Nämä ovat eniten palkitsevia Ethereum-hanoja elokuussa 2020

Ethereum-hanat

Monet haluavat olla osa Ethereum salausvaluuttaverkko, ja tämän nousevan krypto-omaisuuden ylläpitäjät ovat havainneet tämän rikkomuksen krypto-omaisuuden virrassa. Ethereum-hanan konsepti antaa kiinnostuneille mahdollisuuden saada ilmaista ETH: tä suorittamalla joitain tehtäviä verkossa. Tehtävät, jotka henkilön on tehtävä Ethereum-hanassa, ovat yksinkertaisia; ne ovat ehkä asioita, joita teet jo verkossa; tällä kertaa teet heitä vain saadaksesi palkkioita. Pelkästään se, että voit suorittaa yksinkertaisia ​​tehtäviä Internetissä ja saada siitä korvausta, tekee hanasta erittäin houkuttelevan idean.

Internetissä on tonnia Ethereum-hanoja, mutta yksinkertaistamme palkitsevimpien hakua, siksi olemme koonneet seuraavat rivit. Joten olet oikeassa paikassa, sillä tämä artikkeli opastaa parhaista ja palkitsevimmista Ethereum-hanoista elokuussa 2020.

Ilmainen Ethereum

vapaa ethereumIlmainen Ethereum on Ethereum-hana, joka tarjoaa ETH: n palkkiona jäsenilleen pelaamalla alustalla. Tähän prosessiin osallistuvat pelit ovat melko helppoja, ja ne ovat monille läpikäynti. Voit tehdä Ethereum-vaatimuksia tällä verkkosivustolla tunnin välein.

Palkinnot lähetetään Ethereumin lompakkoon, jotka osallistuvat peleihin ja aktiviteetteihin tällä sivustolla.

Ilmaisella Ethereumilla on viittausohjelma, joka antaa sinulle viisikymmentä prosenttia (50%) jokaisen henkilön kolikoista, joihin viittaat viittaukseksi, joka ansaitsee alustallaan. Tämä Ethereum-hana tarjoaa vuotuisen koron kahdeksan prosenttia (8%), ja vähimmäispoisto on noin 0,001 ETH.

Hana-salaus

Hana-salaus

Hana-salaus on toinen alusta, joka tarjoaa Ethereum-hanoja. Verkkosivusto antaa useita salausvaluuttoja palkkiona niille, jotka osallistuvat tiettyihin toimintoihin. Sen lisäksi, että voit vaatia Ethereumia tältä hana-alustalta, voit myös saada joitain ylimmistä kryptovaluuttaomaisuuksista palkkiona.

Ethereumin ansaitsemiseksi voit tehdä useita toimintoja, kuten napsauttaa mainoksia, houkutella lyhyitä linkkejä, pelata pelejä ja antaa vastauksia yksinkertaisiin kysymyksiin, jotka näkyvät sen tarjouseinällä. Voit lunastaa ETH: n 40 minuutin välein, ja vähimmäisnosto on noin 0,00012 ETH. Erottava tekijä, joka tekee hana-alustasta erilaisen, on se, että nostot ovat ilmaisia ​​sen käyttöliittymässä.

Palohana

Palohana tarjoaa jopa 8 kryptovaluuttaa, jotka sen käyttäjät voivat saada palkkiona. Toimintoja, jotka synnyttävät oikeuden vaatia salauspalkkioita tällä alustalla, on myös paljon, ja niitä ovat esimerkiksi pelien pelaaminen, mainosten napsauttaminen, lyhyiden linkkien käyttäminen ja joukko muita tehtäviä. Tämän hana-alustan käytöllä on myös joitain muita etuja, jotka tekevät siitä yhden parhaista. Siksi yksi tärkeimmistä eduista on kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa palkintoja alustan pitkäaikaisesta käytöstä.

Erottava tekijä, joka tekee hanasta erilainen kuin muu, on se, että palkkioille ei ole aikarajaa. Ethereumin vähimmäisnostoraja on 0,00, eikä siihen liity maksuja.

ESF-hanat

ESF-hanat on toinen Ethereum-hana, joka antaa tehtäviä suorittaa ja vaatia Ethereum palkkiona, mutta ETH-palkkion lisäksi tämä sivusto antaa käyttäjille mahdollisuuden myös lunastaa oma natiivi salakolikko: ES COIN.

Yksi erottavimmista tekijöistä, jotka tekevät hanasta erilaisen, on se, että se on saatavana mobiilisovelluksessa. ESFaucets veloittaa 0,00015 ETH per nosto ja vähimmäisnosto on noin 0,05015 ETH.

AltHUB

AltHUB tarjoaa oikeuden vaatia Ethereumia palkkiona pelottavien ja suoraviivaisten tehtävien suorittamisesta alustallaan. AltHUB-alustan tehtävät vaihtelevat lyhyiden linkkien napsauttamisesta tehtävien suorittamiseen sen tarjousseinällä ja sarjaan muita tehtäviä, jotka nousevat sen seinälle päivittäin. Lisäksi ilman pikalinkkejä tämän alustan käyttäjä voi tehdä Ethereum-vaatimuksia viiden minuutin välein. Ethereumin vähimmäis nostoraja AltHUB-alustalla on noin 0,00005 ETH. Tällä alustalla ei ole peruutusmaksuja.

Allcoins

Allcoins

Allcoins on pohjimmiltaan hana-alusta, joka antaa Ethereumille palkinnon pelaamisesta. Sen lisäksi, että voit ansaita Ethereumia tällä verkkosivustolla, voit myös kaivaa kryptovaluuttoja. Tämän hanan käyttäjät voivat tehdä salausvaatimuksia neljän minuutin välein. He voivat myös asettaa hanan toimimaan automaattisesti tilinsä kanssa, mikä sallii hanan irrotusvaatimukset automaattisesti. Vähimmäisraja on 0,0036 ETH.

Johtopäätös

On kuitenkin huomattava, että merkittävien tulojen ansaitseminen kryptovaluutalla edellyttää syvempää prosessia kuin hanat voivat tarjota. Jos haluat silti jotain pitääksesi itsesi käynnissä, Ethereum-hanat ovat vaihtoehtoja, jotka sinun pitäisi harkita.

Esillä oleva kuva: tokpie.io

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me