Tron vaeltaa 6% TVM: n julkaisun ja ETH-tapahtumien ja tilinumeroiden ylistämisessä

mainos Phemex

Tron on ollut altcoin, joka on jatkuvasti toimittanut tiekarttaansa. Kolikon ympärillä on joka päivä rakennettu joitain positiivisia uutisia ja mielipiteitä. Viimeiset 24 ei ole erilainen TRX: lle, koska kolikko tuottaa edelleen positiivisia uutisia itselleen. Tämän uutisen vaikutus on, että kolikko on noussut lähes 6 prosenttiin viimeisten 24 tunnin aikana raportointihetkellä.

Paljon odotettua TVM: n virkailijaa käynnistettiin  

TRON järjesti TRON-virtuaalikoneen (TVM) maailmanlaajuisen lanseeraustapahtuman 30. elokuuta 2018 (SGT) ja aloitti uuden aikakauden kaikkien kannattajien ja uskovien kanssa. TRON-ekosysteemin ympärille keskittynyt tapahtuma käynnisti virallisesti TVM: n, joka on täysin yhteensopiva Ethereumin kanssa, nopeammalla nopeudella, alhaisemmilla kustannuksilla ja helpommalla toiminnalla sen päällä.

TVM on kevyt, täydellinen Turingin virtuaalikone, joka on suunniteltu TRONin ekosysteemin kehittämiseen. TVM: n tavoitteena on tarjota miljoonille maailmanlaajuisille kehittäjille räätälöity blockchain-järjestelmä, joka on tehokas, kehittäjäystävällinen, vakaa, turvallinen ja helppo optimoida.

Tapahtumassa Justin Sun sanoi,

”TVM: n virallisen version julkaisu tarkoittaa, että TRON alkaa siirtyä perusinfrastruktuurin rakentamisesta ekosysteemin laajentumisen uuteen vaiheeseen. Uskomme vakaasti, että TRONin kehitys tuo uuden tuulen toimialalle. Uskomme myös, että voimme toteuttaa tehtävämme hajauttaa Internet. ”

TRON-sovellusten uusi aikakausi on saapunut!

Suoratoiston aikana CTO Chen Zhiqiang väitti:

“Olemme vihdoin omaksumassa TVN: n virstanpylvään, joka virallisesti käynnistettiin MainNetissä , tämä on jännittävä hetki. Myöhemmin Chen Zhiqiang kuvasi koko solmun ja Tron-verkon kutsuprosessia tarjoten kehittäjille kattavamman käsityksen toteutusprosessista oman TRON-pohjaisen DAPP: n kehittämiseksi tehokkaammin. “

#TRON Tekninen johtaja, Marcus sanoi, että TRON tuli Dapp Era -sarjaan, #TVM on täysin yhteensopiva #Ethereum, ainutlaatuisella virtuaalimuistimekanismilla, ainutlaatuisella resurssienhallintamallilla ja älykkäiden sopimusten resurssien kulutus on 2B 2C: n sijasta, mikä on kehittäjille ystävällisempi. #TRX pic.twitter.com/N5jhXqgR4Y

– Justin Sun (@justinsuntron) 31. elokuuta 2018

Lue myös: Tron [TRX] nostaa 11%, kun Justin julkaisee sarjan positiivisia uutisia

Tron laajentaa verkon ekosysteemiä, tuumaa lähempänä Ethereumia

Tapahtumassa TRONin perustaja Justin Sun jakoi joitain keskeisiä tietoja TRON-verkosta viimeisen kuukauden aikana. On raportoitu, että TRON-tilien kokonaismäärä on noussut 282859: een, mikä on 1431% enemmän kuin 28. heinäkuuta, mikä on 465,00% enemmän kuin 25. kesäkuuta, jolloin TRON MainNet käynnistettiin. Tällä hetkellä TRON-tilinumero on 11 kertaa Ethereumin numero (kahden kuukauden aikana MainNet-julkaisun jälkeen), ja se on saavuttanut saman EOS-tason. Tämä on todellakin läpimurto TRON: lle.

282859 tiliä 29. elokuuta asti, 416497, yhden päivän tapahtumahuippu 20. elokuuta. Korkealla suorituskyvyllä ja käytettävyydellä #TRON, päivittäiset tapahtumat ja TRON-verkkotilit ovat kasvaneet erittäin nopeasti. Nyt TRONista on tullut yksi suurimmista hajautetuista verkoista maailmassa. #TRX $ TRX pic.twitter.com/wMMYxbH8hB

– Justin Sun (@justinsuntron) 30. elokuuta 2018

Lisäksi TRON: n yhden päivän tapahtumaluku oli korkeimmillaan elokuussa 416 497, mikä oli 741% enemmän kuin heinäkuussa, mikä oli 13 565%: n nousu kahden kuukauden jaksossa MainNetin julkaisun jälkeen. verrattuna Ethereumiin samalla kahden kuukauden jaksolla sen jälkeen, kun se aloitti MainNetin, TRON: n keskimääräinen päivittäinen tapahtumaluku on 19 kertaa Ethereumin. Lisäksi TRON-yhden päivän transaktioiden huippumäärä on saavuttanut 31% Ethereumin kaupasta. TRON-ekosysteemi pysyy aktiivisena, kun avaindekseissä tapahtuu yhä enemmän läpimurtoja.

Tronin ponnistelut ovat myös rakentaneet globaalia yhteisöä ja laajentaneet sen ulottuvuutta. Ja sen laajentaminen on kiitettävää. SR-ehdokkaiden määrä on noussut 70: sta yli 100: een viime kuussa. TRON-yhteisö on myös kasvanut. Facebookissa Justin Sunin henkilökohtaisen tilin ja TRON-säätiön seuraajien kokonaismäärä on saavuttanut lähes miljoonan; TRX on jatkuvasti sijoittunut numeroon 1 Twitterin keskusteluissa.

Tron on ehdottomasti antanut useita syitä haltijoilleen ja yhteisölleen kannustaa ja jatkaa niin. TVM, jonka katsottiin muuttavan omaisuutta TRX: lle, on nyt käynnistetty, ja verkko näyttää vahvemmalta kuin koskaan ennen kasvavan. Myös markkinat palkitsevat kolikkoa

Pystyykö TRX hajoamaan viiden parhaan kryptovaluuttaan pian? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me