SwC Poker anmeldelse

FORDELE:
ULEMPER:
 • Anonymitet garanteret
 • Avanceret to-faktor verifikation
 • Mangfoldigheden af ​​spil og turneringer
 • Hjælpsomme og venlige samfund
 • Lynhurtig bankvirksomhed
 • Lille spillerbase
 • Ingen velkomstbonus
FORDELE:
 • Anonymitet garanteret
 • Avanceret to-faktor verifikation
 • Mangfoldigheden af ​​spil og turneringer
 • Hjælpsomme og venlige samfund
 • Lynhurtig bankvirksomhed
ULEMPER:
 • Lille spillerbase
 • Ingen velkomstbonus
Op til 50% tilbagebetaling

besøg hjemmeside

Som fan af gode pokerspil, som jeg er, har jeg spillet på SwC Poker-webstedet i nogen tid nu og benytter lejligheden til at teste deres platform. Og så besluttede jeg at opsummere alt, hvad jeg fandt der i denne SwC Poker-anmeldelse.

Hjemmesiden leveres med en bred vifte af forskellige spil, som alle er hostet på en stærk platform. Derudover kan spillerne teste deres nerver i et stort udvalg af turneringer, der er tilgængelige hver dag. Hvis det ikke var nok, fungerer platformen som vært for et tæt samfund af pokerentusiaster, der er venlige og indbydende for hvert nyt medlem. Der er dog så meget mere på dette websted, der gør det til et af de bedste Bitcoin-kasinoer, så lad os tage et par minutter sammen og se, hvad dette websted har at tilbyde dig.

SwC Poker Historie

Hjemmesiden blev lanceret for næsten et årti siden. Det har dog gennemgået mange iterationer for at give sine spillere en stabil og kraftfuld platform, der er i stand til at tilfredsstille sit stadigt voksende publikum. I øjeblikket hedder hjemmesiden SwC Poker 3.0. Den dedikation og lidenskab, der gik ind i dets oprettelse, er mere end tydelig.

Gennem årene har grundlæggerne af hjemmesiden beriget det med flere og flere forskellige spil. Webstedet drives af et lille team af kryptokurrencyentusiaster, der ønsker at forblive anonyme. Før jeg begynder med den detaljerede SwC Poker-gennemgang, lad os først se, hvad nogle af de gode og dårlige ting ved det er.

Nem registrering, der garanterer et højt niveau af anonymitet

At starte din rejse hos Swc Poker er ret let og bør ikke tage mere end et par sekunder. Alt hvad du skal gøre er at finde den store gule Play Now-knap øverst til højre på hjemmesiden. Derefter vil SwC Poker-webstedet give dig en login-side, hvor du kan klikke på Tilmeld-knappen. Derfra skal du bare indtaste dit ønskede kaldenavn, adgangskode, e-mail og valgfri henvisningskode. Der er ingen bekræftelses-e-mails, så du kan gå og spille med det samme.

swc poker anmeldelse

Vælg den platform, der passer dig bedst

Fra det øjeblik du træder ind på deres side, kan du vælge, om du foretrækker HTML-versionen eller den desktop-klient, der kan downloades. Holdet bag hjemmesiden har tænkt over alt, så uanset hvilket operativsystem du har, er der SwC Poker-klienter både til Mac og Windows.

Det betyder ikke noget, hvilken platform du vælger, fordi både HTML og den downloadbare klient giver et stabilt og sikkert pokermiljø. Vi vil dog bestemt anbefale den downloadbare desktopklient, da den generelt ser bedre ud og er meget hurtigere end browserversionen. Oven i det giver den dig al den nødvendige info (inklusive turneringsmeddelelser) pænt gemt i en lille pakke, der passer til 46 megabyte.

Alt hvad du har brug for er der

Når du har logget ind på klienten, vil du bemærke, at SwC Poker giver dig en omfattende hud, der indeholder al den information, du har brug for: balance, antal spillere online, antal tilgængelige borde og alle de spil og turneringer, der i øjeblikket er tilgængelige . Hver gang du vælger et pokerbord, viser klienten alle de nødvendige oplysninger om det i en lille chatlignende boks på højre side. Over og under spillelisten kan du se masser af filtre, der giver dig mulighed for at finde det perfekte pokerspil til dig. Der er ingen fejl eller fejl, indlæsningstiderne er hurtige, og SwC Poker giver dig mulighed for at deltage i borde på få sekunder.

En bred matrix med forskellige spil, der passer til alle spillere

I øjeblikket er webstedet vært for et rigt udvalg af forskellige spil at nyde: Hold’Em, Omaha, OFC, Razz, 11 Card og mange andre afhængigt af dine præferencer. Indsatserne går fra 0,02 chips helt til 4.000.

swc poker anmeldelse

Hvis du ikke er tilfreds med almindelige spil, kan du altid gå til turneringssiden. Platformen er vært for mindst to turneringer til enhver tid, og du kan også tilmelde dig kommende. Præmiepuljerne går fra 1.000 til 50.000 chips.

Hvor mange spillere er der på SwC Poker?

Hjemmesiden er vært for 50 og 100 spillere ad gangen. Selvom dette kan virke som et ret lavt tal, skal du tage højde for det faktum, at hjemmesiden for nylig blev genstartet. På hovedet er de fleste af spillerne velbevandret inden for kunsten at poker, så der vil ikke være nogen langsomme spil med nybegyndere. Bortset fra deres ekspertise er medspillere venlige, glade for at hjælpe, og du kan altid nå dem på platformens live chat, hvis du har spørgsmål.

Er SwC Poker rigget?

Webstedet har til formål at give et sikkert og sikkert miljø for alle spillere. Derfor overvåger holdet bag SwC altid for enhver mistænkelig aktivitet mellem spillere såsom snyd, samarbejde eller enhver anden form for uretfærdigt spil. Derudover forbyder webstedet brugen af ​​bots og programmer, der kan medføre en uretfærdig fordel. Hjemmesiden forbyder også enhver form for kontosalg. Bemærk, at selvom du kan overføre chips til andre spillere, er SwC Poker ikke ansvarlig for tab af chips eller svindel.

SwC Poker Android- og iOS-apps

Desktop-klienten er ikke det eneste program, der kan downloades, som webstedet er vært for. Brugere, der ønsker at tage deres foretrukne pokerspil med, kan vælge mellem iOS- og Android-apps, som de kan downloade lige der fra hjemmesiden. Selvom det er forenklet, er appen vært for alle de nødvendige muligheder, du kan finde på desktop-appen. Tabellerne er præsenteret i en omfattende liste, der er en gruppechat tilgængelig, og du kan indbetale og hæve ved hjælp af indstillingsmuligheden.

Bank hos SwC Poker

SwC er et eksklusivt Bitcoin-websted. Minimumsindskuddet er 1 Satoshi (0,00000001 BTC). Imidlertid krediteres alle midler, som du indbetaler automatisk, som pokerchips med en konverteringsfrekvens på 1.000.000 chips = 1 Bitcoin. Det mindste tilbagetrækningsbeløb er 0,005 BTC. Indskud tager 14 minutter, mens udbetalinger tager 53 minutter.

Bonusser og kampagner

SwC har ingen velkomstbonuser. Ikke desto mindre er der masser af nyttige kampagner og udfordringer, du kan deltage i. Den mest bemærkelsesværdige af dem plejede at være SwC Poker Saturday Special, men den er ophørt. Du kan dog altid deltage i Krill Rewards-programmet. Hver gang du deltager i et raked spil, optjener du Krill-point. Krill kan give dig belønninger som rakeback og adgang til eksklusive turneringer.

swc poker anmeldelse

Så er der den fantastiske Bad Beat Jackpot, der starter med en indledende præmiepulje på 100.000 chips. Hver gang du taber med Aces Full eller Tens or Better i en hånd, kan du modtage 35% af jackpoten på 100.000 chips. Hver hånd, der går uden en taber, bidrager med 20% til den generelle jackpot.

Byg din formue fra bunden

Det bedste af de bonusser, vi fandt, mens vi skrev denne SwC Poker-anmeldelse, er dog de 24/7 freerolls, der ikke koster noget at deltage i, men alligevel har store daglige præmier. På en måde kan du teoretisk opbygge din formue uden nogensinde at deponere bare ved at deltage i freerolls.

I sidste ende, hvis du har tilhængere på Twitch, kan webstedet samle belønninger. Alt hvad du skal gøre er at gennemføre visse udfordringer, mens du streamer på Twitch. Udfordringerne ændres dagligt, så sørg for at følge deres promo-side dagligt. Bemærk, at du skal have mindst 1.000 seere. Derudover skal du streame hele turneringen fra start til slut.

Er der nogen stater, der ikke tillader SwC Poker?

Hjemmesiden er åben for alle spillere fra hele verden, inklusive USA. Når det kommer til sprog, understøtter webstedet engelsk, tjekkisk, tysk, spansk, georgisk, italiensk, malaysisk, portugisisk, russisk og kinesisk.

Sikkerhed og kundesupport

SwC sigter mod at give alle spillere et sikkert og sikkert miljø. Alle spillerfonde er adskilt, og du er ikke forpligtet til at give nogen information bortset fra din e-mail. Men hvis du ønsker at føle dig mere sikker, kan du altid oprette tofaktorautentificering. 

I slutningen af ​​min SwC Poker-gennemgang skal jeg bemærke det professionelle og kyndige kundesupportteam. Jeg nåede ud til dem en gang via deres e-mail-adresse, [email protected], og de reagerede på mindre end en time og gav et tilfredsstillende og nyttigt svar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me