Ripple (XRP) prisforudsigelse og analyse i oktober 2020

XRP er en af ​​de bedste kryptovalutaer på kryptomarkedsrangeringen. Men det har ikke været godt i nogen tid nu. På grund af dette har Tether (USDT) formået at erstatte det som den tredjestørste kryptokurrency, og dette ændres muligvis ikke snart. Håbet er dog ikke tabt for XRP, da det har anvendelser, som fansne tror, ​​får det til at vokse en dag.

Kryptovalutaen bruges primært på Ripples betalingsnetværk, RippleNet, at give likviditet til grænseoverskridende betalinger. Ripple kan prale af, at det har hundredvis af finansielle institutioner som deres kunder. Selvom denne store kundebase hidtil ikke har vist nogen effekt på XRP-prisen, kan den forekomme i fremtiden. I denne artikel vil vi diskutere XRP-prisforudsigelse og -analyse for at hjælpe dig med at træffe de bedste beslutninger for din investering i oktober.

Ripple (XRP) Oversigt

Bortset fra at være en kilde til likviditet for Ripple, udstedes XRP af Ripple selv. Det blev officielt lanceret som XRP i 2012 og er en af ​​de få kryptokurver, der ikke er bygget på en blockchain, men snarere en distribueret hovedbog. Dette har ført til kontroverser om, hvorvidt XRP er en mønt eller et hjælpeprogram, og sagen er stadig i retten.

I dag har XRP en markedsværdi på $ 11.548.562.345 og en cirkulerende forsyning på 45.162.407.484 XRP. Der er i alt 100 milliarder XRP, som er forududvundet, så de behøver ikke at blive udvundet. Der er handlet $ 2.190.167.211 i kryptokurrency i de sidste 24 timer, og prisen er $ 0,2555712.

Ripple (XRP) Prisforudsigelse: Analyse

Ripple har ikke været særlig eventyrlysten på det seneste. I begyndelsen af ​​september dyppede den fra 0,2977 $ for at nå så lavt som 0,023 $ den 24. september. Den er dog kommet sig lidt for at nå den nuværende pris på 0,25 $. Dette er stadig langt væk fra årets høje pris på $ 0,33, som blev nået den 14. februar.

forudsigelse af krusning-pris

På trods af at Q3 normalt ikke er så god som andre kvartaler for XRP, har det formået at overgå Bitcoin og få over 33%. Det er ikke sikkert, hvad Q4 har for kryptokurrency marked, men historisk har det været bedre for krypto end Q3. Vil XRP gøre det bedre? Det er tilbage at se.

Udviklingen

En tidlig investor i XRP, Crypto BitLord, har afsløret hvordan han så værdi i XRP, selv når alle kaldte det en fidus. BitLord købte XRP til 0,008 $, hvilket sammenlignet med den aktuelle pris viser et enormt investeringsafkast. Da XRP nåede sin høje pris, var den steget med 50.000%. Ifølge ham er der svindel i enhver branche, men det kræver evnen til at vide, hvad de skal gøre.

”Men sagen er, at man nogle gange handler disse ting. Sådan er det, hvis du vil tjene til livets ophold ved at handle med disse ting. Se på aktiemarkedet, der er svindel der. Sagen er, at du skal vide, hvordan du gør det. Det er krypto, mange ting er svindel. Nogle mennesker hævder, at XRP er en fidus, ”sagde han.

Også om den seneste udvikling har det nyetablerede XRP Ledger Foundation (XRPLF) gjort nægtet beskyldninger om, at Ripple er ved at opgive XRP. Talsmand for stiftelsen, Bharath Chari, der talte med Forbes sagde, at Ripple fortsat er forpligtet til at støtte udviklingen af ​​XRP Ledger. Rygter var opstået i XRP-samfundet om, at Ripple forlod udviklingen af ​​XRP Ledger til det nyoprettede fundament, en udvikling der ikke passede godt sammen med samfundet.

“XRPLF ser Ripple i en fortsat rolle som en nøgleudvikler på både de tekniske og forretningsmæssige aspekter af XRPL,” sagde Chari.

XRP-prisforudsigelse: Markedsudtalelse for oktober 2020

Nedenfor er udtalelser fra de bedste kryptomarkedsprognoser om, hvad oktober måned har for XRP. Dette skal hjælpe dig med at træffe de bedste beslutninger.

Langudsigt

Langudsendt fastsætter, at XRP åbner oktober måned med den aktuelle pris på 0,24 $ og lukker lidt højere til 0,25 $ efter at have spændt mellem 0,21 $ og 0,27 $.

Handelsdyr

Handelsdyr er lidt mere bullish med sin XRP-prisforudsigelse. De forudser, at XRP vil åbne oktober måned til $ 0,3020864 og lukke til $ 0,3012653 med en maksimums- og minimumspris på henholdsvis $ 0,3765816 og $ 0,2560755.

Gov. hovedstad

Gov. hovedstad er også ret bullish på XRP i oktober, selvom det indrømmer, at kryptokurrency ikke har gjort det godt. Åbningskursen er $ 0,259, mens månedens slutkurs er 0,246 $, næsten tilbage til den nuværende pris. Nedenfor er prisforudsigelsen for de næste 2 uger:

XRP-prisforudsigelse: Bedømmelse

Baseret på prisprognoserne for XRP i oktober ser det ud til, at prisanalytikerne er ret positive; det vil gøre det bedre. Hvis dette synspunkt realiseres, kan XRP muligvis give et ret godt investeringsafkast for året.

Fremhævet billede: blockchain.news

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me