Voitteko ostaa ripplein perinteisellä eläketilillä?

IRA Ripplen kanssa

Monet amerikkalaiset tuntevat henkilökohtaisen eläketilin tai IRA: n käsitteen, koska he säästävät näin eläkevuosilleen, kun he lopettavat työskentelyn. Ero yksinkertaisen pankkitalletustilin ja IRA: n välillä on se, että IRA: n korot ovat joko verolaskennallisia tai verovapaita, kun taas Yhdysvaltain hallitus voi verottaa säästötiliä. Pelkästään tästä syystä voi olla houkutteleva säästää IRA: n kautta, koska kasvu on nopeampaa ja suurempaa kuin vain säästöt.

Olet ehkä kuullut, että voit ostaa Ripplen IRA: lle. On hyvä selvittää ensin, mihin termi Ripple viittaa.

IRA

IRA: n ripplein salauksen purkaminen

IRA: ssa mainittu Ripple tarkoittaa itse asiassa digitaalista valuuttaa nimeltä Ripple (samanlainen kuin Bitcoin). Joten IRA Ripplen kanssa liittyy mahdollisuuteen säästää IRA: ssa käyttämällä Ripple-digitaalivaluutan tuottoja (toisin kuin sijoitusrahastojen, joukkovelkakirjojen tai osakkeiden ostaminen). Jotkut saattavat kuvata tätä digitaalista Ripple-valuuttaa tai kryptovaluutta Ripple-tunnukseksi tai Ripple-kolikoksi tai jopa yksinkertaisesti XRP: ksi.

Ripple kryptovaluuttana toimii matkimalla perinteisiä valuuttoja sillä, että sillä on taloudellista arvoa. Suuri ero on, että perinteisillä valuutoilla (kuten Yhdysvaltain dollarilla) sinulla on paperilaskuja ja metallirahoja, joita voidaan käsitellä reaaliajassa. Ripple-salausvaluutta on olemassa vain digitaalisessa maailmassa ja se on salatussa muodossa. Tämä tekee siitä erittäin turvallisen ja melkein mahdotonta kopioida, jotta sillä voidaan käydä turvallista kauppaa ihmisten tai organisaatioiden välisten digitaalisten tapahtumien kautta. Toinen suuri ero perinteisten valuuttojen ja kryptovaluuttojen, kuten Ripple, välillä on se, että perinteisiä valuuttoja säätelevät hallitukset (keskuspankkiensa kautta), kun taas kryptovaluuttoja ei hallitse mikään hallitus.

Joten jos olet amerikkalainen ja haluat säästää IRA: ssa, voit itse käydä kauppaa Ripple-salausvaluutan kanssa ja sijoittaa voittosi IRA-alueellesi. Näin se toimii.

Termiä Ripple käytetään myös viittaamaan Ripple-verkkoon, joka perustuu turvalliseen rahansiirtojärjestelmään kryptovaluuttatapahtumiin ympäri maailmaa. Ripple voi tarkoittaa myös tässä turvallisessa rahansiirtojärjestelmässä käytettyä tekniikkaa sekä Ripple-nimistä yritystä, joka suorittaa tällaisia ​​liiketoimia.

(Kuten näette, on tärkeää olla varma siitä, mistä puhut puhuessasi Ripplestä. Nämä määritelmät ovat kaikki yhteydessä toisiinsa, koska ne kaikki liittyvät Ripple-salaukseen.)

Kyllä, voit ostaa Rippleä IRA: lle

Sitten vastaus on, että kyllä, on mahdollista ostaa Ripple, jotta tulot voidaan sijoittaa IRA: han. Ripple-liiketoimet tehdään yleensä rahoituslaitosten, kuten pankkien, välillä. Joten tämä saattaa tuntua houkuttelevalta, koska rahoituslaitosten on oltava varovaisia ​​sijoittajien varojen sijoittamisen suhteen, mikä tarkoittaa, että Ripple-kaupat ovat yleensä turvallisia. Ripple-tapahtumat ovat myös melko nopeita sekunteina mitattuna. Tämä tarkoittaa, että sinulla on oltava erilaisia ​​osto- ja varastointivaihtoehtoja jos aiot käydä kauppaa Ripple-valuutalla.

Toisaalta saatat katsoa IRA: ta yksinkertaisesti perinteiset salkut mihin laitat rahaa ja se ansaitsee rahaa sinulle. IRA: n arvo on, että saat säästää niin paljon kuin voit, jotta kiinnostuksesi olisi myös suurin. Sitten voit rakentaa eläkerahastosi vuosi vuodelta jatkamalla rahojen sijoittamista IRA: han säännöllisesti. Sitten voidaan turvallisesti sanoa, että Ripple IRA on yleensä turvallinen sijoitus sinulle.

Mahdolliset takaiskut Ripple-kaupassa

Yksi syy siihen, miksi ihmiset saattavat kysyä Ripple IRA: sta, on se, että se on uusi sijoitusalue, jossa monilla ihmisillä ei ole vielä merkittävää kokemusta. Suurin takaisku, jonka saatat kohdata Ripple-kaupoissa, on se, että menetät Ripple-salausvaluuttasi arvon, koska olet käynyt kauppaa kannattamattomassa kaupassa. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti esimerkiksi sitä, että ostit Ripple-kryptovaluuttasi yhdellä dollarilla, mutta myit sen 50 sentillä / kpl – joten menetit 50 senttiä kaupasta.

Ripple-kaupan mahdolliset edut

Ripple IRA -tiliin sijoittamisesta on kaksi tunnettua hyötyä. He ovat:

  • Mahdollisuus ansaita rahaa verolaskennassa, kun käydään kauppaa Ripple-valuutassa tai vaikka pidät Ripple-valuuttasijoitustasi pitkällä aikavälillä. (Verolaskennalla se tarkoittaa, että Yhdysvaltain hallitus ei verota IRA: ta vielä Ripple-tapahtumastasi hankitusta sijoituksesta vasta jonkin aikaa myöhemmin).
  • Ohita riskialttiimmat IRA-sijoitukset, kuten perinteiset osakkeet, joiden arvo vaihtelee ajan myötä

Älä hylkää perinteisiä sijoituksia

Tietäen nämä, sinun ei tarvitse mennä koko sika ja heittää pois kaikki muut sijoitusvaihtoehdot Ripple IRA: n hyväksi. Sijoittajilla on edelleen mahdollisuus sijoittaa sekä perinteisiin sijoituksiin (kuten osakkeisiin, sijoitusrahastoihin ja joukkovelkakirjoihin) että Ripple IRA: een samanaikaisesti. Asia on kuitenkin se, että sinun tulisi analysoida sijoitusnäkymiäsi hyvin, jotta saat kaiken irti niistä.

Lopulliset ajatukset

Monet työssäkäyvät amerikkalaiset haluavat perustaa oman perinteisen IRA-eläketilisi, koska he haluavat valmistautua eläkkeelle. Joten harkitse oman Ripple IRA: n asettamista nyt, kun Ripple-valuutta on alkuvaiheessa. Tällä tavoin voit hyödyntää Ripple-salauksen alhaista hintaa ja sijoittaa sitten Ripple-tapahtuman kyseiseen IRA: han. Kaikki riippuu riskinottostasi, koska jotkut ihmiset pitävät enemmän riskeistä sijoituksissaan saadakseen eniten hyötyä mahdollisuudesta.

eläkesäästöt

Ripple-tapahtumat ovat melko nopeita, kestävät sekunneissa, joten sinun on todella kiinnitettävä huomiota kaupankäyntiin Ripple-valuutalla. Nopeudesta ja riskistä huolimatta voit varmasti hyötyä Ripple-kaupasta, jotta Ripple IRA: n volyymi ja arvo kasvavat pitkällä aikavälillä.

Esillä oleva kuva: cryptopress.news

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me