Top & Bedste Bitcoin Wallets 2017

Hvad er en Bitcoin Wallet?

En Bitcoin Wallet er en måde at gemme dine digitale mønter på, ikke på en fysisk måde, fordi du faktisk lagrer data. Hvis du skal sammenligne en Bitcoin Wallet med en traditionel, er der 3 store forskelle:

Bitcoin tegnebøger:

  • Opbevar kun Bitcoins
  • Er ikke fysiske
  • Giv dig muligheden for at sende Bitcoins over internettet.

Hvis du er på udkig efter en GOD Bitcoin-tegnebog, skal du vide, at der er tre typer tegnebøger: webtegnebøger, softwaretegnebøger og hardwaretegnebøger.

Web tegnebøger

De er de mest behagelige tegnebøger, for hvis du har internet og en browser, er alt et stykke kage. Interfacet er meget brugervenligt, og din konto kan indstilles på ingen tid. Dette er nogle af de bedste web tegnebøger:

Atomic Wallet

Atomic Wallet

Atomic Wallet er en af ​​de bedste Bitcoin web tegnebøger. Det kan også fungere på Linux-, Windows- og Mac-operativsystemer. Tegnebogen giver dig mulighed for at udføre kryptokurrencyhandler og endda bruge et kreditkort til at købe Bitcoin direkte med fiat.

En anden fordel ved Atomic Wallet er, at den kan installeres på både mobile og stationære enheder med kompatible apps til Windows, Mac OS X, Debian, Fedora og Ubuntu samt Android og iOS.

Tegnebogen gemmer alle dine oplysninger, inklusive saldoer i blockchain, og låser det hele med en privat nøgle, der er eksklusiv for dig. Denne specifikke nøgle genereres fra et mnemonisk frø. Nøglen og frøet kan kun oprettes og åbnes af brugeren af ​​tegnebogen.

Bortset fra at understøtte Bitcoin-indskud og overførsler understøtter tegnebogen også mere end 300 kryptokurver.

Coinbase

Coinbase er en af ​​de bedste Bitcoin-tegnebøger, i betragtning af at den bruges af et stort antal brugere. Det er en nem og sikker måde at gemme dine kryptokurver på, og det giver dig også muligheden for at oprette flere tegnebøger. Da Coinbase er førende inden for hvad der betyder at udveksle Bitcoin, kan det være det, du leder efter.

Læs mere om Coinbase

Blockchain.info

Denne platform er en af ​​de mest foretrukne af Bitcoin-brugere. De kan nemt kontrollere deres aktiver og transaktioner, og de er også i stand til at sende og modtage Bitcoins. Blockchan.info er sikkert, sikret, let at bruge og leverer tjenester af høj kvalitet.

Tjek det ud

Modvæg

Counterwallet er en platform, der bruges af mange kryptokurrencyfans. Den ting, der gør det til mange brugers favorit, er, at der er et gebyropkald, der lader dig bestemme, hvor meget du vil bruge på gebyrer. Efter min mening er denne mulighed noget godt, og du kan ikke finde dette overalt. Det ser muligvis ikke så underholdende ud for sine brugere, men det gør bestemt sit job.

Læs mere om Counterwallet på deres WEBSITE

BTC.com

Grænsefladen til denne Bitcoin Wallet er en godt optimeret. BTC.com er let at bruge, og tjenesterne leveres på ingen tid, så det er perfekt til dem, der altid har travlt. Transaktionen har brug for ca. 30-60 minutter for at blive gennemført.

Tjek det HER

Software tegnebøger

Bitcoin Core

Dette er virkelig en af ​​de bedste softwaretegnebøger, og det er helt sikkert den vigtigste. Det kan gøre næsten hvad du vil, og det giver dig en kernenode. Bitcoin Core har en grafisk brugergrænseflade (GUI), som hjælper dig med at afslutte dine opgaver på en nem måde.

Læs mere om det HER

Electrum

Electrum er en af ​​de ældste softwaretegnebøger på Bitcoin-markedet. Den dukkede først op i november 2011, og du kan downloade den og bruge den fra din computer. Desværre kan du for nu kun bruge det på skrivebordet.

Flere detaljer

Hardware tegnebøger

Ledger Nano S

Ledger Nano er den mindste og mest populære hardware-tegnebog. Det er meget effektivt, sikkert, og dets størrelse er ikke større end en USB. Du kan vælge at købe en Ledger Nano eller en Ledger Nano S, hvor den anden er den nyeste version af dette produkt. Forskellen er, at Ledger Nano S også er i stand til at gemme Ether (ETH), og denne ting gør den unik.

Få din nu

Trezor

Trezor er en hardware tegnebog klar til at imødekomme dine behov og til at sikre dine aktiver mod malware. Hvis du mister det, eller hvis nogen stjæler det fra dig, vil Trezor inddrive dine digitale penge. I dette tilfælde genererer det 9-cifrede ben og en nøgle på 24 ord for at gendanne din kryptokurrency.

Find ud af mere om det

Åbenhed

Opendime er en hardware-tegnebog, der har størrelsen på en USB, derfor kaldes den også en Bitcoin Stick (og også en Bitcoin Beared Bond). Hvis du vil bruge det online, skal du fjerne forseglingen, og så bliver du nødt til at få en anden. Det lyder måske ikke meget bekvemt, men tro mig, det er den bedste måde at sikre dine penge på!

Du kan læse mere om det på vores hjemmeside fra vores OpenDime Review

Efter vores mening er dette nogle af de bedste tegnebøger, som du kan bruge i 2017. Selvfølgelig, så snart en bedre aftale vises, vil du finde ud af om det fra vores hjemmeside!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me