Bitcoin Private Review: Mikä on BTCP?

Bitcoinin yksityinen kolikko

Bitcoinista on haarautunut monia kryptoja. Tänään tarkastelemme Bitcoin Privateia ja katsomme, mitä tällä kolikolla on tarjottavanaan, ja jos se eroaa muista Bitcoin-haarukoista.

Mikä on BTCP?

Helmikuussa 2018 lanseerattu Bitcoin Private (BTCP) luotiin bitcoinin (BTC) haarautumisesta Zclassiciin (ZCL). Kolikko laskettiin ilmasta 1: 1-annoksella sekä BTC: n että ZCL: n haltijoille.Kuvan tulos Bitcoin Privatille

Muutama kuukausi sen käynnistämisen jälkeen (huhtikuu 2018) BTCP oli markkina-arvoltaan maailman 50 suurimman kryptovaluutan joukossa, mutta nyt se on pudonnut 1023-asemaan.

Bitcoin Private on suunniteltu hajautetummaksi, avoimen lähdekoodin, nopeaksi ja yksityiseksi versioksi Bitcoinista. Projektin joukkue aikoi käyttää Bitcoinin turvallisuutta ja markkinoita sekä Zclassicin tietosuojaominaisuuksia parannetun version luomiseen Bitcoinista.

BTCP: llä on suurempi lohkoaika ja lohkokoko, vastaavasti 2,5 minuuttia ja 2 Mt. Toisin kuin Bitcoin, joka käyttää Proof of Workia, BTCP perustuu Equihash-kaivosalgoritmiin, jonka avulla käyttäjät voivat kaivaa GPUS: ta ja antaa sen olla ASIC-vastustuskykyinen.

Kuka loi Bitcoin Private?

Bitcoin Privatein ehdotti ensin Zclassicin perustaja Rhett Creighton Twitter-viestissä. Häntä pidetään Bitcoin Private -projektin johtajana.

Joukkue laajeni myöhemmin lisäämällä Jacob Brutman, Giuseppe Stuto, Christopher Sulmone, Geoff Hopkins ja Jon Layton. Heidän yhteinen ponnistelunsa johti BTC Private Whitepaperiin.

Bitcoin Private -tiimissä on 20 insinööriä.

Bitcoinin yksityinen tekniikka ja ominaisuudet

Bitcoin Private perustuu Zclassicin tekniikkaan, jota kutsutaan zk-snarks-tekniikaksi. Tämä tekniikka on johdettu Zerocoin-protokollasta, jota myös Zclassicin, Zcashin, vanhempi kolikko käyttää.

Zk-snakrs piilottaa verkon kauppiaiden osoitteen ja muut tapahtumatiedot, mutta julkaisee silti kaikki maksut blockchainissa avoimuuden vuoksi.

Bitcoin Private, aivan kuten Bitcoin, tukee vertaisoperaatioita ilman kolmannen osapuolen väliintuloa. Tapahtumat tallennetaan kaikki lohkoketjuun sen jälkeen, kun verkkosolmut ovat vahvistaneet ne.

Bitcoiniin verrattuna BTCP: llä on kasvanut 2 Mt: n lohkokoko. Tämän pitäisi antaa BTCP: lle parempi transaktioiden toimitusaika verrattuna muihin altcoineihin ja BTC: hen.

Bitcoin private -koodipohja on avoin lähdekoodi, joten voit käyttää sitä GitHubissa. Heidän projektin GitHub-sivulla on vain 272 sitoutumista, 4 julkaisua ja 5 avustajaa. Sivulla ei ole ollut suuria latauksia yli vuoden ajan. Tämä on huolestuttavaa, koska hyvässä projektissa on oltava aktiivinen kehittäjäyhteisö, joka tukee sitä.

Kuvan tulos Bitcoin Privatille

BTCP-kolikkotilastot

Liikkeessä olevan BTCP: n kokonaismäärä on 4770405 BTCP. Kokonaistarjonta on rajoitettu 22799951 BTCP: hen.

Bitcoinin yksityisen kolikon aloitushinta debytoidessaan oli 65,82 dollaria, ja kaikkien aikojen korkein hinta oli 85,68 dollaria. Sittemmin kolikko koki jälleen suuren hintahypyn huhtikuussa 2018. Toukokuun loppuun mennessä kolikko menetti yli puolet voitoistaan ​​ja menetti edelleen enemmän arvoa kuukausien kuluessa.

BTCP aloitti vuoden noin 1 dollarilla, ja helmikuuhun asti se yritti pysyä tällä tukitasolla. Kolikko putosi sitten $ 1 -merkin alle ja on jatkanut alaspäin suuntautuvaa spiraaliaan siitä lähtien.

Bitcoin Privatein nykyinen kaupankäyntihinta on 0,108488 dollaria.

Mitä pörssejä tukee Bitcoin Private?

Koska kolikko on julkaistu, BTCP: n luettelo on ollut hyvin vähän.

Nykyiset paikat, joista voit ostaa BTCP: tä, ovat:

 • Kolikkokytkin;
 • SatoExchange;
 • Nanex;
 • BarterDEX;
 • SIstemkoin;
 • Bitladon;
 • Graviex;
 • Salaussusi;
 • AltCoinTrader;
 • TOPBTC;
 • SafeTrade;
 • TradeOgre.

Kaivostoiminta Bitcoin Yksityinen

Jos mietit kuinka BTCP: tä louhitaan, tiedät, että tarvitset vain GPU: n. Koska kolikko perustuu Equihash-algoritmiin, se tarkoittaa, että se voidaan kaivaa suorittimilla tai grafiikkasuorittimilla.

Tietenkin GPU-kaivostoiminta on paljon tehokkaampaa kuin suorittimen kaivostoiminta. Mutta jos haluat silti päästä suorittimen louhintaan, pidä mielessä, että EquihashZERO-kaivokselle on vain kaksi vaihtoehtoa suorittimen avulla. Ensimmäiseen vaihtoehtoon liittyy MinerGate, mutta ne perivät suuren prosenttimaksun kaivostoiminnastasi. Toinen vaihtoehto on Nicehashin nheqminer, joka voidaan ladata valmiiksi kootuista Windows- tai Linux-binääreistä.

Projektin kehittäjien tiimi käynnisti myös virallisen BTCP-kaivosaltaan, mutta voit louhita BTCP: tä myös muissa uima-altaissa, kuten Zergpool EquihashZero, ZHash.pro, btcprivate.pro ja Equipool.

Bitcoinin yksityiset lompakot

Bitcoin Private -kolikko voidaan tallentaa useisiin lompakkoihin, mukaan lukien Electrum- ja Full node -lompakko Windows-, Linux- ja Mac-käyttäjille, jotka ovat ladattavissa virallisella verkkosivustollaan.

Kylmät lompakot, joita voidaan käyttää Bitcoinin yksityisten säilyttämiseen, ovat Ledger Nano S, Trezor T ja Trezor One. Trezor-mallit ovat saatavilla vain Linux-käyttäjille. Voit myös luoda paperilompakon viralliselta BTCP-sivustolta.

Coinomi-lompakko tukee BTCP: tä sekä iOS- että Android-matkapuhelinkäyttäjille. Zelcore on lompakko, joka on yhteensopiva Windows, iOS, macOS, Linux ja Android kanssa, ja se tukee lukuisia muita kryptoja BTCP: n lisäksi.

Viimeisimmät BTCP-uutiset

Lokakuussa 2019 BTCP kärsi 51 prosentin hyökkäyksestä, jonka vapautti tylsää hakkeri, joka vuokrasi hajautusvoimaa pilvikaivosalueelta. Jos haluat organisoida 51 prosentin hyökkäyksen mihin tahansa muuhun huippulohkoketjuun, tarvitset huomattavan määrän hajautusvoimaa. Kun uutiset puhkesivat, tämä vahingoitti vakavasti Bitcoin Privatein mainetta, koska projekti väitti olevansa tukeva Bitcoin-lohkoketjun turvallisuus.

Bitcoin YksityinenToinen viimeaikainen kysymys oli, kun Bitcoin Private -kehittäjätiimi lyö ylimääräisen 2,04 miljoonan BTCP: n genesis-haarukan aikana eikä paljastanut tätä yleisölle. Kun Coinmetrics, tutkimusryhmä, joka sai selville tämän vahingon, julkaisi tiedot, BTCP: n hinta laski 20 prosenttia melkein välittömästi.

Tämän tyyppinen operaatio tunnetaan nimellä “peitelty premine”, jossa liikkeeseen lasketaan ylimääräisiä kolikoita, mutta ne piilotetaan sitten “suojattuun altaaseen”.

“Kolmesataa tuhatta yksikköä piilotettua premiiniä siirrettiin suojatusta uima-altaasta kohti vaihtoa”, luki julkaisu.

Bitcoin Private (BTCP): n oli tarkoitus alun perin olla 21 miljoonan kolikon, kuten Bitcoin, kokonaismäärä, mutta BTCP: tä on jo olemassa 22,8 miljoonaa ja enemmän tehdään edelleen kaivostoiminnasta.

Todettiin, että 300 000 piilotettua premineä sisältävää BTCP: tä pudotettiin markkinoille heinä-elokuun välillä, mikä tapahtui sattumalta samaan aikaan, kun Bitcoin Private -kolikko kaatui $ 10: stä $ 3: een. Kehittäjät, jotka polkivat BTCP: n piilotetusta premineistä, ansaitsivat arvion miljoonaksi ja 3 miljoonaksi dollariksi, kun taas BTCP: n kokonaismarkkina-arvo kärsi yli 100 miljoonan dollarin tappion.

Bitcoin Private Review: Tuomio

Bitcoin Private -kolikko esitti mielenkiintoisen konseptin, kun se lanseerattiin ensimmäisen kerran markkinoilla ja toimi melko hyvin muutaman kuukauden ajan. Mutta nyt se istuu muiden monien epäonnistuneiden Bitcoin-haarukkaprojektien kanssa. Ensiluokkainen fiasko ja se, että projektissa ei ole tapahtunut merkittävää kehitystä yli vuoden aikana, ovat varoitussignaaleja, jotka sijoittajien tulisi ottaa huomioon.

Esillä oleva kuva: btcprivate.org

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me