Nämä ovat kaikkein palkitsevimmat XRP-hanat kesäkuussa 2020

XRP-hintaennuste

Tänään esitämme luettelon palkitsevimmista XRP-hanoista, joita voit käyttää kesäkuussa.

XRP-hanat ovat suoraviivaisia, helppoja ja ilmaisia ​​menetelmiä ihmisille, jotka ovat uusia salauksessa ja haluavat ansaita ilmaista XRP: tä. Näillä sivustoilla sinun on suoritettava joukko yksinkertaisia ​​tehtäviä, kuten noppan heittäminen, painikkeen painaminen, captchan täyttäminen, kyselyn täyttäminen jne. Luo ilmainen XRP.

Ihmisten tulisi pitää mielessä, että he voivat tehdä vain pieniä murto-osia XRP-hanoista.

Sinun on omistettava XRP-lompakko, jotta voit linkittää osoitteen hanaan ja saada rahasi. On syytä mainita, että joudut tallettamaan 20 XRP: tä aktivoidaksesi minkä tahansa XRP-lompakon.

XRP-hanat ja arpajaiset tuottavat tuloja mainostuloilla, kuten näyttökertakohtainen, napsautuskohtainen tai muu pay-per-x-järjestelmä. Siksi näet monia mainoksia kaikilla kotisivuillaan ja poistat mainosten estotoiminnon käytöstä, jos haluat käyttää hanaa.

Kirjoitushetkellä XRP kävi kauppaa $ 0,198521: ssä salausseurantasivuston toimittamien tietojen mukaan, KolikkoMarketCap.

CoinFaucet.io

Kolikkohana on yksi ensimmäisistä XRP-hanoista, joka lanseerattiin lokakuussa 2017. Yksinkertaisen käytön ja suoraviivaisen järjestelmänsa ansiosta se on yksi suosituimmista ja käytetyimmistä salaushanoista. Sivustolla on tähän mennessä annettu 622478 rekisteröitynyttä käyttäjää, 49798200 pelattua peliä ja 16734800 käyttäjille annettu ripple.

Voit tehdä vaatimuksen 60 minuutin välein tai pelata yksinkertaista peliä ansaitaksesi ilmaisen XRP: n. Satunnaisesti useat käyttäjät saavat 300 dollaria vain napin painamisesta. Saat lisää nopparullia napsauttamalla sponsoroituja linkkejä, jotka lähettävät päivittäisen bonusrullakoodin Twitteriin.

Nosto sivustolta tapahtuu hetkessä, toisin kuin muut XRP-hanat, jotka vaativat käyttäjiä odottamaan tietyn ajan, ennen kuin heidän varansa hyvitetään. CoinFaucetin käyttäjät saavat XRP: nsä heti saavutettuaan vähimmäisostosumman, joka on 1 XRP. Nostoista ei peritä maksuja.

Jos ohjaat uusia käyttäjiä CoinFaucetiin, saat huomattavan 50%: n viittausbonuksen heidän ansaitsemastaan. Voit tehdä rajoittamattomia viitteitä sivustolle.

CoinFaucetilla on sosiaalisen median tilejä, jotka ovat erittäin aktiivisia ja lähettävät usein ilmaisia ​​tarjouskoodeja ylimääräisille rullille / kierroksille, mikä voi lisätä kävijän mahdollisuuksia voittaa enemmän XRP.

Sivusto mainitsee UKK-osiossaan, että voit luoda XRP-lompakon Rippex.net-palvelimella ja pitää sen offline-tilassa, mutta sinun on talletettava 20 XRP: tä aktivoidaksesi sen, mikä voi kestää jonkin aikaa minkä tahansa hanan kanssa.

Allcoins.pw

Allcoins.pw on erittäin suosittu monisalaushana, jonka avulla voit ansaita ilmaista XRP: tä muiden kryptovaluuttojen lisäksi. Allcoins tukee kaikkiaan 29 kryptovaluutta, mukaan lukien BTC, LTC, ETH, DASH, XMR, BCH, ZEC ja ETC.

Vaatimukset voidaan tehdä sivustolla 300 sekunnin tai 5 minuutin välein. Voit ansaita ilmaista XRP: tä Allcoineilla ratkaisemalla captchoja, pelaamalla pelejä (LuckyNumber, Dice, FreeRoll jne.), Selaimen kaivoksella ja SolveMedia. Siellä on myös automaattinen vaatimusominaisuus, joka voidaan aktivoida enintään 3 salausta kerralla.

Toinen tapa lisätä XRP-saldoasi on hyödyntää heidän elinikäistä viittausohjelmaa, jossa voit saada jopa 25% viemiesi ihmisten ansioista.

Kun olet saavuttanut 2 XRP: n vähimmäisrajan, voit nostaa suoraan Ripple-lompakkoon, jonka olet liittänyt hanaan. Nostomaksu on 0,10000000 XRP.

Allcoins.pw on saanut hyviä arvosteluja Bitcointalk -sivulta, ja käyttäjät ylistävät ominaisuutta, jonka avulla he voivat lunastaa useita kolikoita kerralla. Käyttäjäraporttien mukaan XRP-maksut ovat olleet johdonmukaisia ​​ja nopeita, mikä on iso plussa hana-sivustolle.

Xcolander.com-hana

Xcolanderin Sivustossa on XRP-hanat sekä laaja valikoima muita salaohanoita, kuten Tron (TRX), Stellar Lumens (XLM), Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC) ja toiset.

Tämän hanan avulla voit ansaita ilmaista XRP: tä arpajaisten ja vedonlyöntien avulla. Sivustolla on myös avoimia tilastoja käyttäjien palkinnoista ja vetäytymisistä, jotka osoittavat, että he ovat täysin laillisia.

Vaatimus voidaan tehdä 15 minuutin välein, jolloin käyttäjät voivat tehdä välillä 0,00155263 XRP – 1552,63000000 XRP per vaatimus.

Sinun on saavutettava vähintään 0,005 kolikkoa, jotta voit vetäytyä sivustolta, eikä nostomaksua peritä.

XRPFaucet.Info

XRPFaucet.Info on tunnettu XRP-hana, jossa kävijät voivat tehdä vaatimuksen 60 minuutin välein, ja 30% käyttäjistä ansaitsee jopa 0,0015 XRP: tä, kun taas 0,001% ansaitsee jopa 7 XRP: tä. 65% ansaitsee 0,0016 XRP: stä, 3% saa 0,005 XRP: stä, 1,9% saa 0,01 XRP: stä ja 0,099% saa 0,07. Käyttäjien on vain linkitettävä XRP-lompakon osoite ja täytettävä captcha.

Muista, että joudut tekemään vaatimuksen kerran 30 päivässä, koska sivusto pitää tilisi passiivisena, sulkee sen ja jakaa varat uudelleen.

Sivuston kotisivulla näkyvät kaikki hanasta äskettäin esitetyt väitteet sekä sivuston aktiivisimmat käyttäjät.

Kun teet XRP-peruutuksen XRPFaucet.Infosta, pidä mielessä, että jotkut salausvaihdot käyttävät yhtä XRP-osoitetta jokaiselle käyttäjälle ja pyytävät kohdetunnistetta, joten muista laittaa XRP-kohdetunnisteesi, kun suoritat peruutustapahtumaa.

Johtopäätös

Vaikka se on toistuva tehtävä, lunastaminen XRP-hanoihin on hyvä tapa ansaita muutama kolikko uusille salauksen harrastajille, jotka haluavat oppia XRP-tapahtumista.

Esittelykuva: coindesk.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me