Nämä ovat eniten palkitsevia Ethereum-hanoja heinäkuussa 2020

ethereum-hanat

Aivan kuten mikä tahansa salaushana, Ethereum-hanat ovat sivustoja, jotka tarjoavat vierailijoille ilmaisen ETH: n vastineeksi useiden tehtävien suorittamisesta, kuten mainosten katselemisesta, mainosten napsauttamisesta, captchojen suorittamisesta, pelaamisesta ja monista muista.

Markkinoilla on monia laillisia Ethereum-hanoja, mutta sinun tulee olla varovainen valitessasi tällaista sivustoa, koska on olemassa monia huijauksia, jotka saattavat yrittää varastaa henkilökohtaisia ​​tietojasi. Autamme sinua kaventamaan turvallisen ja palkitsevan Ethereum-hanan hakua, ja olemme laatineet luettelon useista vaihtoehdoista:

Free-Ethereum

vapaa ethereum

Free-Ethereum on melko uusi, mutta suosittu ETH-hana, joka tarjoaa pääasiassa moninkertaistavia pelejä ihmisille, jotka haluavat ansaita ilmaista Ethereumia. Voit tehdä vaatimuksen 60 minuutin välein, ja maksut lähetetään suoraan Ethereum-lompakkoon.

Voit myös liittyä viittausohjelmaan, jossa voit ansaita jopa 50% viittaamasi käyttäjän tekemistä kolikoista. Ja jos päätät pitää kolikkosi, Free-Ethereum maksaa sinulle 8%: n koron vuodessa.

Voit peruuttaa vaatimuksesi saavutettuasi vähimmäisrajan 0,001 ETH. Nostotapahtumasta veloitetaan 0,001 ETH: n maksu.

Faucetcrypto

Hana-salaus

Faucetcrypto on monivaluuttainen hana, josta voit lunastaa Ethereumin sekä Bitcoin-, Dogecoin-, Dash-, Digibyte- ja 11 muuta kolikkoa. Voit ansaita kryptovaluutta tekemällä erilaisia ​​tehtäviä, kuten vuorovaikutuksessa mainosten kanssa, pelaamalla pelejä, käyttämällä linkkejä ja vastaamalla tarjousseinien kysymyksiin..

Hana-ajastin on asetettu 40 minuuttiin. Nostot voidaan tehdä, kun ETH-vähimmäismäärä on saavutettu. Parasta tässä hanassa on, että nostettaessa ei peritä maksuja.

Palohana

Palohana

Palohana on yksi suosituimmista altcoin- ja Ethereum-hanoista, joiden avulla käyttäjät voivat vaatia 8 kryptovaluutta täyttämällä yksinkertaisia ​​tehtäviä. Täällä voit ansaita salauksen pelaamalla pelejä, napsauttamalla mainoksia ja linkkejä sekä monia muita asioita. Sivustolla on myös kanta-asiakasohjelma, joka antaa käyttäjilleen saavutuksia, palkintoja ja bonuksia.

Ei ole aikarajaa, joka rajoittaa milloin voit tehdä vaatimuksen. Voit nostaa kolikkosi saavutettuasi vähintään 0,004 ETH, eikä maksuja peritä.

ESF-hanat

ESF-hana Ethereumin tehtävien suorittamisen lisäksi voit myös kaivaa sivuston alkuperäiset ES-kolikot. Vaatimukset voidaan esittää kerran 5 minuutissa.

Tämä on yksi harvoista Ethereum-hanoista, jossa on myös mobiilisovellus. Tavalliset käyttäjät voivat hyödyntää päivittäin tarjolla olevia bonuksia. Kun lompakossa on yli 0,05015 ETH, voit peruuttaa vaatimuksesi. Tällaisen tapahtuman maksu on 0,00015 ETH.

Althub

AltHub

Althub on toinen multicoin-hana, jossa on myös Ethereum ja 13 muuta salausta helpottamaan sosiaalisia tehtäviä. Sivustolla on myös viittausohjelma, jossa käyttäjät voivat saada 20% kumppanuusprosentin viittaamiensa ihmisten ansaitsemasta summasta.

Voit ansaita kolikoita linkkien seiniltä päivittäin tai lunastaa kolikoita 5 minuutin välein ilman linkkiä. Nostot voidaan tehdä omalle FaucetPay-lompakolle, kun olet kertynyt vähintään 0,00005 ETH.

Tapahtumiin ei peritä maksuja.

Allokit

Allokit

Toisin kuin tavalliset Ethereum-hanat, Allcoins tarjoaa vain pelejä keinona ansaita ilmaista ETH: ta. Sivusto toimii myös kaivosaltaana, jossa käyttäjät voivat yhdistää laskentatehonsa uusien kolikoiden tuottamiseksi. Vaikka voit tehdä vaatimuksia manuaalisesti 4 minuutin välein, on myös AutoFaucet-ominaisuus, joka on vuorovaikutuksessa automaattisesti sinun hanasi kanssa.

Tällä hanalla on korkeampi vähimmäisvetoraja, joka on 0,0036 ETH. Kolikoiden nostamisesta veloitetaan 0,0012 ETH.

Luota Noppaan

Luota Noppaan

Tämä online-kasino Siinä on myös Ethereum-hana sekä monirahahana. Voit tehdä vaatimuksen kerran 6 tunnissa, mutta sinun on luotava tili alustalle. Hanassa on kerroinominaisuus, joka voi parantaa salausrahastoa 50000X: llä. On myös viikoittainen kierrätyskilpailu, jossa voit ansaita 3000 dollaria tai voit tehdä pienen panoksen ja voittaa 24 691 dollarin jättipotin..

Pienin nostettava summa on 0,00002 ETH.

Ilmainen hana

Ilmainen hana on toinen monisalaushana, jonka avulla käyttäjät voivat vaatia 17 erilaista kolikkoa, mukaan lukien Ethereum. Ajastin on asetettu sallimaan vaatimus kerran 24 tunnissa. Voit tehdä ETH: sta napsauttamalla mainoksia, avaamalla hanat, suorittamalla kyselyjä ja monia muita.

Sivustolla on erilaiset jäsenyystasot, ja sen perusteella voit lisätä hakemasi ETH: n määrää. Fire-jäsenellä on 8x palkintokerroin, Gold-jäsen – 12x, Ultimate-jäsen – 20x ja Platinum-jäsen – 30x.

Johtopäätös

Tämä on ollut luettelomme palkitsevimmista Ethereum-hanoista, joita voit käyttää heinäkuussa 2020. Pidä mielessä, että hanat eivät ole tehokkaita tapoja kerätä suuria määriä salausta, mutta olla helposti vuorovaikutuksessa niiden kanssa, koska sinun ei tarvitse käydä läpi vaihto.

Esillä oleva kuva: asiatimes.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me