Japan Level Up Adventure BitStarz: Voita 50 000 € palkintoina + Tokion 2020 olympialaisten paketti!

Nämä Level Up -seikkailut näyttävät olevan erittäin suosittuja BitStarzissa, koska yhä useammat tulevat säännöllisesti. Tällä kertaa Level Up Adventure menee Japaniin!

Voit voittaa 50000 € yksittäisissä palkinnoissa + Kahden hengen matka Tokion 2020 olympialaisiin.

Kuinka osallistua:

 1. Pelaa mitä tahansa peliä BitStarzissa.
 2. Saavuta seuraava taso.
 3. Hanki palkinto tilillesi.

Tarjous alkaa 9. maaliskuuta 2020 (13:00 CET) 1. toukokuuta 2020 (15:00 CET). Joten tätä artikkelia kirjoitettaessa kampanjasta on vielä jäljellä 52 päivää!

Kaikki pelaajat voivat osallistua, joten ei ole väliä, oletko uusi tai vanha BitStarz-asiakas. Täällä voit nähdä Japan Adventure -kampanjasivu BitStarzilla.

BitStarz Japan Level Up -seikkailu

BitStarz Japan Level Up Adventure jatkuu!

Kampanjapalkinnot sisältävät:

 • Taso 15: 10 BitStarz-hupparia
 • Taso 25: 10 BitStarz-varkaudenestoreput (Ps. Nämä ovat hienoja, sain yhden lahjaksi BitStarzilta)
 • Ensimmäinen pelaaja, joka saavuttaa turnauksen huipputason, saa palkinnon, joka koostuu hämmästyttävästä matkasta vuoden 2020 olympialaisiin Tokiossa, Japanissa.
 • Matkapaketti sisältää kaksi ylellistä lippua useisiin valtaviin tapahtumiin, kaksi edestakaista lentoa Tokioon ja 4 yön majoituksen ylellisessä hotellissa.

PS. Muista myös suuri 152% ensitalletusbonus jopa 2 BTC + 180 ilmaiskierrosta BitStarzille kierrättämällä tavallinen 40x bonus. Tarjolla on myös 20 ilmaiskierrosta ilman talletusta, jos haluat testata BitStarzia ilmaiseksi!

Siirry BitStarz Japan Adventure -sivulle

Lunasta BitStarz-bonus

Tässä ovat kampanjan kaikki ehdot:

Lähde: BitStarz Japan Adventure -sivusto -> sääntöjä

 1. Tarjous alkaa 13:00 CET 9. maaliskuuta 2020 – 15:00 CET 1. toukokuuta 2020.
 2. Vain oikean rahan vedot ilman aktiivista bonusta lasketaan kampanjaan. Mitään bonusrahaa tai oikean rahan vetoja aktiivisella bonuksella ei rekisteröidä.
 3. Pienin riskipanos pöytäpeleissä ei lasketa liikevaihtoosi (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, vedonlyönti sekä punaisiin että mustiin samanaikaisesti, jne.). Jos tämä käytäntö havaitaan ja todetaan tapahtuvan, pelaaja kielletään kampanjasta.
 4. Pöytäpelit tuottavat 5% kohti myynninedistämisen liikevaihtoa.
 5. Kaikkien kolikkopelien osuus on 100% kohti myynninedistämisen liikevaihtoa.
 6. Kaikkien palkintojen mukana tulee a 10x vedonlyönti vaatimus.
 7. Panostamalla kasinolla pääset uusille tasoille saavuttamalla uuden virstanpylvään etenemispalkissa. Heti kun olet täyttänyt palkin, pääset uudelle tasolle. Jokainen peräkkäinen taso ja virstanpylväs kasvavat vaikeuksissa edetessäsi seikkailun läpi.
 8. Palkinnot hyvitetään heti.
 9. Jos fyysisiä palkintoja annetaan, BitStarz ottaa yhteyttä pelaajiin ja antaa heidän osoitteensa, jotta se voidaan lähettää. Tarjolla on myös käteisvaihtoehtoja, jos sellaisia ​​vaaditaan.
 10. Fyysiset palkinnot jaetaan ensimmäisille pelaajille, jotka saavuttavat ennalta määrätyn tason kampanjassa. Nämä palkinnot ovat seuraavat:
  • Taso 15-10 BitStarz-hupparit
  • Taso 25-10 Bitstarz-varkaudenestoreput
  • Palkinnot jaetaan a ensin tullutta palvellaan ensin -periaate, Kun kullekin tasolle on haettu määrätty määrä palkintoja, uusia palkintoja ei enää myönnetä.
  • Pelaajat, joilla on suljettu tili ennen palkinnon saamista, menettävät palkkionsa.
  • BitStarz pidättää oikeuden muuttaa tason vaatimuksia ja palkintoja milloin tahansa.
  • Vain ensimmäinen turnauksen korkeimmalle tasolle pääsevä pelaaja saa palkinnon, joka koostuu upeasta matkasta vuoden 2020 olympialaisiin Tokiossa, Japanissa.
  • Vuoden 2020 olympialaisten matkapaketti sisältää kaksi ylellistä lippua useisiin valtaviin tapahtumiin, kaksi edestakaista lentoa Tokioon ja 4 yön majoituksen ylellisessä hotellissa.
  • Pelaaja on vastuussa VISA-hankinnasta saapuakseen Japaniin tarvittaessa.
  • Matkapakettia ei voi vaihtaa käteisvaihtoehdoksi. Jos ensimmäisen sijan voittaja ei voi matkustaa tapahtumaan, palkinto myönnetään toiselle pelaajalle, joka saavuttaa tason 40.
  • BitStarz pidättää oikeuden kieltää pelaajat, joiden katsotaan yrittävän käyttää kampanjaa väärin.
  • BitStarz pidättää oikeuden peruuttaa kampanja milloin tahansa.
  • BitStarzin yleisiä ehtoja sovelletaan.

  Siirry BitStarz Japan Adventure -sivulle

  Lunasta BitStarz-bonus

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me