Crypto.com-arvostelu | Vaihtopalkkiot, turvallisuus, edut ja haitat

crypto.com-arvostelu

Tämänpäiväisessä Crypto.com-katsauksessa tarkastelemme joitain tämän vaihdon ja viereisten projektien ominaisuuksia, maksuja, etuja ja haittoja.

Crypto.com-yleiskatsaus

crypto.comCrypto.com aikaisemmin tunnettu nimellä Monaco perustettiin vuonna 2016 tuomaan kryptovaluutta valtavirtaan.

Crypto.com saavutti suosiota MCO-projektilla, joka julkaistiin ICO: ssa vuonna 2017. Projektin tarkoituksena oli luoda salausluottokortti, joka johtaisi joukkomääräiseen käyttöönottoon. Mobiilisovelluksessa on joukko hyödyllisiä ominaisuuksia sekä vaihto- ja kaupankäyntitoiminto. Muita alustan toimintoja ovat panostusvaihtoehdot, joiden avulla käyttäjät voivat hyödyntää etuja, kuten koronpalkkioita, rahojen palautusta ja alennuksia.

Vuonna 2019 Crypto.com laajensi tuoteluetteloa lisäämällä a kryptovaluutan vaihto.

Tuetut valuutat ja käytettävissä olevat maat

Crypto.com-pörssi tukee tällä hetkellä 17 tunnusta, mukaan lukien BTC, LTC, ETH, XRP, USDT, CRO, MCO, EOS, XLM, USDC, ATOM, LINK, XTZ, BCH, VET, ICX ja ADA. Näemme, että tämä määrä kasvaa edelleen.

Vaikka markkinapareja on vain 44 ja toistaiseksi vain spot-kauppaa, jotkut sen ainutlaatuiset piirteet tekevät siitä erottuvan. Alustalla on kaksi natiivimerkkiä, MCO ja CRO. MCO: ta käytetään panostamiseen porrastettujen etujen avaamiseksi ja luottokorttien päivittämiseksi korkeammilla ominaisuuksilla. CRO valtuuttaa Crypto.com-pörssin, ja niitä käytetään pääasiassa välittäjävaluutan selvitykseen eri omaisuuserien välillä. Voit panostaa CRO: n osallistumaan heidän syndikaattitapahtumiinsa, joista kerromme seuraavassa osiossa.

Crypto.com Exchange

Vaihtoon voivat tutustua Ison-Britannian, Saksan, Ranskan, Espanjan, Italian, Alankomaiden, Sveitsin, Romanian, Ruotsin, Belgian, Itävallan, Suomen, Puolan, Tanskan, Norjan, Portugalin, Tšekin tasavallan, Slovenian, Kroatian, Bulgarian, Irlannin asukkaat. Liettua, Latvia, Unkari, Slovakia, Kreikka, Viro, Kypros, Malta, Luxemburg ja Islanti.

MCO-kortteja on nyt saatavana Yhdysvalloissa, Kanadassa, Euroopassa ja Aasian markkinoilla, mikä tekee siitä yhden maailman laajimmin saatavilla olevista salakortista.

Järjestelmän yhteensopivuus

Crypto.com-vaihtoon pääsee sekä työpöydältä että mobiililaitteelta, ja huomaat, että heillä on todella mukava mobiililaitteisiin reagoiva sivusto. Heidän Crypto.com-mobiilisovelluksensa avulla käyttäjät voivat tallettaa ja nostaa varoja pörssistä. Sovelluksessa on myös ominaisuuksia, kuten salaustulot, salaushyvitykset, kolikoiden seurantatoiminnot ja paljon muuta. (Tätä käsitellään myöhemmin Crypto.com-katsauksessamme).

Käyttöliittymä ja kokemus

Keskuksen ja mobiilisovelluksen käyttöliittymä on tyylikäs ja miellyttävä, ja kaaviot ja tiedot on kerrostettu helposti ymmärrettäviksi. Kaaviot sisältävät kymmeniä indikaattoreita, ja voit valita kolikon suorituskyvyn näyttämisen eri aikakehysten perusteella.

Kaupankäynnin näyttö

Kuinka rekisteröidä Crypto.com Exchange -tili uudeksi käyttäjäksi

Crypto.com-katsauksessamme näytämme sinulle, kuinka rekisteröidyt tilille pörssissä:

 • Mene crypto.com/exchange ja napsauta “Sign-Up” -painiketta (oikeassa yläkulmassa);
 • Anna tarvittavat henkilökohtaiset tiedot ja noudata näytöllä näkyviä ohjeita;
 • Napsauta Luo tili -painiketta.
 • Saat vahvistuslinkin rekisteröidyssä sähköpostissa, joka sisältää kertaluonteisen salasanan (OTP);
 • Vahvista rekisteröityminen;
 • Kirjoita OTP sivustolle;
 • Luo salasanasi vaihtotilillesi.
 • Napsauta Lähetä;
 • Vahvista puhelinnumerosi. Valitse maasi suuntanumero avattavasta valikosta ja kirjoita sitten puhelinnumerosi.
 • Saat SMS-vahvistuskoodin;
 • Syötä koodi kenttään;
 • Napsauta Lähetä;
 • Sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi muiden ominaisuuksien avaamiseksi.

2% bonus uusien käyttäjien salaustalletuksista

Uudet käyttäjät *, jotka täyttävät molemmat ehdot, voivat saada 2% talletusbonuksen.

1. Rekisteröitynyt Crypto.com Exchange -tilille 11. toukokuuta 2020 00:00:00 UTC jälkeen;

2. Tilin vahvistus edistyneelle tasolle.

Nykyisiä Crypto.com-sovelluksen käyttäjiä, jotka ovat rekisteröityneet Crypto.com Exchange -tilille 11. toukokuuta 2020 00:00:00 UTC jälkeen, pidetään uutena käyttäjänä. Kaikki Crypto.com Exchange Wallet -osoitteeseesi 30 päivän kuluessa uuden tilin luomispäivästä tehdyt suorat ketjutalletukset * saavat 2% bonuksen talletusarvosta CRO: ssa, enintään 5000 CRO.

Muut tuotteen ominaisuudet

Tässä on joitain lisäetuja, joita Crypto.com tarjoaa heidän vaihdon käyttäjilleen.

Syndikaatti

Oletko koskaan kuvitellut, että voit ostaa Bitcoinia 50%: n alennuksella? Crypto.com-syndikaatti on täällä tämän mahdollistamiseksi. Syndikaatti on Crypto.com: n varainhankintafoorumi salaushankkeille kolikoiden tai rahakkeiden luetteloimiseksi Crypto.com Exchangessa. Crypto.com Coin (CRO) -haltijat saavat etusijalle merkinnät näille alennustapahtumille, jos he omistavat vähintään 10000 Crypto.com Exchangessa. Tämän kuukauden lopussa on BTC 50%: n alennusmyynnistä.

Voit saada lisätietoja heidän muista onnistuneista tapahtumistaan ​​heidän Syndicate-tapahtumasivulta: https://crypto.com/exchange/syndicate.

CRO-panos

CRO-panoksen avulla käyttäjät voivat ansaita 20% vuodessa (maksetaan päivittäin), jos he omistavat vähintään 10000 CRO: ta vähintään 6 kuukauden ajan. Päiväkorko lasketaan seuraavasti:

Päivittäinen korko = Pääoma (sidotulla kryptovaluutalla) x (APR / 365)

Esimerkiksi, jos olet sijoittanut 10000 CRO: ta 180 päivään, saat 5.47945205 CRO päivittäin korkoina. Lisätietoja CRO: n panosetuista on osoitteessa Crypto.com.

Panos CRO Crypto.com Exchangessa

Pehmeä panos

Pehmeä panostus antaa käyttäjille mahdollisuuden ansaita palkintoja pitämällä salaussaldoa vaihto-lompakossaan, mukaan lukien kaikki alustan tuetut merkit. Korot riippuvat CRO-panostustasostasi. Saatat löytää lisätietoja crypto.com-artikkelista.

Otsikon sankariCrypto.com-sovellus

Crypto.com-sovellus tarjoaa laajempia ominaisuuksia kuin vaihto. Sovelluksella voit ostaa, myydä, tallentaa ja seurata kryptoja. Lisäetuna on, että sovelluksesta voit tallettaa 7 fiat-valuuttaa (mukaan lukien USD, JPY ja EUR), joilla voit ostaa tai myydä 53 erilaista salaustekniikkaa. Voit seurata yli 200 kryptovaluutta ja seurata erilaisia ​​mittareita. Voit nauttia heidän ostosalauksestaan ​​0% luottokorttimaksukampanjalla kesäkuun loppuun asti. Lataa se osoitteesta iOS ja Android nyt, jotta et menetä tätä hyötyä.

MCO Visa -kortin omistajat voivat käyttää korttisaldonsa Crypto.com-sovelluksessa.

Crypto.com-sovelluksen lisäksi Crypto.com-lompakko on toinen sovellus, jonka voit ladata Crypto.com-sivustolta, se on ei-vapausrangaistus-lompakkosovellus, jonka avulla voit hallita salausta ja yksityistä avainta, jos haluat tallentaa salauksesi turvallisimmalla tavalla, voit ladata sen iOS: stä ja Androidista.

MCO Visa -kortit

MCO Visa -kortit olivat tärkein tuote, joka ajaa Crypto.com-yritystä massasuosioon, jolloin käyttäjät voivat käyttää kryptovaluuttoja missä tahansa VISA hyväksytään.

MCO Visa -kortteja on viisi erilaista, vaihtelevat ilmaisesta Midnight Blue MCO -kortista ylelliseen Obsidian Black -korttiin.

Keskiyön sininen kortti – saatavana ilmaiseksi ilman panostusvaatimuksia, johon sisältyy rajoittamaton 1%: n alennus.

Ruby Steel -kortti – Panosta 50 MCO 6 kuukaudeksi (noin 250 dollaria käyvin hinnoin), metallikortti, jossa on 2% takaisin kaikista ostoista, ja 100%: n alennus Spotify Premium -tilauksesta.

Royal Indigo tai Jade Green -tasot – omistaa 500 MCO 6 kuukauden ajan, sinulla on rajoittamaton pääsy lentokentän loungeen, 100%: n alennus Netflix- ja Spotify-tilauksestasi ja 3% takaisin kaikista ostoksista.

Icy White ja Frosted Rose Gold -kortit– Panosta 5 000 MCO, saat 4% takaisin kaikista ostoksista, 100%: n alennuksen Spotifystä, Netflixistä ja Amazon Prime: stä. Hyödyt myös Crypto.com-palvelun yksityisestä pääsystä, 10%: n Expedia-alennuksesta ja bonuskoroista.

Obsidian Musta – Panosta 50 000 MCO: ta, saat 5% takaisin kaikista ostoksista, 100%: n alennuksen Spotifystä, Netflixistä ja Amazon Prime: stä, Crypto.comin yksityisen pääsyn, 10% Airbnb: n ja Expedian alennuksen, bonuskorkot ja yksityisen Jet-kumppanuuden.

Crypto.com Yksityinen

Salaa Ansaitse

Käyttäjät voivat tallettaa ja sijoittaa kryptovaluuttansa Crypto.com alustalle ja saat jopa 8% vuodessa. korkoa vastineeksi. Stablecoin-talletukset saavat enemmän korkoa kuin tavalliset kolikot, kuten Ethereum ja Bitcoin.

CRO-talletuksilla on korkein korko: jopa 18% vuodessa, jos käyttäjän omistusosuus on 500 enemmän. MCO-rahakkeilla on korkein panos.

Crypto.com Pay

Crypto.com Pay antaa käyttäjille mahdollisuuden maksaa salauksella ja saada takaisin takaisin CRO: ssa, kun he tekevät ostoksia. Cashback on nimeltään Pay Rewards.

Jos lähetät CRO: n Crypto.com-sovelluksen sisällä tai ostat lahjakortteja CRO: n avulla, voit saada tiettyjä palkintoja.

Lisäksi on kauppiastili, joka sallii Pay SDK -integraation yhdellä rivillä koodia tai WooCommerce Payment Gatewayn kautta, jotta heidän yrityksensä voi hyväksyä online-salaustapahtumat.

Crypto.com-palkkiot

Crypto.com-pörssissä on hintatasorakenne, joka on melko kilpailukykyinen markkinoilla, ja alin 0%: n kaupankäyntimaksu, jos sinulla on suuri omistusosuus heidän alkuperäisestä tunnisteestaan ​​CRO. Valmistaja / ottajamaksut alkavat 0,2 prosentista kaupan arvosta, ja palkkiot laskevat, jos panostat lisää CRO-rahakkeita ja lisäät kaupankäyntimäärääsi. CRO tuottaa myös 20%: n sijoitetun pääoman tuottoprosentin summasta, jonka olet sitoutunut yllä mainitulla tavalla. Yksityiskohdat heidän maksurakenteestaan ​​löytyvät täältä sivu.

TIER 30D -KAUPPA-TILAVUUS (USD) VALMISTAJAN / SIJOITTAJAN MAKSU ALENNUSMAKSU 20%
VIP1 0 dollaria – 50000 dollaria 0,20% / 0,20% 0,160% / 0,160%
VIP2 50001 dollaria – 250000 dollaria 0,16% / 0,18% 0,128% / 0,144%
VIP3 250001 dollaria – 1000000 dollaria 0,12% / 0,16% 0,096% / 0,128%
VIP4 1000001 dollaria – 2500000 dollaria 0,10% / 0,14% 0,080% / 0,112%
VIP5 2500001 – 10000000 dollaria 0,08% / 0,12% 0,064% / 0,096%
VIP6 10000001 dollaria ja enemmän 0,04% / 0,10% 0,032% / 0,080%

Salauslähetys Crypto.com-omistajien välillä ei sisällä mitään maksuja.

maksutavat

Vaihto tukee vain kryptovaluuttatalletuksia ja nostoja Crypto.com-sovelluksesta tai ulkoisesta lompakosta. Vaikka Crypto.com-sovellus antaa käyttäjille mahdollisuuden ostaa salausta fiatilla, pankki- tai luottokortilla tai salauksella.

Suojausominaisuudet

Crypto.com-tarkastuksemme ei olisi täydellinen tarkastamatta sen turvaominaisuuksia. Alustalla on useita turvasertifikaatteja, mukaan lukien Cryptocurrency Certification Consortium, ISO / IEC 27001: 2013 ja PCI: DSS. He saavat myös ISO / IEC 27701: 2019 -sertifikaatin kesäkuussa 2020 ISO / IEC 27001: 2013: n jatkona.

Pörssi väittää, että kaikki heidän varansa pidetään kylmissä lompakoissa.

Crypto.com on vakuuttanut 100 miljoonan dollarin suoravakuutuksen Arch Underwritingin johdolla Lloyd’s Syndicate 2012: ssä. Uusi vakuutus nostaa Crypto.comin koko kryptovaluuttavakuutuksen 360 miljoonaan dollariin, mukaan lukien suorat ja epäsuorat vakuutukset huoltajien kautta. Tämä on myös suurin kattavuus, jonka Crypto.com on varmistanut kylmävarastoinnilleen säilytysyhteistyökumppanille Ledger Vaultille.

Heidän mobiilisovelluksensa ja vaihto-ominaisuutensa ovat 2FA biometristen tietojen tai Google Authenticator -sovelluksen kautta. Mutta vaikka rikkomus tapahtuisi, hakkeri ei voi lähettää varoja, koska sinun on lisättävä osoite sallittujen luetteloon.

Asiakaspalvelu

Alustalla on 24/7 live-chat-tuki kaikille asiakkailleen riippumatta siitä, käyttävätkö he sovellusta, vaihtoa vai korttia. Vastausajoista on tehty joitain valituksia, mutta heillä on aikaa skaalata tiimiään vastaamaan kasvavan käyttäjäkunnan vaatimuksia.

Crypto.com Maine

MCO-kortti on saanut positiivisia arvosteluja yhteisöltä, eikä sovellus ja vaihto ole vielä saanut valituksia. Hakkereita tai tietoturvavuotoja ei ole tapahtunut, mutta vaihto on silti melko uusi.

Crypto.com-arvostelu: Tuomio

Crypto.com on monipuolinen projekti, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, vaihtelevat salatuilla Visa-korteilla, joissa on etuja, mobiileihin fiat-vaihtoihin.

Esillä oleva kuva: kokkulodex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me