Tron (TRX) prisforudsigelse og analyse i oktober 2020

Tron pris forudsigelse

I årenes løb har Tron skabt sig et navn som en blockchain-virksomhed med decentralisering af internettet som hovedmål. Virksomheden gør dette ved at give udviklere et gunstigt miljø til at opbygge og implementere smarte kontrakter samt decentrale applikationer (DApps).

Trons oprindelige valuta – TRX har haft en rimelig andel af gode dage på kryptokurrencymarkedet, men indtager i øjeblikket den 16. position. Det betyder dog ikke, at det stadig ikke kan gøre underværker. Økosystemet vokser hurtigt, og i denne artikel vil vi se på Tron-prisforudsigelsen for oktober 2020.

Tron (TRX) Oversigt

Tron blev grundlagt i 2018 på Ethereum-blockchain inden migrering til sin egen blockchain i 2019. Siden da har blockchain registreret enorm succes med DApps og smarte kontrakter. Den har i øjeblikket over 700 DApps og havde i begyndelsen af ​​august næsten en milliard smarte kontrakter.

TRX har nu en markedsværdi på $ 1.806.113.768 og en cirkulerende forsyning på 71.659.657.369 ud af det samlede over 100 mia. Den aktuelle pris er

$ 0,025204 med en 24-timers handelsvolumen på $ 1.212.700.461.

Tron (TRX) prisforudsigelse: analyse

Selvom TRX har brugt det meste af året i lav nøgle, lykkedes det at nå årets høje pris på $ 0,042 den 3. september. Dette varede ikke længe, ​​da kryptokurrency begyndte en nedadgående bevægelse næsten øjeblikkeligt for langsomt at nå den nuværende pris på $ 0,0258. Selvom september måned ikke virker venlig, var det ikke meget dårligt for TRX, da prisen stadig ligger på et højere niveau end det har været det meste af året.

Prisen var ret stabil sammenlignet med tidligere år, hvor den viste vilde svingninger op og ned. Dette kan antyde en voksende modenhed for mønten, da flere brugere har flyttet til den til virkelige anvendelser. Administrerende direktør for Tron, Justin Sun, har angivet vilje til at gøre det til den bedste kryptovaluta i fremtiden. Dette starter sandsynligvis med, at mønten genvinder sin plads blandt de ti bedste.

Udviklingen

For få dage siden samarbejdede Tron med en institutionel forældrelsesplatform – BitGo. Ifølge en selskabsmeddelelse vil partnerskabet tillade lanceringen af ​​Wrapped Ethereum og Wrapped Bitcoin på Tron Blockchain. Dette vil give Tron-brugere adgang til DeFi-tokens, såsom tokeniseret Bitcoin og Ethereum.

personal-financial.com

BitGo vil beholde Ethereum og Bitcoin, der er nødvendige for at prikke disse DeFi-tokens, og Tron-brugere kan tokenisere deres Ethereum- og Bitcoin-beholdninger med BitGo, som de vil. Selvfølgelig vil dette øge brugen af ​​TRX på blockchain, når flere mennesker tropper til Tron for at få adgang til disse DeFi-tokens i fremtiden. Dette kan være en god måde at forbedre vedtagelsen af ​​TRX og føre til den samlede vækst i Tron-økosystemet.

Tron (TRX) Price Prediction: Market Opinions for October 2020

Ovenstående oplysninger opsummerer det nylige prismønster for TRX. Flere oplysninger er dog nødvendige for at sikre, at investorer får et afrundet syn på markedet. Vi har derfor samlet udtalelser fra nogle vigtige websider for prisforudsigelse og analyse for at få et klarere billede af TRX i oktober.

WalletInvestor

WalletInvestor angiver kategorisk, at TRX er en dårlig langsigtet investering. Det forudsiger, at det åbner måneden lidt højere, end det er nu, på $ 0,0266. Den forventede lukkekurs er meget lavere på $ 0,02073. Nedenfor er support- og modstandsniveauerne beregnet af hjemmesiden.

  • Modstandsniveau (R3): 0,0275;
  • Modstandsniveau (R2): 0,0270;
  • Modstandsniveau (R1): 0,0267;
  • Drejepunkt: 0,0262;
  • Supportniveau (S1): 0,0259;
  • Supportniveau (S2): 0,0254;
  • Support niveau (S3): 0,0251.

Cryptoground

Cryptoground forudsiger, at TRX-prisen vil falde med 51,29% i den næste måned. Dette placerer prisen på $ 0,00164 inden udgangen af ​​oktober. De anbefaler en investering på mindst 5 år for at få overskud fra TRX.

Kryptovurdering

Kryptovurdering forudsiger, at TRX vil sætte pris på 24,89% for at nå prisen på $ 0,032729. Dette er i skarp kontrast til Cryptogrounds forudsigelse.

Gov. hovedstad

Gov. hovedstad forudsiger, at TRX åbner oktober måned til $ 0,0248. Det forventes ikke at registrere nogen større gevinster og lukke måneden på $ 0,0252. Den højest mulige pris for kryptovaluta i løbet af måneden vil være $ 0,02898.

Tron (TRX) Prisforudsigelse: Bedømmelse

Der er meget forskellige synspunkter på fremtiden for TRX både på kort og lang sigt. Hvis du ønsker at investere i den i den næste måned, kan det være værd at undersøge mere for at bygge videre på de oplysninger, der er angivet her. Dette er forudsigelser baseret på nogle algoritmer, som forudsigerne stoler på, men i sidste ende er det din beslutning om enten at tage risikoen eller holde sig væk.

Fremhævet billede: QuoteInspector.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me