Mt. Gox Saga: toimitusjohtaja Mark Karpeles puhuu Goxin fiaskosta ja konkurssista

mainos Phemex

Mt. Gox, yksi suurimmista bitcoin-pörsseistä ja suosituin varkauden uhri, on jälleen kerran uutisissa, kun entinen toimitusjohtaja Mark Karpeles kertoo roolistaan ​​fiaskossa ja johtamaan nyt konkurssiin joutunutta yritystä siviilikuntoutuksen kautta.

Mark Karpeles, Mt. Goxin entinen toimitusjohtaja lähettää sydämensä ulos

Se on loputon Mt. Gox Saga, jälleen kerran! Mt.: n entinen toimitusjohtaja Gox, Mark Karpeles ilmoittautui ja lähetti Redditiin koko ongelman “Kysy minulta mitä haluat ”.

Mt. Gox, joka oli yksi suurimmista bitcoin-pörsseistä, joiden osuus maailman 70 prosentista bitcoin-tapahtumista, meni konkurssiin vuonna 2014 väitetyn bitcoin-varkauden jälkeen, joka johti bitcoin-hintojen laskuun 36 prosenttia. Sama Mt. Gox oli myös vastuussa bitcoin-hintojen laskusta joulukuusta 2017 helmikuuhun 2018.

Mark Karpeles osti periaatteessa sivuston Jed McCalebilta vuonna 2011 ja tuli pörssin toimitusjohtajaksi. Helmikuussa 2014 Karpeles erosi asemastaan ​​juuri ennen kuin yhtiö ilmoitti bitcoinien menetyksestä.

Karpeles kertoo tapahtumista yksityiskohtaisesti, aloittaen siviilikuntoutuksen hakemisesta 28. helmikuuta 2014, jonka neljä kuukautta vaihdon konkurssin jälkeen. Hänen mukaansa hänen pyrkimyksensä auttaa Mt. Gox vaikeuksista ei riittänyt, minkä vuoksi hänet oli pidätetty ja avustanut nyt Mt. Gox.

Hän selventää edelleen:

”Japanin konkurssilainsäädännöllä on tässä erityisen ikävä tulos, ja haluan puuttua asiaan etukäteen. Kun velkojien saatavat rekisteröitiin, nämä saamiset kirjattiin Japanin jenin arvostukseen konkurssipäivänä … Tämä tarkoittaa, että saamiset voidaan maksaa takaisin kokonaisuudessaan, ja Gox-kiinteistössä on edelleen yli 160 000 bitcoinia ja bitcoin-käteistä … Nämä varat jaetaan osakkeenomistajille selvitystilan yhteydessä. ”

Mitä hän itse haluaa, Karpeles ei halua näitä miljardeja dollareita: “Alusta alkaen en koskaan odottanut saavan mitään tästä konkurssista.”

Lue myös: Breaking: Mt. Gox epäillään toisen BTC: n myyntiä!

Onko siviilikuntoutus vastaus Mt. Gox-sotku?

Hänen mielestään siviilikuntoutus on tapa, jolla hän työskentelee omistautuneesti:

“Tosiasia, että tänään tämä on mahdollisuus, on poikkeama, ja uskon, että minun vastuullani on varmistaa, ettei sitä tapahdu. Yksi tapa tehdä tämä olisi siviilikuntoutus, ja koska näyttää siltä, ​​että suurin osa velkojista on samaa mieltä, teen parhaani sen edistämiseksi. ”

Joten nyt sinun on ihmeteltävä, se on niin yksinkertaista, saamme bitcoinimme takaisin, ilmeisesti ei:

“Maksut osakkeenomistajille Bitcoinissa ovat ennennäkemättömiä, eivätkä ne todennäköisesti ole vaihtoehto, koska osakkeenomistajille suoritettavista maksuista kannettavat verot on laskettava, mikä tarkoittaa, että maksettavalla kaikella on oltava vakaa JPY-arvo.”

Jos vaihto ei mene siviilikuntoutukseen, Mt. myy loput 165 000 kutakin bitcoinia ja bitcoin-käteistä. Gox-edunvalvoja, joka johtaisi vain markkinoiden kaatumiseen, kuten viime kerralla.

Mt. Goxilla oli noin miljoona bitcoinia luottamuksessaan, joista noin 800 000 väitettiin varastetuksi. Loput 200 000 bitcoinia arvostettiin sitten konkurssihintaan eli noin 400 dollariin. Äskettäin edunvalvoja myi noin 35 000 BTC: tä ja BCH: ta ja noin 165 000 bitcoinia ja 100 miljoonaa dollaria BCH: ta jäljellä.

Tuomioistuimen mukaan kaikille maksetaan takaisin, mutta kuka sitten saa jäljellä olevat miljardit bitcoinit. No, konkurssilain mukaan Karpeles olisi tuo henkilö. Henkilö, joka oli vastuussa vaihdosta, kun kaikki menivät alas, kirjaimellisesti!

Karpeles väitti kuitenkin syyttömyydessään kesäkuussa 2017, että yrityksellä oli ongelmia velkasalkun hallinnassa, mikä voi johtaa sen konkurssiin..

Koska konkurssi on ollut jo yli 4 vuotta, on aika, että tuomioistuin tekee oikean päätöksen ja luovuttaa kolikot oikeutetuille omistajilleen. Sitä on jatkettu aivan liian kauan, mikä vain vahingoittaa sijoittajien ja markkinoiden tunteita.

Oletko vakuuttunut siitä, että Mt. Gox, jolla on edelleen suuria määriä bitcoin-varoja, ei toista samaa virhettä uudelleen??

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me