NiceHash-arvostelu: Johdanto Cloud Mining -alustaan

NiceHash-arvostelu

NiceHash-katsauksessamme tiedät, miten se toimii, ja saat selville, mitä pilvikaivospalveluja se tarjoaa.

Mikä on NiceHash?

NiceHash on online-markkinapaikka, josta voi ostaa ja myydä tietokoneesi hajautusvoimaa, sekä kaivosallas.

NiceHash on toiminut kaivospalveluiden tarjoajana huhtikuusta 2014 lähtien. Tilastojensa mukaan sillä on päivittäin yli 99 000 aktiivista kaivostyöläistä, yli 4 311 000 tilausta ja yli 197 000 BTC: tä maksettu.

NiceHashilla on palvelimia Amsterdamissa, Chennaissa, Hongkongissa, San Josessa, Sao Paulossa, Tokiossa ja muissa paikoissa Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Alusta käyttää CloudFlarea varmistaakseen sivustonsa ja BitGo Bitcoin -lompakon suojauksen BTC-talletusten varmistamiseksi.

Kuinka NiceHash toimii

NiceHash antaa laskentatehon omistajille mahdollisuuden joko myydä sitä tai ostaa sitä kaivostarkoituksiin. Ostajat voivat tehdä tilauksen hajautusvoimasta heti, kun he ovat rekisteröityneet tilille, ja myyjillä on mahdollisuus jäädä tuntemattomiksi olematta rekisteröimättä.

NiceHash-kaivosalgoritmit

Alusta tukee luetteloa 34 eri algoritmista, mukaan lukien SHA-256, Blake, Equihash, Scrypt, X11, X13, X15 ja monet muut. Pystyt kaivamaan algoritmin, joka on tuolloin kannattavin. Muista myös, että kaikki maksut suoritetaan Bitcoinissa. Yritä käyttää, jotta saat selville, mikä kolikko tuo enemmän voittoa Whattomine.com.

Kaivosaltaat

Voit liittyä kaivosaltaaseen kaivamaan tietyn kolikon. Aloittaaksesi sinun on talletettava BTC (vähintään 0,01 BTC) ja sitten suuntaa NiceHash-markkinapaikalle ja tehtävä tilauksesi. Valitusta kryptovaluutasta riippumatta kaikki hinnat näkyvät Bitcoinissa.

Hash Powerin myynti

NiceHashin avulla voit myydä laskentatehoa omistamastasi laitteesta riippumatta. Laskentatehoa voidaan myydä GPU: lta / suorittimelta, ASIC-laitteistolta tai koko laitostilalta. Voit myös valita algoritmin ja palvelinten sijainnin kaivostoiminnallesi.

Suorituskyvyn parantamiseksi on suositeltavaa käyttää lähinnä olevia palvelimia.

NiceHash-voittolaskin

Alustalla on kaivostoiminnan kannattavuuslaskuri, joka arvioi, minkä voiton voit saada laitteistostyypilläsi, sähkökustannuksillasi ja muilla ehdoilla tietyn ajanjakson ajan.

NiceHash-suunnitelmat & Hinnoittelu

NiceHashissa ei ole kiinteitä suunnitelmia. Täällä voit valita sopimuksen hajautusvoimalla joko GH / s: n tai BTC: n hinnan perusteella. Pilvihajautussopimuksen hinta lasketaan ostetun hashraten mukaan.

Hinnat vaihtelevat kolikoiden markkinahintojen ja tietyllä algoritmilla käytetyn kokonaissekoitusvoiman mukaan. Hinnasto päivittyy 10 sekunnin välein käyttämällä pörsseistä tai muilta verkkosivustoilta koottuja tietoja.

Ostajat voivat ostaa hajautusprosentteja kahdella tavalla: tavalliset hintatarjoukset ja kiinteät.

Pilvikaivoksella NiceHashissa on seuraavat hinnat:

  • kiinteähintainen sopimus: 0,0305 BTC per GH / s päivässä
  • tavallinen tarjoussopimus: alkaen 0,0264 BTC / GH / s / päivä

Kaikki NiceHash-maksut on suoritettava Bitcoineissa.

NiceHash-palkkiot ja hinnoittelu

Hajautusvoiman ostaminen

  • Uuden tilauksen maksu, jota ei palauteta, on 0,0001 BTC
  • Tilaukset hajautusvoiman ostamisesta: 3% (peruuttamattomista tilauksista käyttämättä jäänyttä summaa ei veloiteta)

Hajautusvoiman myynti

  • Maksut saldoista ulkoiseen lompakkoon < 0,1: 5%
  • Maksut saldoista ulkoiseen lompakkoon ≥ 0,1 BTC: 3%
  • Maksut saldoista NiceHash-lompakkoon ≥ 0,001 BTC: 2%

Nostot ja talletukset

Nosta mihin tahansa ulkoiseen BTC-lompakkoon 0,002–0,05 BTC: n välillä veloitetaan 0,0001 BTC: n maksu. Yli 0,05 BTC: n nostosta peritään 0,2%: n maksu. Yli 0,001 BTC: n nostot Coinbase-lompakkoihin ovat ilmaisia.

Yli 0,01 BTC: n tallettaminen NiceHash-lompakkoon ei aiheuta maksuja.

Täydellinen NiceHash-maksumalli on saatavana heidän sivuillaan.

NiceHash-maksut   

NiceHash käyttää pay per share (PPS) -maksumallia myyjien palkitsemiseksi, mikä tarkoittaa, että maksut suoritetaan automaattisesti päivittäin, kunhan seuraavat vähimmäisvaatimukset täyttyvät:

  • Päivittäiset maksut maksamattomista saldoista NiceHash-lompakoissa: vähintään 0,001 BTC
  • Päivittäiset maksut ulkoisten lompakoiden maksamattomista saldoista: vähintään 0,1 BTC
  • Viikkomaksut maksamattomista saldoista ulkoisissa lompakoissa: vähintään 0,001 BTC

Yhteenveto

Tämän jälkeen päätämme NiceHash-katsauksen, sinun on ehdottomasti tiedettävä, että se on yksi markkinoiden suurimmista kryptien kaivosmarkkinoista. Käyttäjät voivat helposti asettaa ohjelmistonsa ja aloittaa kaivostoiminnan 15 minuutissa. NiceHash on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat joko myydä tai ostaa korkeampia hajautusasteita saadakseen kannattavampia kaivostuloksia. Muista käyttää kannattavuuslaskinta arvioidaksesi, tuottatko voittoa määrityksilläsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me