Bitcoin-pudotukset tavanomaisina ennen futuurien vanhenemista, mutta 3-puolisissa tiloissa BTC Going Up

mainos Phemex

Bitcoinin hinta laski 6880 dollarin tasolle laskuhetken jälkeen ennen huomenna erääntyvää Bitcoin Futures -uutensa päättymistä. Useat tekijät osoittavat kuitenkin Bitcoin-hinnan nousun yhdessä sen kiinnostuksen ja hyväksymisen kanssa.

Bitcoinin hinnanlasku noudattaa normia

Nautittuaan härkistä päivien ajan, tänään Bitcoin otti lopulta liukumäen. Juuri eilen BTC-hinta nousi yli 7000 dollarin tason ja vei koko salausmarkkinat nousevaan käyrään. Alkaen päivästä 7039 dollarilla, hinta nousi korkeimmaksi 7060 dollariin. Kirjoitushetkellä maailman johtava kryptovaluutta on vaihtanut kättä 6880 dollariin.

bitcoinLähde: Tradingview.com

Kun Bitcoin otti pudotuksen, salausmarkkinat muuttuivat punaisiksi samoin kuin ylimmät kolikot. Ethereum (ETH), XRP, Stellar (XLM), Cardano (ADA), IOTA (MIOTA) ja muut ovat alhaalla 2-6 prosentin välillä.  

Bitcoin-hintaluisti on kuitenkin eräänlainen tässä vaiheessa CME Bitcoin-futuurit sopimukset päättyvät huomenna eli 31. elokuuta. Aikaisemmin, juuri ennen näiden tulevien sopimusten päättymistä joko CME: ltä tai Cboelta, Bitcoinin hinta saa osuman ja putoaa alas.

Vaikka futuurikauppa ei suoraan vaikuta hintoihin, koska kauppa on käteisellä maksettua, hinnankorotus vie ison pelaajan saadakseen mahdollisuuden lyhentää Bitcoinia. Käytettävissä olevan “pitkän” tai “lyhyen” vaihtoehdon ansiosta se tuo todennäköisyyden hinnan manipulointiin.

Mutta on olemassa useita tekijöitä, jotka ajavat Bitcoinia eteenpäin ja joiden odotetaan vievän sen taivaalle.

Bitcoin reddit näkee toiminnan ensimmäisen kerran joulukuusta 2017 lähtien

Reddit on yksi suosituimmista verkkosivustoista maailmassa, ja sen merkitys salausmarkkinoilla ei ole eroa. Bitcoiniin liittyvistä aiheista subreddit r / Bitcoin on aktiivisin foorumi, jolla on vajaa miljoona tilaajaa.

Syyskuussa 2010 se on perustettu ja siitä lähtien kasvanut tasaisesti. Viime vuonna marraskuussa se muuttui erittäin aktiiviseksi, kun Bitcoin lähestyi huippuaan.

Nyt subreddit on jälleen alkanut nähdä toimintaa, jonka BashCo on jakanut Twitterissä:

Vierailijaliikenne r / Bitcoiniin on pudonnut joka kuukausi joulukuusta 2017 lähtien … KUN NYT. Härkämarkkinoiden muodostuminen? https://t.co/QZ1qRA9cJL pic.twitter.com/OTrhy7kvig

– BashCo (@BashCo_) 29. elokuuta 2018

Redditin perustaja Alex Ohanian on edelleen Bitcoin-positiivinen, kun hän jakaa jälleen nousevan näkemyksensä,

“Arvon varastona on todellista vetovoimaa [Bitcoinin kanssa], ja kuten näemme Turkin kaltaisissa maissa, joissa on merkittävä talouskriisi … Mutta tällä hetkellä olemme edelleen varhaisimmissa ja varhaisimmissa vaiheissa. ”

Tekninen kaavio & geneesi toimitusjohtaja: Karhut loppuvat höyrystä, mene härkiä

Juuri eilen, kun Bitcoin osui 7000 dollariin ja ylitti 50 päivän liukuvan keskiarvon, se ilmoitti kuukauden pisin ralli. Bloombergin mukaan Divergence Analysis Inc: n osto- ja myyntipaineen indikaattori osoitti myös korkeammalle.

Äskettäin Genesis Global Tradingin toimitusjohtaja, Michael Moro sanoi, että jos Bitcoin säilyttää arvonsa noin $ 75050, hinnat voivat nousta $ 10k:

“Jos [7 000 dollarin] taso pitää paikkansa, esimerkiksi seuraavan viikon, kahden viikon ajan, sonnit ovat palanneet 100 prosenttia. Ne ovat mukavampia kuin vuoden matalimmat luvut ovat, ja että todennäköisemmin näemme 10000 dollaria eikä 5000 dollaria. “

Hän uskoo vakaasti, että karhun höyry on loppunut, kun hän selittää syyn samalle:

“Kun uutiset kertoivat SEC-hylkäämisestä ja todellisesta hinnasta, emme nähneet 5, 10, 15 prosentin myyntihintaa, jonka olette nähneet edellisissä hylkäämisissä. Joten luulen, että karhut ovat huomanneet, että höyry on loppunut. “

Mitä tulee Bitcoin-hintoihin, hän sanoo:

“[Bitcoinin] avaintaso on tarkemmin sanottuna 7 150 dollaria, mutta jos pystymme pitämään sen ensi viikolla, uskon, että näemme mielialan käänteen markkinoilla.”

Lue myös: Anti-dollari täydellä voimalla, kun taas Bitcoin saa yhä enemmän pitoa kaikkialla maailmassa

Erityinen maininta: Hash rate jo antaa lausunnon

Tuoreessa artikkelissamme jaoimme kuinka Bitcoin-hajautusaste koskettaa huippuja, jotka asiantuntijan mukaan tuovat uusia huippuja. Lisäksi se osoittaa ihmisten pitkäaikaisen kiinnostuksen Bitcoiniin.

Bitcoinilla on valoisa tulevaisuus, jakso! niin, osta, kun sinulla on mahdollisuus

Tosiasia on, että Bitcoin ei vain ole täällä pysyäkseen, vaan se menestyy tulevaisuudessa, kuten edes Yhdysvaltain St. Louisin keskuspankki on jakanut raporteissaan ajan myötä.

Mukaan Kolikkopohja Viimeisimmän tutkimuksen mukaan vuosituhannet ovat varmasti kiinnostuneita Bitcoinista, koska yhdysvaltalaiset opiskelijat omistavat salauksen kaksi kertaa todennäköisemmin kuin maan keskiarvo. Noin 18% opiskelijoista suostuu omistamaan bitcoinia tai muita kryptovaluuttoja.

Alla oleva taulukko osoittaa myös opiskelijoiden ja oppilaitosten kasvavan kiinnostuksen Bitcoiniin ja kryptovaluuttoihin, mikä merkitsee varmasti valoisaa ja nousevaa tulevaisuutta.

bitcoin

Joten vaikka hinnat näkevät korjauksen, saatat haluta hankkia salauksia, kuten Litecoinin perustaja Charlie Lee tarjosi, joka jakoi, että paras aika ostaa on, kun hinnat ovat laskeneet, kun hän ennustaa Bitcoinin hinnan nousevan yli $ 20k tällä kertaa.

Bitcoinilla on varmasti vauhtia, olipa kyseessä hinta, tietoisuus, kiinnostus tai käyttöönotto, suuria asioita on tulossa koko salausmarkkinoille.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me