Viisi parasta räjähtävää salausta, jotka on ostettava kolmannen Bitcoin-halkaisun jälkeen

kryptoja ostaa

Kolmas Bitcoinin puolittaminen tapahtui toukokuussa 2020. Mutta ennen kuin syvennämme viimeisen puolittamisen jälkeen ostettaviin kryptoihin, ymmärretään, miksi salausvaroilla on valoisa tulevaisuus sijoituksena.

Perinteisesti Bitcoinin puolittaminen liittyy noususuuntauksiin, jotka todistetaan koko salaustilassa. Salaushinnat, kuten muutkin hyödykkeet, määräytyvät kysynnän ja tarjonnan markkinavoimien avulla. Jos tarjonta laskee kysynnän pysyessä vakiona, hintojen pitäisi nousta.

Viimeisen Bitcoinin puolittamisen aikana kaivostyöläisten palkkioiden määrä laski 12,5 bitcoinista 6,25 bitcoiniin. Salausmarkkinoiden analyytikoiden mukaan tämä tapahtuma katalysoi nousutrendiä ja tarjonnan odotettiin nousevan 2,5% vuonna 2020, kun Bloomberg aiemmin raportoitu. Vuonna 2021 tarjonnan odotetaan kasvavan alle 2%.

Tässä mielessä tässä ovat parhaat kryptot, joita ostaa kolmannen Bitcoin-puolittamistapahtuman jälkeen.

Bitcoin (BTC)

earthnet.ne

Jos mietit, onko Bitcoin (BTC) edelleen arvokas sijoitus vuonna 2020, vastaus on “Kyllä, se on!”

Bitcoin on edelleen markkinajohtaja ja vertailustandardi, jonka perusteella jokainen uusi salaus arvioidaan. Tässä on kolme hyvää syytä ostaa BTC puolittamisen jälkeen.

Kryptovaluuttojen odotetaan siirtyvän valtavirtaan, ei vain Wall Streetillä. Bitcoinilla on rajoitettu kiertävä tarjonta noin 18 miljoonaa kolikkoa. Tämä tarkoittaa, että sen hinta todennäköisesti nousee merkittävästi tulevaisuudessa. Sen niukkuus on yksi tekijöistä, jotka nostavat Bitcoinin hintaa.

Lisäksi BTC: llä on valtava markkina-arvo, kahdeksan kertaa suurempi (121 miljardia dollaria) kuin toiseksi paras digitaalinen valuutta Ethereum. Bitcoinilla on edelleen korkein päivittäinen kaupankäyntimäärä, mikä tekee siitä helpommin kaupattavan.

Sitä paitsi, kun kryptovaluutta hyväksytään maailmanlaajuisesti, sääntely tuhoaa suuren osan salausyhteisöstä. Monet huijauskoodit poistuvat käytöstä, mikä antaa tilaa ja kysyntää vakaammalle digitaaliselle omaisuudelle. Bitcoin on edelläkävijä kryptovaluutta ja luotettavin salaustilassa. Tämä tekee siitä ihanteellisen investoinnin vuodelle 2020 ja sen jälkeen.

Ripple (XRP)

currency.com

Ripplen XRP on yksi altcoineista, joka on sijoitettu saamaan suuria voittoja vuonna 2020. Yritys käyttää blockchain-tekniikkaa helpottaakseen rahansiirtoa pankkien ja maksupalveluntarjoajien välillä. Salausvaihto ja yritykset voivat myös käyttää XRP: tä rahansiirtoon maailmanlaajuisesti. Ripple on siis keskeinen infrastruktuuri rajat ylittävien salaustietojen takana.

Kun kryptovaluutat saavat enemmän maailmanlaajuista hyväksyntää, Ripple ottaa mukaan enemmän asiakkaita, mukaan lukien pankit. Äskettäinen kumppanuus Egyptin keskuspankin kanssa on vain yksi esimerkki. Kun lisää pankkeja ja maksupalveluntarjoajia liittyy Ripple-verkkoon, kysynnän odotetaan kasvavan. Tämä nostaa lopulta XRP-hintaa.

Viiva (DASH)

viiva-kryptovaluuttacoinhashreporter.com

Dash-kryptovaluutta tuli johtavaksi hyödykkeeksi Coronaviruksen aiheuttaman markkina-kaatumisen jälkeen maaliskuussa. Digitaalinen omaisuus kasvoi 26. maaliskuuta 65,20%. Dash sisältää vahvat perustekijät ja massiivisen teknisen taustan. Sillä on myös alhainen kiertävä tarjonta, mikä on ratkaiseva tekijä, joka on otettava huomioon, kun sijoitat kryptovaluuttaan. Vain noin 9,4 miljoonan kolikon liikkeellä Dash on 19 maailman parhaista kryptovaluutoista. KolikkoMarketCap.

Basic Attention Token (BAT)

cryptobit.media

BAT-USD-pari on yksi mielenkiintoisimmista kryptovaluutoista, joita on tarkoitus seurata vuonna 2020. Tämän digitaalisen omaisuuden odotetaan saavan suuria voittoja aiempien hintakehitystensä perusteella. BAT-kolikon liikkeellepaneva voima on melko yksinkertainen. Se keskittyy mainosalaan, joka nykyisessä muodossaan on melko rikki ja väärin kohdistettu.

Mainosalalla kannustimia sekä mainostajille että käyttäjille ei jaeta oikein. Ne näyttävät juoksevan vastakkaisiin suuntiin. Mainostajat haluavat, että heidän mainoksiaan seurataan, kun kuluttajat haluavat ohittaa mainokset.

BAT pyrkii yhdenmukaistamaan digitaalisen mainonnan teollisuuden niin, että kannustimet sovitetaan yhteen mainostajien ja kuluttajien kanssa.

Tämän tavoitteen saavuttamiseksi käyttäjät saavat BAT-maksun digitaalisten mainosten katsomisesta Brave-selaimessa, mikä tarkoittaa, että kuluttajia kannustetaan katsomaan mainoksia. Tavoitteena on saada enemmän käyttäjiä katsomaan mainoksia, jotta mainostajat voivat myydä enemmän tuotteitaan tai saavuttaa tuotemerkkitietoisuus. Tämä asettaa BAT: n älykkääksi liiketoimintamalliksi, jonka arvo nousee.

Sitä paitsi, kun kryptovaluutat suuntaavat kuluttajien valtavirtaistamiseen, heidän kysyntänsä kasvaa. Dash saa todennäköisesti enemmän pitoa mallinsa perusteella korvaamaan käyttäjiä. Tämä tekee siitä yhden räjähtävistä kryptoista ostaa tänä vuonna.

Monero (XRM)

Monerocrypto-news-flash.com

Monero (XRM) on toinen lupaava digitaalinen omaisuus ostaa kolmannen Bitcoinin puolittamisen jälkeen. Monero on erikoinen kolmesta syystä. Ensinnäkin se kattaa yksityisyyden, mikä on salakeksinnön ainoa tarkoitus. XRM on maailman vakiintunein yksityisyysraha, jota voit käyttää anonyymien tapahtumien tekemiseen.

Sen jäljittämätön ominaisuus houkuttelee monia käyttäjiä, jotka haluavat tehdä kauppaa ilman minkään kolmannen osapuolen puuttumista. Toiseksi, Moneron tarjonta on vähäinen, noin 17 miljoonaa kolikkoa. Tämä tarkoittaa sitä, että sitä on vähän, ja sen kysyntä todennäköisesti kasvaa. Kolmanneksi sen nykyinen kaksinumeroinen hinta, joka on noin 50 dollaria, tekee siitä vakiintuneen sijoitusmallin.

Lopulliset ajatukset

Viime kädessä tämä on luettelo lupaavimmista kryptoista, jotka on tarkoitus ostaa tänä vuonna, varsinkin kolmannen Bitcoinin puolittamisen jälkeen. Kuten tavallista, salausmarkkinat ovat edelleen epävakaat, joten sinun pitäisi odottaa jonkin verran ylös- tai alaspäin tapahtuvaa vaihtelua omaisuudessa. On suositeltavaa lukea julkaisu, tarkistaa kiertävä tarjonta ja analysoida hintakehitys ennen digitaalisen omaisuuden ostamista.

Esillä oleva kuva: coinrevolution.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me