Bitcoin-uhkapelihuijaus

Luotetut Bitcoin-kasinot

Suosituimmat

# 1

Bovada

Bovada-logo 125% bonus jopa 3750 dollaria 125% bonus enintään 3750 dollaria

  • Maineikas pelaaminen

Lue arvostelu Pelaa nyt

# 2

Black Chip Poker

Black Chip Poker -logo 200% bonus jopa 1000 dollaria 200% bonus jopa 1000 dollaria

  • Antelias bonuksia

Lue arvostelu Pelaa nyt

# 3

BetOnline

BetOnline-logo 100% salausbonus 100% salausbonus

  • 4 kryptoa hyväksytty

Lue arvostelu Pelaa nyt

Johdatus Bitcoin-huijauksiin

Onko Bitcoin huijaus? Ehdottomasti ei. Bitcoin-käyttäjille kohdistettuja huijauksia on kuitenkin paljon. Aloitetaan katsomalla joitain yleisimpiä Bitcoin-huijauksia, joihin törmäät.

Bitcoin-sähköpostihuijaukset

Yksi vanhimmista ja edelleen suosituimmista huijauksista on Bitcoin-huijaussähköposti. Näitä sähköposteja on eri muunnelmia. Jotkut ovat erittäin virallisen kuulostavia väittäen, että käyttämässäsi sivustossa on tapahtunut tietorikkomuksia. Toiset väittävät, että aloittamasi Bitcoin-tapahtuma ei sujunut oikein ja että sinun on vahvistettava henkilökohtaiset tietosi.

Näissä sähköposteissa on pari yleistä säiettä. Ensinnäkin nämä sähköpostit yrittävät saada sinut vahvistamaan Bitcoin-osoitteesi, yleensä pyytämällä sinua vahvistamaan yksityisen avaimesi. Toiset voivat pyytää lähettämään määrän Bitcoinia osoitteen vahvistamiseksi.

Kaikki nämä ovat huijauksia ja toivovat, että Bitcoinin käyttäjä ei ymmärrä miten Bitcoin tai digitaaliset valuutat toimivat. Älä koskaan anna yksityistä avainta missään olosuhteissa. Jos teet tämän, olet luopumassa Bitcoin-lompakoiden hallinnasta.

Huijaushuijaukset

Yleinen huijaus, jonka huomaat kohdentavan Bitcoin-vaihto-käyttäjille, huijaavat huijauksia. Nämä huijaukset lähettävät sinulle sähköpostitse ilmoituksen kirjautumiseen ja tilitietojen vahvistamiseen. Tämä voi olla Bitcoin-kaupankäyntisivustolla tai muulla sivustolla, jolla käytät BTC: tä. Sähköposti voi jopa näyttää yrityksen lailliselta sähköpostilta.

Jos kuitenkin siirryt sivustolle käyttämällä sähköpostilinkkiä, se vie sinut väärennetylle sivustolle, joka varastaa käyttäjätietosi. Esimerkiksi väärä sähköposti ETorolta saattaa ohjata sinut siirtymään osoitteeseen EToroSite.com tai EToro.biz kaupankäyntialustan verkkosivuston sijaan..

Pari helppoa tapaa havaita nämä huijaukset on tarkistaa sekä sähköpostiosoite että sähköpostissa oleva linkki. Jos kaksoisnapsautat osoitetta, se näyttää yleensä lähettäjän sähköpostin. Se on yleensä oudon näköinen sähköposti, olettaen, että huijari on jopa yrittänyt peittää radansa. Jotkut yksinkertaisesti käyttävät Gmailia väärennettyjen tilien luomiseen. Linkin osoite näyttää myös oudolta, viittaamalla siihen, että se ei ole laillinen.

Bitcoin-sijoitushuijaukset

Yksi yleisimmistä Bitcoin-huijausmuodoista on Bitcoin-sijoitushuijauksia. Usein nämä sivustot väittävät, että voit ansaita valtavasti rahaa sijoittamalla niiden sivustoihin. He lupaavat epärealistisia tuottoja, kuten 100 prosentin voiton 30 päivässä.

Toiset voivat väittää, että osallistut jonkinlaiseen kryptovaluuttakauppaan, kuten osakeoptioihin. Jälleen he esittävät epärealistisia väitteitä siitä, kuinka paljon voit tehdä.

Nämä huijaukset ovat parhaimmillaan Ponzi-järjestelmiä. Ensimmäiset huijaukseen joutuneet ihmiset voivat ansaita vähän rahaa, mutta sivusto joko sammuu tai lopettaa maksamisen jonkin ajan kuluttua. Kaikki sivustoon sijoittamasi rahat menetetään nyt.

Kiristys ja Ransomware

Kaksi aggressiivisimmista huijauksista, joita näet, ovat kiristysyritykset ja ransomware-hyökkäykset. Kiristysyrityksistä joku ottaa sinuun yhteyttä väittäen, että hänellä on arkaluontoisia tietoja sinusta. Joskus heillä voi olla jopa kopio nykyisestä tai entisestä salasanastasi. He ohjeistavat lähettämään Bitcoinin osoitteeseen, jotta he voivat poistaa tiedot tietokoneestaan.

Bitcoin-huijauksen pahin muoto on lunnasohjelma. Tämä on viruksen kaltainen ohjelma, joka lukitsee tietokoneesi tehokkaasti ja vaatii lunnaita Bitcoinissa, jotta tietokoneesi ei tyhjennettäisi..

Kiristysyrityksissä sinun tulee jättää ne huomiotta, koska ainoa asia, joka henkilöllä voi olla, on vanha salasana. Jos salasana on edelleen aktiivinen kaikilla tileillä, vaihda se ja päivitä salasananhallinta. Älä maksa Bitcoinia. Useimmat modernit virusohjelmat korjaavat sen ransomware-hyökkäyksille. On parasta, että tietokoneellesi on jo asennettu luotettava AV-ohjelma.

Bitcoin-uhkapelihuijaukset

Nyt kun olemme keskustelleet tyypillisistä Bitcoin-huijauksista, joita kohtaat, keskustellaanpa Bitcoin-uhkapelihuijauksista. Koska Bitcoin-uhkapelit ovat erittäin suosittuja, on olemassa niitä, jotka käyttävät hyväkseen epäuskoisia pelaajia. Tässä on joitain tapoja tunnistaa Bitcoin-rahapelihuijaus.

Huonolaatuinen pelaaminen

Minkä tyyppistä ohjelmistoa se käyttää BTC-rahapelisivustoilla? Onko sivusto käyttää ohjelmistoja johtavilta palveluntarjoajilta, kuten Microgaming, vai käyttävätkö he omia ohjelmistoja? Käyvätkö he verkkosivustolla SoftSwiss-alustalla vai ovatko verkkosivustot tuotemerkittömät?

Hyvin harvoilla poikkeuksilla useimmat BTC-pelisivustot, jotka tarjoavat matalat vaatimukset täyttäviä pelituotteita, ovat huijauksia. He saattavat näyttää tai jopa toimia laillisesti jonkin aikaa, mutta yleensä lopettavat maksun jonkin ajan kuluttua. Mikä vielä pahempaa, ohjelmisto voidaan väärentää ottamaan rahasi.

Ei todistettavasti oikeudenmukainen

Kaikki lailliset Bitcoin-rahapelit ovat todistettavasti oikeudenmukaisia. Tämä algoritmi auttaa vakuuttamaan pelaajan, että kaikki toimet ovat oikeudenmukaisia ​​antamalla heille mahdollisuus vahvistaa veto. Jos verkkosivusto on uudempi eikä tarjoa minkäänlaista todistettavasti oikeudenmukaista uhkapelaamista, se on todennäköisesti huijaus.

Huomaa, että fiat-sivustot, jotka käyttävät Bitcoinia, eivät välttämättä tarjoa todistettavasti reilua uhkapeliä. Tämä johtuu siitä, että ne ovat fiat-sivustoja, jotka sallivat talletukset Bitcoinilla pikemminkin kuin todellinen Bitcoin-rahapelisivusto.

Ei lisensointia

Suuri punainen lippu BTC-rahapelisivustojen tai minkä tahansa rahapelisivuston varoittamiseen on, kun sivustolla ei ole lisenssiä. Lailliset online-uhkapelisivustot on lisensoinut ensisijainen sääntelyviranomainen, olivatpa ne sitten Alderney, Curacao, Mansaari tai muut tärkeimmät toimiluvat myöntävät elimet.

Nimetön rekisteröityminen ja pelaaminen

Ole erittäin varovainen pelatessasi millä tahansa rahapelisivustolla, joka ei vaadi minkäänlaista rekisteröintitietoa henkilöllisyyden vahvistamisen yhteydessä. Usein nämä sivustot osoittautuvat Bitcoin-huijaussivustoiksi. Vaikka Bitcoin on kuuluisa nimettömästä valuutasta, anonyymi antaa huijareille mahdollisuuden hyökätä.

Vaikka jotkut teistä eivät ehkä pidä sivustoista, jotka tuntevat asiakkaasi (KYC) -todistuksen pelaajissaan, nämä sivustot ovat yleensä laillisempia kuin tuntemattomat.

Lähesty kaikkia rahapelisivustoja varoen

Lopuksi on parasta noudattaa runsaasti varovaisuutta pelattaessa BTC: n rahapelisivustoissa. Vaikka siellä on monia laillisia sivustoja, siellä on myös monia huijaussivustoja. Sellaisena lähesty kaikkia sivustoja varoen ja tutki niitä ennen pelaamista. Tarkista online-arvostelut, sosiaalinen media ja asiakasraportit nähdäksesi, onko merkittäviä punaisia ​​lippuja tai ongelmia.

Etsi seuraavaksi joitain punaisia ​​lippuja, jotka olemme käsitelleet tässä artikkelissa. Käytä lopuksi hyvää harkintaa ja tervettä järkeä. Jos jokin näyttää tai tuntuu epäselvältä pelisivustolta, kokeile toista sivustoa. Untsin varovaisuus voi nyt säästää merkittäviä päänsärkyjä ja menetettyä Bitcoinia tiellä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me