Fejring af Spirit of WomenInBlockchain på International Women’s Day 2019

reklame Phemex

Bemærk: Dette er på ingen måde en vurdering / ranking, artiklen opsummerer de frivillige input fra forskellige kvindelige rockstjerner. Lad os glemme konkurrencen og fejre kvindedagens ånd.

Coingape beundrer kvindernes talent og deres bidrag til Blockchain & krypto på den internationale kvindedag. Vi takker alle de nævnte kvinder for at give deres unikke perspektiv til nogle af de mest brændende spørgsmål inden for crypto og blockchain. Ofte styrker KVINDER ANDRE KVINDER.  

Sidste år oplevede vi kryptopriser, der faldt til deres ATL’er, og endda nogle af de store spillere som Coinsquare og Bitmain blev ikke skånet, da de enten måtte kaste deres arbejdsstyrke eller opgive operationerne.

Men Shireen YIP, COO hos Travel-By-Bit mener, at det er på tide at “Ignorere økonomiske spekulationer, lad os bygge ægte blockchain-adoption”

Klok er den, der accepterer, at der er et problem, ulighed er det største problem, kvinder står overfor i dag – men tendensen er flyttet til noget spændende, Kvinder i teknologien eller Kvinder om bord fjerner alle barrierer og holder en mikrofon ud, inspirerende millioner andre kvinder til at udnytte den banebrydende æra som – Blockchain Technology og Crypto Ecosystem.

For at bringe realtidsoplevelsen af ​​#WomenInBlockchain op, nåede vi ud til kvinder, der arbejder tæt sammen med de Blockchain og Crypto-baserede virksomheder og stillede deres meninger om en bred vifte af spørgsmål. 

Følgende er en hurtig liste over kvinder i Crypto, der for nylig har deltaget i denne Q / A.

  • Sasha Kolesova  – Direktør for PR hos Changelly (Rusland)
  • Simran Alphonso – Journalist hos AMBcrypto og Technical content specialist hos KoinEx (Indien)
  • Indisk CryptoGirl – Indian Crypto Influencer (Indien)
  • Dr. Chitral Patel, AVP – Marketing og leder af partnerskaber i Lala World (Indien)
  • Priyanka Sharma – stabschef ved WazirX Cryptocurrency Exchange (Indien)
  • Aayushi Jain – Leder af kundeoplevelse hos Coinswitch.co (Indien)
  • Simona Pop – medstifter og CMO for Bounties Network (UK) (Twitter)
  • Wendy O – Crypto Influencer and Vlogger (USA)

Lad os se på de forskellige meninger fra BlockchainWomen på få luskede spørgsmål!

Q – Hvordan tilskyndes flere kvinder i blockchain og Crypto space, og hvorfor er det afgørende?

Sasha Kolesova fra Changelly 

Vi har naturligvis brug for flere gode eksempler på kvinder, der fører rummet til at føle sig lige. Ironisk nok er vores samfund på en måde for tæt, vi er besat af vores projekter og ideer og glemmer undertiden at dele det grundlæggende med så mange mennesker, som vi kan. Vi er her sammen, så lad os bringe alle her i denne smeltende kryptokande, og se hvad der sker i et årti.

Priyanka Sharma fra WazirX

Det første skridt ville være at sprænge myten om, at det er svært at komme ind i Blockchain-feltet, hvis du ikke er ingeniør. Det ligger i dit hoved, og hvis det var tilfældet, ville jeg være ledig lige nu! Jeg ville elske at uddanne unge kvinder i blockchain og dets karriereomfang – der er plads til markedsføring, finansiering, juridisk, compliance og så meget mere! Vi kunne endda begynde at afholde rådgivningsworkshops i studenterhøjskoler, have online seminarer og hvad der ikke er.

Simona Pop fra Bounties Network

Mangfoldighed og inklusion, en række perspektiver. Jeg opfordrer dem til at blive involveret i møder, samtaler og oprette indhold om, hvad de brænder for

Q- Hvad er din stemme med hensyn til den kommende indiske kryptopolitik? (Vil Indien bringe positive kryptoregler til landet? Hvad ville det være, hvis du tror det)!

Priyanka Sharma fra WazirX

En positiv kryptoregulering er på vej, og jeg er overbevist om, at den indiske regering ikke vil svigte os. Jeg tror ikke, at krypto vil blive accepteret som en betalingsform endnu, jeg føler, at krypto falder ind under en ny aktivklasse, og indtægter fra det ville være skattepligtige. Jeg ser også en streng AML-retningslinje komme ind til udveksling, Said Priya. Mere end noget andet vil den kommende regulering endelig give krypto den “legitimitet”, den fortjener, og skaber plads til mere innovation!

Simran fra AMBCrypto og KoinEx  

For at være meget ærlig forstår beslutningstagerne ikke teknologien bag kryptokurver. Og hvis du ikke forstår de aspekter, der gør crypto stor, kan du ikke rigtig forstå, hvorfor der er behov for dens legitimitet. Jeg er ret bullish, at folk vil acceptere krypto for at fremskynde finansiel suverænitet, men det vil tage et stykke tid, før den indiske regering tager stilling.

Indisk CryptoGirl

Med nationer, der formulerer politikker for kryptokurrency og blockchain hver dag, bliver Indien snart også nødt til at regulere branchen. Stigende internationalt pres på investeringer i sektoren vil tvinge regeringen til at sikre, at lovene følger med forstyrrende teknologier.

Q – Hvad er fremtiden for Blockchain efter din mening? Især i Indien. Hvilken sektor vil opleve en stigning i Blockchain-revolutionen? 

Svarene på dette spørgsmål var ret ens, hvilket resulterede i det hurtige svar som ‘BANKER’. Her er deres synspunkter;

Chitral Patel fra LalaWorld

Blockchain vil helt sikkert revolutionere den måde, vi handler på i øjeblikket. Meget nødvendigt i bank- og finanssektoren, sundhed og underholdningsindustrien.

Simran fra AMBCrypto og KoinEx

Jeg tror, ​​at Indien har brug for Blockchain til banker, forsyningskæder, afstemning, medicinsk og meget mere. Vi er et land med en af ​​de højeste befolkningsrater i verden. Vi skal være systematiske. Vi skal være gennemsigtige. Vi skal være demokratiske, og til det skal vi være decentraliserede.

Ayushi Jain fra Coinswitch

Banksektoren og decentral finansiering er den sektor, der vil have en global adoption såvel som adoption i Indien

Indisk CryptoGirl

Som en landbrugsøkonomi er landbruget den første sektor, der kan påvirkes positivt af blockchain – reducere mellemmænd og sikre, at subsidier når de rigtige mennesker i et sikkert, sikkert og gennemsigtigt system.

Q – Hvad inspirerede dig til at gå ind i Blockchain Era?

Wendy O – Crypto Influencer og Vlogger

Den mest inspirerende ting ved Blockchain var den frihed, den gav mig, jeg er i stand til at arbejde hjemmefra og tilbringe tid sammen med min familie – før jeg havde arbejdet i sundhedsvæsenet i 7 år som koordinator for patienttjenester.

Og undersøgelsen slutter med deres råd til alle kvinder på Blockchain..!

Q – Dit ultimative råd til alle kvinder på denne ‘kvindedag’? *

Priyanka Sharma fra WazirX

Damer, hvad enten det er arbejdsplads eller andre steder, vi må have hinandens ryg! Lad os løfte hinanden, skubbe hinanden ud af vores komfortzone og være der for hinanden. Hvis en mand nogensinde tilskriver dine præstationer til din v *** na, IKKE tvivler du nogensinde på dig selv, bare bloker, rapporter og gå videre! Husk Gloria Steinems ord: Hvis kvinder kunne sove sig til toppen, ville der være mange flere kvinder i toppen. Vær aldrig undskyldende over din succes.

Simran fra AMBCrypto og KoinEx   

Lad os hoppe ind i denne tur til revolution, lad os ikke gå glip af Web 3.0?

Aayushi Jain fra Coinswitch –  Fokuser på dit arbejde og ikke på dine kritikere, arbejde taler mere end ord.

Indisk CryptoGirl – Piger, vi er nødt til at skifte fra udgifter til at spare tankegang, vi kan ikke blive efterladt og skal gøre vores eget sted i blockchain og kryptokurrency økosystemet.

Chitral Patel fra LalaWorld – Bryt alle barrierer, hold din hage op, tag 3 dybe vejrtrækninger, og DU KAN GØRE DET!

Happy Women’s Day – Rock the World of Crypto.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me