Nämä ovat eniten palkitsevia XRP-hanoja elokuussa 2020

xrp hanat

Tämänpäiväisessä artikkelissamme tarkastelemme kriittisesti joitain palkitsevimpia XRP-hanoja, joihin pääset käsiksi ja joita voit hyödyntää elokuussa.

Ripple (XRP) otti jälleen kolmannen sijan arvokkaimmissa salaustuotteissa markkina-arvon perusteella. Salausmarkkinoiden lisääntyvä suosio ja laajentuminen on houkutellut monia ihmisiä – salauksen harrastajia, sijoittajia ja käyttäjiä – digitaalisen omaisuuden alalle. Yksi helpoimmista tavoista päästä salaustekniikkaan, mukaan lukien Ripple, on hanan käyttö.

XRP-hanat ovat verkkosivustoja, joiden avulla ihmiset voivat ansaita ilmaisia ​​XRP-kolikoita suorittamalla yksinkertaisia ​​tehtäviä ja toimintoja. Nämä verkkosivustot edellyttävät useita helposti suoritettavia tehtäviä, kuten kyselyn täyttäminen, captchan täyttäminen, erilaisten pelien pelaaminen, erilaisten videoiden katselu tai vahvistus siitä, että olet ihminen, saadaksesi ilmaisen XRP: n. Yksi Ripple-hanan etu on, että sinun ei tarvitse käyttää a kryptovaluutan vaihto käyttää ansaittua XRP: täsi.

Jos kuitenkin haluat saada ilmaisen XRP: n täyden käyttöoikeuden ja omistuksen, sinun on omistettava XRP-lompakko. Hanojen käyttäjien on linkitettävä XRP-lompakon osoite alustalle saadakseen ansaitut varansa. Ripple-lompakoita on saatavana erityyppisinä, kuten ohjelmistolompakot, mobiililompakot, verkkolompakot, laitteistolompakot ja paperilompakot. On syytä huomata, että Ripple-lompakot edellyttävät käyttäjiltä 20 XRP: n tallettamista lompakko-osoitteensa aktivoimiseksi.

Kirjoitushetkellä Ripple oli kaupankäynnin kohteena 0,300075 dollaria CoinMarketCapin tietojen mukaan.

Xcolander.com

XCOLANDER

Xcolander hana on yksi palkitsevimmista keinoista käyttäjille ansaita XRP. Lisäksi verkkosivusto tarjoaa hanat useille muille digitaalisille kolikoille, kuten Ethereum (ETH), Tron (TRX), Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Stellar Lumen (XLM) ja paljon muuta . Saadakseen ilmaisia ​​XRP-kolikoita käyttäjien on napsautettava rullanappia – “lunasta”. Hankittavien kolikoiden määrä riippuu vierittämisestäsi.

Käyttäjät voivat voittaa jopa 22,22 XRP, jos he saavuttavat 10000 onnekasta numeroa. Lisäksi he voivat vaatia pelaamalla 15 minuutin välein voittaakseen ilmaisia ​​kolikoita välillä 0,00002222 XRP – 22,22000000 XRP. Ansiot maksetaan CCBOX.IO: n kautta käyttäen CCBOX-avainta, joka linkitetään heidän Xcolander-tililleen. Lisäksi Xcolanderilla on joitain muita XRP-ansaintatoimintoja, kuten arpajaiset ja vedonlyönti. Mielenkiintoista on, että ansaittujen kolikoiden nostamisesta ei veloiteta.

Coinfaucet.io

Coinfaucet.io

Kolikkohana on loistava kanava ja ratkaisu niille, jotka haluavat ansaita kolikoita Ripple-hanan kautta. Alusta lähtien vuonna 2017, tämä verkkosivusto on ollut erinomainen ja suosittu salaushana yksinkertaisen lähestymistavansa ansiosta XRP: n ansaitsemiseen. Joka tunti alustan käyttäjät voivat saada ilmaisen Ripplen pelaamalla yksinkertaista peliä. Mielenkiintoista on, että jopa 300 dollarin arvoinen ilmainen XRP voidaan voittaa napsauttamalla painiketta. Kolikot hyvitetään välittömästi Ripple-lompakkoosi. Kirjoitushetkellä yli 600 tuhatta rekisteröitynyttä käyttäjää on voittanut yli 17,59 miljoonaa XRP: tä tällä hanalla.

Toinen tapa ansaita ilmaista XRP: tä Coinfaucetilla on seurata sosiaalisen median alustaa, tarkalleen Twitterissä, saadakseen ilmaisia ​​tarjouskoodeja. Näiden koodien avulla käyttäjät voivat saada ylimääräisiä rullia odottamatta pakollista yhden tunnin jaksoa. Tämä lisää poikkeuksetta mahdollisuuksia voittaa enemmän ilmaista XRP: tä.

Lisäksi tällä hanalla on ainutlaatuinen, korkealaatuinen palkitseva suositusohjelma, jonka avulla käyttäjät voivat ansaita enemmän kolikoita. He voivat saada 50 prosenttia kaikesta, mitä heidän ystävänsä ansaitsevat ilmaisella Ripplellä. Siksi, jos sinulla on ystäviä, jotka ovat innostuneita salausmarkkinoista ja ovat kiinnostuneita ansaitsemaan ilmaista XRP: tä, voit kutsua heidät rekisteröitymään Coinfaucet-alustalle. Kun ystäväsi näkivät ilmaisen XRP: n käyttämällä tätä hanaa, saat yhtä paljon 50% heidän tekemästään ilman rajoituksia.

On syytä mainita, että käyttäjät voivat nostaa ilmaisen XRP: n välittömästi Ripple-lompakkoihinsa, kun he ovat saavuttaneet tai ansainneet vähintään 1 XRP: n nostomäärän..

XRPfaucet.info

XRPfaucet on suosittu Ripple-hana, jonka avulla käyttäjät voivat ansaita ilmaista XRP: tä 60 minuutin välein täyttämällä tai täyttämällä captchan ja napsauttamalla “ROLL” -painiketta. Käyttäjät voivat voittaa jopa 5 XRP: tä 60 minuutin välein. Saat ilmaisen Ripplen määrän riippuen heittämästäsi numerosta. Jokainen käyttäjä voi tehdä väitteitä joka tunti ansaitakseen enemmän ilmaisia ​​kolikoita. Ilmaisen XRP: n voi nostaa tältä hanalta, kun olet kerännyt vähimmäis nostosumman, joka lähetetään tilillesi linkitetylle XRP-lompakolle..

AdXRP.cc

adxrp

AdXRP on Ripple-hana, jonka avulla käyttäjät voivat ansaita ilmaista XRP: tä katsomalla verkkosivustoja. Alusta liittyy mainokseen, jossa käyttäjät voivat ansaita Pay to Click (PTC) – ja Pay to Surf (PTS) -mainospalveluilla. Alustalla on yli 77 sivustoa ja 0,022300000 XRP, joten käyttäjät voivat saada ilmaisen XRP: n suorittamalla yksinkertaisia ​​tehtäviä. Yhtenä tehokkaimmista mainosverkostoista alustan avulla käyttäjät voivat ansaita katsomalla verkkosivuja. Lisäksi he pystyvät saamaan jopa 8% palkkion viittauksista. Ansiot voidaan siten saavuttaa suorilla ja epäsuorilla viitteillä. Siksi he voivat ostaa suoria viitteitä eliniäksi tai myydä suoria viitteitä ansaitakseen rahaa. Käyttäjät voivat nostaa ansaitun XRP: n tältä hanalta XRP-lompakkoonsa, kun he ovat keränneet vähintään 5 XRP: n nostomäärän..

Johtopäätös

Vaikka se voi olla toistuva tehtävä, hanat ovat erinomaisia ​​työkaluja XRP-kolikoiden ansaitsemiseen, erityisesti uusille salauksen harrastajille, jotka haluavat oppia lisää XRP-tapahtumista ja lompakon käytöstä.

Esillä oleva kuva: quoteinspector.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me