Bitcoin-lompakon asettaminen

Kun kuulemme sanan lompakko, visualisoimme yleensä fyysisen objektin, eli ‘taskukokoisen litteän taitettavan kotelon rahan ja muovikorttien pitämiseen’. Sanan merkitys on kuitenkin määritelty uudelleen Bitcoinin kaltaisissa kryptovaluutoissa. jotain täysin uutta: Esittelyssä Bitcoin-lompakko.

Kuinka asettaa Bitcoin-lompakko aloittelijoille

Kryptovaluutat, kuten Bitcoin, ovat digitaalisia resursseja, jotka voidaan tallentaa erityyppisiin digitaalisiin ja fyysisiin lompakkoihin. Lienee tarpeetonta sanoa, että kun jollakin on rahallista arvoa, olipa kyse sitten digitaalisesta valuutasta tai fyysisestä omaisuudesta, lompakot näiden omaisuuden pitämiseksi luonnollisesti kehittyvät ja sopeutuvat.

Bitcoin-lompakon asettaminen

Vastaavilla linjoilla jotkut parhaista Bitcoin-lompakoista ovat kehittyneet markkinoilla. Tässä johdanto-oppaassa vastaamme seuraaviin kysymyksiin.

 • Miksi tarvitset Bitcoin-lompakon?
 • Kuinka valita paras lompakko bitcoineillesi?
 • Kuinka luoda yksi bitcoineillesi kolikoidesi turvalliseen säilyttämiseen.

Käymme läpi nämä kysymykset ja saamme sinut nopeasti selville, kuinka Bitcoin-lompakkoa voidaan käyttää oikein.

Parhaat salapelisivustot 2021

Suosituimmat

# 1

Bovada

Bovada-logo 125% bonus jopa 3750 dollaria 125% bonus enintään 3750 dollaria

 • Maineikas pelaaminen

Lue arvostelu Pelaa nyt

# 2

Black Chip Poker

Black Chip Poker -logo 200% bonus jopa 1000 dollaria 200% bonus jopa 1000 dollaria

 • Antelias bonuksia

Lue arvostelu Pelaa nyt

# 3

BetOnline

BetOnline-logo 100% salausbonus 100% salausbonus

 • 4 kryptoa hyväksytty

Lue arvostelu Pelaa nyt

Mikä on Bitcoin-lompakko?

Bitcoin-lompakko on paikka, jossa bitcoinidesi yksityiset avaimet ja julkiset avaimet / julkiset osoitteet sijaitsevat, se on samanlainen kuin kryptovaluutan pankkitili. Tästä paikasta voit lähettää, vastaanottaa, tallentaa ja tehdä bitcoin-tapahtumia. Julkinen avain on aakkosnumeerinen merkkijono, jolla kolikot ovat, ja yksityinen avain on toinen aakkosnumeerinen merkkijono, joka vapauttaa tässä julkisessa avaimessa / julkisessa osoitteessa olevat kolikot siirrettäväksi toiseen osoitteeseen.

Bitcoin-lompakkoa tulisi pitää tiedostona, joka sisältää sekä julkiset että yksityiset avaimet. Nyt tämä tiedosto voi olla digitaalinen tai fyysinen tiedosto, josta keskustelemme myöhemmin.

Lyhyesti sanottuna Bitcoin-lompakko on paikka, jossa sinulla on julkinen avain / julkinen osoite bitcoinien vastaanottamiseen ja tallentamiseen, ja yksityinen avain näiden kolikoiden käyttämiseen ja avaamiseen on Bitcoin-lompakko. Ilman sitä et voi käyttää bitcoineja turvallisesti, ja on erittäin todennäköistä, että menetät kolikot.

Lompakon valitseminen

Kun valitset itsellesi oikean Bitcoin-lompakon, sinun täytyy vetää lompakko seuraavien kriteerien perusteella:

 • Turvallisuus & Varmuuskopio: lompakko, joka tarjoaa 2-FA-todennuksen, siemenpalautuksen, salasanan ja PIN-koodin.
 • Säilytys: missä hallitset varojesi säilytystä hallitsemalla siemeniäsi tai yksityisiä avaimiasi.
 • Kehitystiimi: lompakkoa kehittävä tiimi on aktiivinen ja käytettävissä lompakon ylläpitoa varten
 • Yhteensopivuus: Lompakko on yhteensopiva eri käyttöjärjestelmien ja eri laitteiden kanssa.
 • Mukavuus: käyttöliittymä & Lompakon UX: n on oltava riittävän kätevä aloittelijoille ja edistyneille käyttäjille.
 • Yhteisö: on hyvä olla aktiivinen käyttäjien yhteisö, joka käyttää jo lompakkoa jonkin aikaa. Tämä toimii todisteena lompakon laadusta.

Lompakon löytäminen, joka täyttää kaikki nämä kohdat, voi olla hankalaa. Huoltajuus on tärkein edellä määritelty kohta.

Säilytyslompakot (kolmannen osapuolen lompakot)

Kun valitset lompakoita, joissa ne eivät anna sinulle Bitcoin-lompakon yksityisiä avaimia tai siemeniä, valitset vapauslangan. Tällöin avaimet tai siemenet ovat valitsemasi kolmannen osapuolen lompakon palvelussa. He pitävät avaimia puolestasi palvelimillaan.

Muut kuin vapausrangaistukset (itse isännöivät lompakot)

Kun valitset lompakoita, jotka tarjoavat sinulle siemen- tai yksityiset avaimet alkuasennuksen aikana, valitset ei-vapausrangaistuksen lompakon. Tämän tyyppistä lompakkoa kutsutaan myös itse isännöiväksi lompakkoksi, jossa voit hallita Bitcoin-lompakkoasi täysin.

Kolikkojen turvallisuuden kannalta on viisasta käyttää lompakkoa, joka ei ole vapausrangaistus. Tämä koskee myös Bitcoinin eetosta, jolle se on suunniteltu.

Mutta on enemmän:

Bitcoin-lompakko on vain digitaalinen tai fyysinen tiedosto. Tämän erottelun perusteella kryptosfäärissä on saatavilla noin viisi Bitcoin-lompakon tyyppiä:

 • Matkapuhelin
 • Työpöydän lompakko tai ohjelmistolompakko
 • Web-lompakko
 • Laitteiston lompakko
 • Paperilompakko

Sukelletaan jokaiseen heistä:

Matkalaukut

Kuten nimestä käy ilmi, mobiililaitteisiin asennetut iOS- ja Android-lompakkosovellukset ovat Bitcoinin mobiililompakoita.

Ne ovat kuin muut mobiilimaksusovellukset, joita olet voinut käyttää fiat-valuuttasi kanssa. Ainoa ero on kuitenkin se, että nämä ovat kryptografisia lompakoita, jotka pystyvät tallentamaan digitaalisia resursseja, kuten Bitcoin.

Toisin sanoen se tallentaa yksityiset ja julkiset Bitcoin-avaimesi mobiilisovellukseen. On tärkeää huomata, että jotkut matkapuhelimet tarjoavat sinulle siemen- tai yksityiset avaimet, kun taas toiset eivät. Mutta on parasta, että sinulla on Bitcoinin siemen- tai yksityiset avaimet mukanasi.

Työpöydän lompakot

Mac-, Windows- tai Linux-työpöytäsovellukset, kuten käyttöjärjestelmät, jotka pystyvät tallentamaan salaustekniikkaa, kuten Bitcoin, ovat työpöydän lompakoita.

Aivan kuten mobiililompakot, jotkin ohjelmistolompakot eivät tarjoa yksityisiä avaimia tai siemeniä. Vaikka monet tarjoavatkin sen, niin valitse sen mukaan.

Web-lompakot

Web-lompakkoihin pääsee suoraan eri selainten (kuten Google Chrome, Firefox ja IE) kautta, ja jotkut näistä ovat vapauslangat ja osa ei-vapausrangaistuksia..

Säilytysverkkolompakoiden tapauksessa Bitcoinin yksityisiä avaimia pidetään käyttämiesi verkkolompakoiden kolmannen osapuolen palvelimilla. Kun taas vapaana pidetyissä lompakoissa yksityiset avaimet tai siemen salataan itse selaimessasi, jolle sinulle annetaan salasana.

Laitteiston lompakot

Laitteiden lompakot ovat erikoislaitteita, jotka toimivat minimalistisen elektroniikan avulla ja jotka pystyvät käsittelemään yksityisiä ja julkisia avaimia.

Laitteistot tallentavat yksityisen ja julkisen erilliselle mikrokontrollerille. He voivat työskennellä myös haittaohjelmien saastuttamien järjestelmien kanssa, mikä tekee niistä luotettavimman luokan Bitcoin-lompakot.

Nämä lompakot ovat kaiken kokoisia ja muotoisia. Jotkut näyttävät flash-asemalta, toiset ketjutetulta kelloripustimelta ja toiset pankki- tai luottokorteilta. Tämäntyyppistä lompakkoa pidetään kylmäsäilytyslompakkona ja se on yksi turvallisimmista salausmenetelmistä salausvaluutoille.

Paperilompakot

Paperilompakot ovat minimalistisimpia Bitcoin-lompakotyyppejä, koska ne ovat yksinkertaisesti paperinpaloja, joihin on painettu sekä yksityisiä että julkisia avaimia.

Valitettavasti paperilompakoita on hankala käyttää ja ne ovat siten alttiita altistamaan yksityiset avaimesi hyökkääjälle. Lisäksi kun meillä on ohjelmisto- ja laitteistolompakoita, ei ole juurikaan syytä käyttää paperilompakoita vuonna 2020.

Suositellut Bitcoin-lompakot (USA: n käyttäjille)

Ledger Nano X [laitteistolompakko]

Ledger Nano X on uusin laitteistolompakko, jonka lanseerasi aiemmin tänä vuonna Ledger SAS – edelläkävijäyritys, joka toimii tällä alueella vuodesta 2015. Lompakossa on kaivattu Bluetooth-ominaisuus ja akku, mikä tekee siitä ihanteellisen käytettäväksi suoraan iOS: n ja Androidin kanssa laitteet.

Lisäksi se on ei-vapausrangaistus HD-lompakko, jossa voit hallita digitaalisia omaisuuttasi täysin. Tästä lähtien Ledger Nano X tukee yli 1000 salausta, mukaan lukien Bitcoin, ja siitä on nopeasti tulossa ensimmäinen valinta vakaville Bitcoin HODLereille.

Blockchain-lompakko [Web & Matkapuhelin]

Blockchain-lompakko on edelläkävijäverkko sekä mobiililompakko, joka palvelee Bitcoinin haltijoiden tarpeita vuodesta 2013. Verkkoversio oli ensimmäinen ja sitä käyttävät miljoonat Bitcoin-käyttäjät, jotka todistavat jo tuotteensa laadusta. Lisäksi se on itse isännöity lompakko, jossa voit hallita bitcoineidesi yksityisiä avaimia tai siemeniä, jos säilytät kolikoitasi täällä.

Exodus [työpöydän lompakko]

Exodus on ilmainen työpöydän lompakko Bitcoinille ja sillä on markkinoiden paras käyttöliittymä. Siinä on informatiivinen ympyräkaaviokuva Exodukseen tallennetuista digitaalisista varoista.

Jos haluat jotain tyylikästä ja turvallista tallentaa bitcoinejasi työpöydällesi, Exodus-lompakko on sinulle. Huomaa: Exodus on saatavana Macille, Windowsille ja Linuxille.

Electrum [Työpöytä & Matkapuhelin]

Toinen ilmainen ja avoimen lähdekoodin Bitcoin-lompakko työpöydälle ja Android-laitteille on Electrum. Lompakon käyttöliittymä on kunnollinen ja sitä kehitetään sekä ylläpidetään MIT-lisenssillä.

Tämäkin lompakko ei ole vapausrangaistus, ja se on kevyt lompakko, joka voidaan asentaa Mac- / Windows-työpöydälle tai Android-laitteelle.

Lompakon asettaminen: Kuinka määrittää Bitcoin-lompakko?

Nyt kun olemme nähneet erityyppisiä lompakoita ja oppineet valitsemaan parhaat, on välttämätöntä asettaa yksi lompakko kolikoillesi. Joten, hyppäämme oikealle ja käytämme Blockchain-lompakkoa nähdäksesi askel askeleelta Bitcoin-lompakon asettamisen.

Vaihe 1. Mene Blockchain.com ja napsauta kirjautumista alla olevan kuvan mukaisesti.

Blockchain.com-näyttökuva

Vaihe # 2. Täytä nyt tiedot, kuten sähköpostiosoitteesi, salasanasi jne. Alla olevan kuvan mukaisesti:

Rekisteröityminen salauksen lompakkoon

Vaihe # 3. Napsauta Luo oma lompakko -vaihtoehtoa yllä esitetyllä tavalla. Odota muutama sekunti ja sinut viedään tälle näytölle toivottaen sinut lompakkoon. Varmista sivuhuomautuksessa, että vahvistat tämän tilin sähköpostiosoitteen menemällä postilaatikkoon.

Cryptocurrency-lompakko Blockchain.comissa

Vaihe # 4. Siirry “Bitcoin” -vaihtoehtoon, kuten yllä on esitetty, nähdäksesi tämän alla olevan näytön, joka auttaa edelleen saamaan Bitcoin-julkisen osoitteesi bitcoinien vastaanottamiseen.

Bitcoinin ostaminen Blockchain.com -sivustolta

Vaihe # 5. Napsauta nyt ‘Get BTC’ -vaihtoehtoa, kuten yllä olevassa kuvassa näkyy, ja sinulle näytetään tämä näyttö Bitcoin-osoitteesi kanssa.

Pyydetään Bitcoinia osoitteessa Blockchain.com

Vaihe # 6. Nyt voit kopioida-liittää tämän osoitteen tai antaa QR-koodin antaa sen muille, jotta he voivat lähettää Bitcoinia tähän osoitteeseen.

Vaihe # 7. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, erittäin tärkeä askel turvallisen Bitcoin-lompakon luomisessa on kirjoittaa siemenlauseesi. Tätä kutsutaan usein lompakon varmuuskopioimiseksi, jotta voit palauttaa varasi siltä varalta, että blockchain-lompakko lakkaa toimimasta.

Tätä varten siirry Blockchain-lompakon ‘Security Center’ -osioon kuvan alla olevan kuvan mukaisesti:

Varmuuskopioi lompakko osoitteessa Blockchain.com

Napsauta nyt vaihtoehtoa Vararahastot:

varmuuskopioi varat salauslompakolle

Napsauta uudelleen ‘Vararahastot’ -vaihtoehtoa alla olevan kuvan mukaisesti:

kaksivaiheisen vahvistuksen käyttöönotto osoitteessa blockchain.com

Kun teet tämän, se näyttää sinulle 12 sanan siemenen neljä ensimmäistä sanaa. Muista merkitä tämä muistiin paperille.

Bitcoin-lompakko

Napsauta uudelleen “Seuraava 4 sanaa” ja sinulle näytetään seuraavat 4 sanaa, jotka sinun on myös kirjoitettava peräkkäin:

Bitcoin-lompakko

Napsauta lopuksi ‘Seuraavat 4 sanaa’, niin näet viimeiset 4 sanaa, jotka ovat 12-sanaisia ​​siemeniäsi, ja ne näytetään tällä tavalla:

Bitcoin-lompakko

Merkitse muistiin nämä viimeiset 4 sanaa myös peräkkäin, kunnes saat tämän tyyppisen luettelon 12 sanasta:

12 sanan kryptovaluutta-avain

Napsauta nyt Valmis & Vahvista ’edellisen kuvan mukaisesti ja näet tämän ruudun, jossa sinua pyydetään antamaan tiettyjä sanoja varmistaaksesi, oletko varmuuskopioinut siemenfraasi oikein vai ei. Joten tee tämä alla olevan kuvan mukaisesti viittaamalla yllä olevaan 12 sanan luetteloon. Napsauta sitten Vahvista, kun olet kirjoittanut asiaankuuluvat sanat alla olevan kuvan mukaisesti.

Bitcoin-lompakko

Lopuksi näet tämän ruudun, joka ilmoittaa sinulle siemenlauseiden varmuuskopioinnin onnistuneesta suorittamisesta.

Bitcoin-lompakko

Näin voit luoda turvallisen Bitcoin-lompakon ja pitää siitä myös turvallisen varmuuskopion.

Mutta todellinen haaste huolehtia bitcoineistasi alkaa täältä, ts. Kun olet ottanut varmuuskopion siemenlauseestasi.

Lompakon suojaaminen

Sinun siemen on bitcoinisi. Heti kun menetät siemenlauseesi, menetät kolikkosi.

Tämä johtuu siitä, että kuka tahansa, jolla on tämä siemen, voi johtaa Bitcoin-yksityiset avaimesi ja hallita siten kolikoitasi.

Tällaisen kohtalon välttämiseksi voit tehdä nämä perusasiat lompakon pitämiseksi turvassa:

 • Tee useita varmuuskopioita 12 sanan siemenlauseestasi.
 • Älä sekoita tai jaa siemenlauseesi.
 • Varmista, että olet ottanut 2-FA-todennuksen käyttöön Bitcoin-lompakossa, jos sillä on sellainen. Blockchain-lompakko tarjoaa sen Bitcoin-käyttäjille.
 • Laminoi paperikappale, jolle olet kirjoittanut siemenesi, ja pidä se palohyllyssä, joka on tulenkestävä.
 • Varmista, että joku läheisistäsi tietää siemenlauseesi, jos et ole enää huomenna ennalta arvaamattomista syistä.
 • Viimeinkin voit ottaa käyttöön laitteistolompakot tai ainakin vapaana pidettävät lompakot pitämään kolikkosi turvassa, vaikka matkapuhelimesi tai työpöytälaitteesi olisi haittaohjelmien saastuttama.

Jos hoidat nämä asiat, voit väistää 99,9% hyökkäysvektoreista, ja bitcoinisi pysyvät turvassa.

Nyt olet matkalla ostamaan Bitcoinia. Tutustu salauksen osto-oppaasemme nyt, kun tiedät asettavan Bitcoin-lompakon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me