Paras XRP-lompakko: tapoja säilyttää ripple-varasi

Kryptovaluutta on nykyisten härkämarkkinoiden vetovoiman keskus. Avaruuteen tulee paljon enemmän sijoittajia, jotka ostavat erilaisia ​​omaisuuseriä. Jotkut näistä sijoittajista ovat melko tietoisia digitaalisista varoista, kun taas jotkut ovat vasta aloittamassa. Riippumatta luokasta, johon kuulut, on otettava huomioon yksi asia, omaisuutesi turvallisuus, varsinkin kun puhutaan joistakin suosituimmista, kuten XRP.

On hakkereita ja muita verkkorikollisia, jotka etsivät jatkuvasti tapoja varastaa salauksesi sinulta. Siksi riippumatta siitä, mihin varoihin investoit, on tärkeää, että löydät tavan tallentaa se turvallisesti. Omaisuuden turvallisuus riippuu siitä, millaiseen lompakkoon niitä säilytät. Niitä on monia, mutta etsit ehkä vain parasta XRP-lompakkoa. No, tästä artikkelissa on kyse, joten lue lisää.

Tekijät, jotka on otettava huomioon valittaessa paras XRP-lompakko

XRP-tuki: Tietenkin lompakon on tuettava XRP: tä, koska se on ensisijainen omaisuus, jonka haluat tallentaa lompakkoon.

Usean valuutan tuki: Vaikka tämä ei olisikaan tarpeen, saatat haluta olla monivaluuttainen lompakko, jonka avulla voit muuntaa omaisuutesi muiksi joskus niin halutessasi.

Helppokäyttöisyys: Tämä on erityisen tärkeää aloittelijoille. Et halua päätyä lompakkoon, jonka toimintaan tarvitset kolmannen osapuolen.

Turvallisuus: Kuinka turvallinen lompakko on? Sinun tulisi etsiä lompakko, jolla on korkea turvallisuusluokka, jotta et menetä XRP: täsi.

Käyttäjien arviot: Kaikkiin yllä oleviin tietoihin pääsee helposti lukemalla lompakkoa aiemmin käyttäneiden arvosteluja. Etsi tällaisia ​​arvosteluja ennen kuin valitset lompakon, jota haluat käyttää.

Tarkastellaan viipymättä parhaita käyttämiäsi XRP-lompakoita.

Atomic-lompakko

ripple_xrp_crypto_wallet

Se on yksi parhaista Ripple-lompakoista, jolla on vähintään 3,5 miljardia käyttäjää. Atomic-lompakko tukee yli 300 kryptovaluutta, XRP mukaan lukien. Se voi toimia myös Linux-, Windows- ja Mac-käyttöjärjestelmissä. Lompakon avulla voit suorittaa kryptovaluuttatapahtumia ja jopa sellaisia, jotka voisivat käyttää pankkikorttia.

Toinen Atomic Walletin etu on, että käyttäjä saa mahdollisuuden voittaa palkintoja tapahtumien vahvistamisen jälkeen. Tämän lompakon käyttö on kätevää ja suoraviivaista, koska voit asentaa sen puhelimeesi. XRP-alan yritykset suosittelevat sitä sen sisältämien ominaisuuksien ja ennen kaikkea sujuvan käyttöliittymän ansiosta.

Lompakko voi tallentaa kaikki tietosi, mukaan lukien blockchain-saldot, yksityisellä avaimella, joka on sinulle ainutlaatuinen. Tämä erityinen avain on muodostettu muistisiemenestä. An Atomic-lompakko takaa turvallisuuden ja hallinnan aina, kun päätät käyttää sitä.

Ledger Nano X

Lähde: ledger.com

Ledger on kotitalouden nimi, kun on kyse turvallisuudesta ja lompakoista. Sen päälompakko, Ledger Nano X, on yksi parhaista XRP: n tallentamisessa. Tätä lompakkoa pidetään yhtenä turvallisimmista, koska sen teki Bitcoin-turvallisuusyhtiö Ledger. Lisäksi sen turvallisuus johtuu siitä, että se on yksi parhaista laitteistolompakoista.

Tämä kuuluu luokkaan, joka tunnetaan nimellä kylmä lompakko. Koska hakkerit eivät ole aina yhteydessä Internetiin, hakkereiden on huomattavasti vaikeampaa päästä siihen. Lompakko on kuin USB-muistitikku, ja sitä voi helposti kuljettaa taskussa missä tahansa.

Ledger Nano X tukee myös useita kryptovaluuttoja, eikä se aseta mitään rajoitusta XRP: n pitämiselle. Tämä on erittäin kätevää, koska voit omistaa haluamasi määrän ilman useita lompakoita. Lompakon yksityiset avaimet tallennetaan offline-tilaan, joten XRP on yhtä turvallinen kuin se saa.

Guarda-lompakko

guarda lompakko

Guarda on virolainen lompakon tarjoaja, joka tarjoaa tukea monenlaisille kryptovaluutoille. XRP: n lisäksi lompakko tukee myös yli 40 kolikkoa, kuten Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum, Dash, Monero, NEM, NEO, EOS ja monia muita.

Guardalla on sovelluksia useimmille tärkeimmille työpöytä- ja mobiilikäyttöjärjestelmille sekä verkko- ja kromilaajennus.

Lompakossa on myös useita salauksen hallinnan palveluja, kuten sisäänrakennettu salausvaihto, suorat fiat-ostot salaukselle ja Guarda Token Generator.

Guarda on ei-vapausrangaistus, mikä tarkoittaa, että vain sinulla on pääsy ja voit hallita yksityisiä avaimiasi. Kaikki avaimet ja varmuuskopiot salataan Advanced Encryption Standardin (AES) kautta.

Pidä avainta

Lähde: keepkey.myshopify.com

Pidä avainta on kryptovaluutta-lompakko, jonka on kehittänyt kryptovaluutan vaihto ShapeShift. Se on yksi parhaista XRP-lompakoista ja myös yksi turvallisimmista. Lompakko on suunniteltu olemaan vuorovaikutuksessa ShapeShift-käyttöliittymän kanssa kaupankäynnille ilman palkkioita. Se tukee kaikkia suuria kryptovaluuttoja, XRP mukaan lukien, ja lisää varoja lisätään jatkuvasti.

Erityisesti KeepKey-lompakossa on hyvin yksinkertainen käyttöliittymä, mikä tekee siitä suositun lompakon aloittelijoille. Tämä laitteistolompakko on myös erittäin turvallinen, koska se käyttää satunnaislukugeneraattoria yksityisten avainten luomiseen. Jos etsit parasta XRP-lompakkoa, tämä voi olla hyvä valinta, varsinkin jos olet aloittelija.

GateHub

GateHub on kuuma lompakko useiden kryptovaluuttojen, mukaan lukien XRP, tallentamiseen. Yritys sen takana, GatHub.net on rakennettu XRP Ledger -protokollalle ja sen avulla voit lähettää, vastaanottaa ja käydä kauppaa digitaalisilla resursseilla. GateHub on yksi luotetuimmista lompakoista XRP: n suhteen ja myös erittäin helppokäyttöinen.

Se vaatii kuitenkin vähintään 20XRP: n toimiakseen. XRP: n vastaanottaminen ja siirtäminen voidaan tehdä helposti lompakkoon ja sieltä. Yksi asia on huomata, että kuumat lompakot ovat paljon alttiimpia hyökkäyksille kuin kylmät lompakot, kuten Ledger Nano X tai KeepKey. On suositeltavaa pitää rajoitettu määrä XRP: tä täällä, jotta et kiinnitä huomiota itseesi.

Kaikki eivät kuitenkaan tykkää käyttää laitteistolompakkoa, joten jos olet valmis vaarantamaan kaiken, voit kokeilla GateHubia markkinoiden trendien ja XRP: n käytön helppoon analysointiin.

Ledger Nano S

Lähde: tokenclub.co

Tämä on toinen lompakko ranskalaiselta Bitcoin-turvallisuusyhtiöltä, Ledgeriltä. Se on hyvin samanlainen kuin Ledger Nano X, mutta paljon halvempi. Kuten Nano X, se vaatii laitteen, kuten kannettavan tietokoneen, toiminnan, aivan kuten flash-asema. Se tukee monia kryptovaluuttoja, mukaan lukien rajoittamaton määrä XRP: tä.

Tietysti Ledger Nano S on yksi turvallisimmista lompakoista XRP: n ja muiden resurssien tallentamiseen. Sen avulla hakkereilla on vaikea päästä XRP-laitteeseesi, joka on offline-tilassa suurimman osan ajasta. Yhdistät sen tietokoneeseen vain, kun lähetät tai vastaanotat kryptovaluuttoja. Sillä on myös hyvin yksinkertainen käyttöliittymä, kun se on kytketty, mikä tarkoittaa, että jopa aloittelija voi käyttää sitä onnistuneesti. Paras XRP-lompakko on tämä yksi vaihtoehto.

Paahtoleipä

Toast Wallet -katsaus

Jos haluat parhaan XRP-lompakon, Toast on hyvä vaihtoehto sinulle. Se on saatavana sekä työpöydällä että mobiililaitteilla, joten voit kuljettaa XRP: täsi mukanasi missä tahansa. Se toimii kaikilla laitteilla ja käyttöjärjestelmillä, mukaan lukien iOS, Android, Windows, Mac ja Linux.

Toast-lompakon erinomainen ominaisuus on sen yksinkertaisuus. Siinä on niin yksinkertainen käyttöliittymä, että kuka tahansa, joka pystyy käyttämään puhelinta tai tietokonetta, voi käyttää sitä saumattomasti. Kaikki salatut avaimet lompakolle luodaan laitteessa eivätkä koskaan jätä sitä, mikä tekee siitä turvallisemman kuin keskimääräinen kuuma lompakko. Kaikki käyttäjien tiedot pysyvät laitteessa siirtämättä niitä verkossa varmistaakseen heidän turvallisuutensa.

Johtopäätös

Nämä ovat ylimmät lompakot XRP-tallennustilan suhteen. Jos etsit parasta XRP-lompakkoa, voit valita niistä, etenkin laitteistolompakoista, jos turvallisuus on sinulle erittäin tärkeää.

Huomaa: Tämä viesti julkaistiin alun perin 14. huhtikuuta 2020, ja se on päivitetty täysin sisällön täydellisyyden ja oikeellisuuden vuoksi 10. maaliskuuta 2021..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me