumænien
Rusland
Rwanda
Saint Kitts
og Nevis
Sankt Lucia
Saint Vincent
og Grenadinerne
Samoa
San Marino
Senegal
Serbien
Seychellerne
Slovakiet
Slovenien
Salomonøerne
Sydafrika
Sydkorea
Spanien
Surinam
Sverige
Timor-Leste
At gå
Tonga
Turkmenistan
Tuvalu
Ukraine
Det Forenede Kongerige
Usbekistan

Hvilke Cryptos kan du gemme?

OWNR-tegnebogen understøtter opbevaring og overførsel af en lang række tokens og mønter: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ethereum Classic, Bitcoin Cash, Bitcoin SV, Dash, Zcash, Dogecoin, Omni og over 240.000 ERC20-baserede tokens.

betalingsmetoderbetalingsmetoder

Brugere er i stand til at købe BTC, ETH, BCH, DASH og LTC ved hjælp af fiat gennem et antal betalingsmetoder, inklusive Visa-kredit- / betalingskort, UnionPay, MC og SEPA (for europabaserede kunder). Køb kan kun foretages i USD eller EUR.

Wallet-gebyrer

Der opkræves et gebyr på $ 7 for hver bestilling, og der er ingen yderligere gebyrer, hvis beløbet er i en høj eller en lav ende.

Udveksling gennem tegnebogen kan medføre en gebyrprocent på transaktionsbeløbet, der varierer afhængigt af region og aktivprisudsving.

Funktioner

tegnebog funktioner

Ikke-frihedsberøvelse

Ingen af ​​dine private data gemmes af tegnebogen på dens servere, da frøsætningerne aldrig forlader den enhed, du bruger.

Tilpasning af flere konti

Hvis du har flere konti til de samme kryptoer, har tegnebogen introduceret en funktion, der giver dig mulighed for at tilpasse dem.

Import af HD-tegnebog

Brugere er i stand til at importere HD-tegnebøger til OWNR, uanset længden af ​​deres frøsætning.

SegWit integration

Tegnebogen har integreret SegWit, en protokol, der letter hurtigere behandlingstider for transaktioner og sænker netværksgebyrer.

In-Wallet Exchange

Gennem sit partnerskab med den populære kryptokurrencyprocessor og udvekslingstjeneste, Changenow.io, OWNR giver brugerne mulighed for at udføre krypto-til-kryptokonverteringer direkte fra tegnebogen.

Crypto-køb til Bitfinex-brugere

OWNR har etableret et samarbejde med Bitfinex-udvekslingen, der gør det muligt for brugere, der har Bitfinex-verificerede konti, at købe USDT, BTC, ETH, XAUT, TRX, XTZ ved hjælp af fiat-optioner via debet- og kreditkort. Bitfinex er en af ​​de højeste børser i henhold til handelsvolumener, hvilket betyder at brugere, der vælger OWNR Wallet som deres betalingsprocessor, vil kunne drage fordel af dyb likviditet, når de foretager et køb.

Kunde support

kunde support

Kunder er i stand til at kontakte støttegruppe direkte fra appen, enten gennem live chats eller ved at sende en billet. Supportpersonalet kan nås døgnet rundt, da de er klar til at besvare de spørgsmål, brugerne måtte have, og hjælpe dem, hvis de støder på problemer.

Dom

OWNR Wallet er en licenseret og sikker tegnebog, der har mange funktioner, der fungerer til fordel for kryptoejere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me