Margex Exchange Review: Onko se turvallinen vaihto?

Margex

Margex on seuraavan sukupolven Bitcoin-pohjainen johdannaisten kaupankäyntialusta, jossa voit käydä kauppaa jopa 100-kertaisella vipuvaikutuksella kaikilla käytettävissä olevilla pareilla, kuten Bitcoin, Ethereum, Yearn.finance ja muilla dollareita vastaan. Margex esittelee räätälöidyn pörssin, joka on tehty alusta asti tarjotakseen lopullisen kaupankäyntikokemuksen. Käyttäjäystävällisen käyttöliittymän mukana foorumi onnistuu tarjoamaan salamannopean kaupankäynnin moottorin, valtavan likviditeetin ja väärinkäytön estävän järjestelmän.

Verrattuna kaikkiin muihin johdannaiskaupankäyntialustoihin ja niiden kärsimiin ongelmiin, kuten jäädytyksiin ja markkinoiden manipulaattoreihin, on selvästi tarpeen luoda korkealaatuisempi kaupankäyntijärjestelmä. Margex näyttää olevan potentiaali olla yksi heistä, koska se tarjoaa räätälöidyn kaupankäynnin moottorin, joka pystyy käsittelemään jopa 100000 tapahtumaa sekunnissa.

Mitä Margex tarjoaa?

  • Nopea tilauksen toteutus
  • Ei ylikuormituksia
  • Kilpailukykyiset palkkiot
  • Säädettävä vipuvaikutus jopa 100x
  • Helppokäyttöinen käyttöliittymä
  • Kaikki yhdessä kaupankäyntiympäristössä
  • Erilliset likviditeetit 12 palveluntarjoajalta
  • Hintojen manipulointisuoja, joka suojaa käyttäjiä epäoikeudenmukaisilta konkursseilta
  • Ei KYC: tä

Rekisteröinti

Margex

Rekisteröityminen Margexiin kestää enintään minuutin. Sinun tarvitsee vain syöttää sähköpostiosoitteesi, vahvistaa, että et asu tietyissä maissa, ja napsauttaa rekisteröidy. Sen jälkeen voit tallettaa ja aloittaa kaupankäynnin heti.

Talletukset ja nostot

talletukset

Tällä hetkellä käytettävissä olevat talletustavat Margexilla ovat Bitcoin- tai luotto- ja maksukortit sekä muut Changellyn tarjoamat kryptovaluutat. Nostot käsittelee Bitcoinissa manuaalisesti, valtiovarainministeriö jaettuna tehtävien ja monen allekirjoituksen kylmillä lompakoilla, hakkereiden ja hyväksikäyttäjien riskin poistamiseksi..

Kaupankäynti Margexilla

kaupankäynti

Kaupankäynti Margex on suunniteltu yksinkertaiseksi, koska alusta tarjoaa yhden alan puhtaimmista vakiosuunnitelmista vivutuksella kaupankäyntiin.

Vasen puoli on varattu tilausvälilehdelle, jossa voit säätää sijaintisi yksityiskohtia, kuten – määrä, rajahinta ja vipuvaikutus. Kauppa-osiossa näet yksityiskohdat, kuten kaupan tunnus, päivämäärä, tyyppi, omaisuus, määrä, marginaali, lopetettu tappio, voiton ottaminen ja paljon muuta.

Kaavio sijaitsee keskellä, ja sen tarjoaa TradingView, jossa on täysi valikoima kaupankäynnin indikaattoreita. Tilauskanta ja viimeiset kaupat sijaitsevat oikealla, josta voit tarkistaa markkinoiden syvyyden.

Pysäytystappion ja voiton määrittäminen

voitto

Stop loss- ja take-profit -asetusten asettaminen on melko helppoa, napsauta stop loss -menetelmälle asetettuja numeroita ja ota voittoa, jolloin esiin tulee ikkuna, johon sinun on syötettävä haluttu hintataso. Vaikka se saattaa olla hämmentävä ensimmäisellä kerralla, koska ei ole selkeitä indikaattoreita siitä, että tämä on painike.

Aseman tai tilauksen sulkeminen

Sulkemispaikat tehdään napsauttamalla vasemmalla puolella olevaa Sulje-painiketta. Voit joko “Sulje markkinat” tai “Sulje raja”.

Turvallisuus

Margexin asiakastilit on suojattu 2FA-todennuksella, sähköpostivahvistuksilla, SSL-salauksella, sähköposti-ilmoituksilla ja hälytyksillä. Margex tallentaa 100% käyttäjien varoista kylmävarastoon varojen turvallisuuden maksimoimiseksi. Tähän järjestelmään liittyy reaaliaikainen seuranta jokaiselle alustalla tehdylle omaisuuden liikkeelle.

Kaupankäynnin infrastruktuuri

Margexilla on joustava palvelininfrastruktuuri, joka tarjoaa mahdollisuuden skaalata kysyntään kaupankäynnin moottorilla, joka pystyy käsittelemään jopa 100 000 trx / s. Tämä varmistaa, että alustalla on välitön toimeksianto myös hetkissä, joissa kaupankäynnin aktiivisuus ja volatiliteetti ovat erittäin korkeat.

Hintojen manipulointi ja petosten torjunta

Margex on integroinut räätälöidyn reaaliaikaisen tekoälypohjaisen järjestelmän, joka valvoo epäilyttävää kaupankäyntiä ja hintasyötteen johdonmukaisuutta. Lisäksi on olemassa likviditeetin yhdistämisjärjestelmä, joka vetää likviditeettiä useilta likviditeetin tarjoajilta, minkä ansiosta Margex pyrkii varmistamaan käyttäjilleen parhaat sisään- ja poistumishinnat.

Kaiken lisäksi Margex soveltaa hintojen puristussuojajärjestelmää toteuttaakseen tilaukset odotetulla hintatasolla.

Tuki

Alustalla on 24/7 live-tuki, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin muutamassa minuutissa.

Palkkiot

Margexin kaupankäyntimaksut ovat matalammalla spektrillä verrattuna useimpiin kaupankäyntialustoihin. Taker-maksu on 0,060% ja Maker-maksu on 0,019%. Kaikille vipuvaikutteisille kauppapaikoille on normi rahoitusmaksu.

palkkiot

Johtopäätös

Margex on yksi helpoin käyttää kaupankäyntialustoja monista salausalalla. Tämä on foorumi, johon voit kirjaimellisesti rekisteröityä ja aloittaa kaupankäynnin muutamassa minuutissa tuhlaamatta aikaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me