Bitcoin i sportsvæddemål: Nr. 1 valutavalg blandt spillere

Bitcoin

Sådan bruges Bitcoin til sportsbetting

Belysningsudviklingen af ​​digitale valutaer har ændret den måde, menneskeheden ser på, hvordan penge bevæger sig. Kryptoteknisk integration kan let erstatte ‘old-schooled’ kontanttransaktioner og fjerne alle barrierer mellem sælgere og købere. Det forventes, at stigningen i kontantløse virtuelle betalinger fordobles inden for de kommende år, og det er kun en begyndelse. Den ubestridelige banebrydende i denne nye digitaliserede æra er utvivlsomt ‘Hans højhed’ – Bitcoin.

BTC har gjort en revolution inden for omformning af industrier og forbedring af den kontante arbejdsgang mellem virksomheder. Ved hjælp af krypto kan folk foretage internationale betalinger uden anstrengelse, mens de fleste banktjenester muligvis ikke er tilgængelige eller ikke fungerer 100% nøjagtigt. Gartner forudsiger, at omkring 60% af forretningsområderne vil vedtage Bitcoin- og blockchain-løsninger og flytte til virtuelle pengestrømme inden udgangen af ​​2023.

Udsigterne for Bitcoin i sportsvæddemål

Følge Bitcoins gennembrud i e-handelsuniverset vælger flere forretningsområder BTC som betalingsværktøj nr. 1. Online sportsbøger vælger også ikke at være vidne til denne teknologiske revolution fra sidelinjen. I øjeblikket gør løveandelen af ​​væddemålsoperatører spillere i stand til at køre betalinger via BTC, fordi de også fatter alle fordelene ved denne førsteklasses peer-to-peer-metode.

Bitcoin kan blive et frisk pust for sportsbøger, fordi de ikke er højt respekterede blandt pengeinstitutter. Spidsere klager ofte over, at banker forbyder deres transaktioner på spilplatforme eller tvinger dem til at vente i evigheden for at modtage en udbetaling. Desuden er pengebevægelserne synlige i deres månedlige kontoudtog, når kunder indbetaler eller hæver penge via banktransaktioner eller plastkort. Det kan være problematisk for spillere, der ikke ønsker at afsløre deres hobby for tredjeparter. Når alt kommer til alt er det ikke nogen, hvor en person tjener en krone.

Med BTC fungerer tingene tværtimod. Alle pengestrømme løber mellem en sportsbook og spiller. Ingen involverede uafhængige parter!

Hvordan det virkerBTC

Bitcoin er en ægte majestætisk sammensætning af menneskeheden (fundet af Satoshi Nakamoto) da det vendte vores vision om interaktion mellem køber og sælger på hovedet. Mens banker opbevarer vores penge i nogle murstensvirksomheder, er krypto ikke noget, vi fysisk kan røre ved. Hvis vi betragter Internettet som en himmel, kan vi foreslå, at krypto gemmes i en virtuel sky.

BTC-transaktioner er aldrig forbudt, fordi de er kodet og passerer direkte fra en kunde til en væddemålsoperatør gennem blockchain-kanalen. Deltagere skal give en engangsnøgle til en bookie for at gennemføre en transaktion. Ikke flere trættende procedurer med bankerne og ikke flere livstidsudbetalinger! Decentrale fondsbevægelser er øjeblikkelige, og du kan ikke tælle til fem, før en transaktion gennemføres.

Fordele ved sportsindsatser med BTC

sportsindsatser

Kilde: SmartBettingGuide.com

  • Hastighed: Professionelle spillere, der gjorde sportsvæddemål til deres primære indtægtskilde, ved, at hurtige pengesving spiller en væsentlig rolle i rentabelt væddemål. Bitcoin-transaktioner er den hurtigste måde at indbetale og hæve på sportsbøgernes kanaler. Med alle andre betalingsmetoder med gammel lomme skal spillere vente fra 48 timer til 5 dage for at modtage deres fortjente indsatsgevinster.
  • Anonymitet: I modsætning til banker og kreditkortselskaber, der irriterer kunder med masser af unødvendige papirregninger, er Bitcoin under ingen kontrol. Alle tilbud mellem spillere og bookmakere forbliver i huset. Mens fininstitutioner ofte lægger en embargo på indsatser, skal spillerne tale til deres banker for at løse dem. Med Bitcoins kan spillere sige farvel til hele dette bureaukrati og beholde deres anonymitet. Alt, hvad de tjener på indsatser, opbevares under syv låse, og hvor meget de vinder eller taber, afdækkes ikke i månedlige opgørelser.
  • Rimelige afgifter: Drakoniske gebyrer og serviceafgifter er, hvad spillere skal håndtere under bevægelse af penge via kreditkort (lignende historie med bankoverførsler). Når spillerne tjener alvorlige penge på indsatser, kan de være sikre på, at bankerne griber deres andel. Med Bitcoin er forhandlingsgebyrer ikke så strenge. Nogle sider viser endnu mere fleksibilitet i denne sag, og spillere kræver muligvis ikke noget gebyr.
  • Bekvemmelighed: Som en fuldt decentraliseret virtuel kryptokurrency fungerer BTC på den unikke peer-to-peer-software, hvilket betyder, at ingen tredjeparter vil afbryde aftalerne mellem sportsbøger og spillere. Brugere kan skære ned på stress og spare værdifuld tid, da de kan køre pengetransaktioner med et par museklik, når de henter Bitcoin i stedet for ethvert andet gammeldags alternativ. For at gennemføre en transaktion skal de give en operatør en engangsnøgle og voila – penge er undervejs!

At opsummere…

Eksperter forudsiger at BTC-løsninger vil se en absolut stigning i 2020. Den globale industri går fremad, og det er altafgørende for sportsbøger at være på toppen og tilpasse sig kryptoteknologien. Moderne spillere vil ikke beskæftige sig med væddemålsfirmaer, der forbliver ældgamle. I stedet henter de dem, der er i stand til at tilfredsstille deres voksende krav. Antallet af sportsbøger, der gengiver Bitcoin-løsninger til spillere, vokser fortsat og signaliserer begyndelsen på den nye BTC-æra inden for spil.

Denne artikel blev skrevet i samarbejde med https://worldbookmakers.info/

Fremhævet billede: iusport.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me