XRP.IO-lompakon tarkistus | Ominaisuudet, edut ja haitat

XRP.io-lompakon tarkistus

Viime kuukausina on julkaistu uusia ratkaisuja Ripple-yhteisön auttamiseksi. Tässä artikkelissa teemme täyden XRP.io lompakon arvostelu käyttäjille saadakseen lisätietoja siitä. Selitämme, mikä on XRP.io, miten se toimii, ja monia muita mielenkiintoisia yksityiskohtia. 

XRP.io: sta tuli yksi hyödyllisimmistä tavoista lähettää, vastaanottaa ja tallentaa Ripple, joka on yksi markkinoiden suurimmista ja suosituimmista kryptoista. Jos luet koko XRP.io-lompakon katsauksen, saat paremman käsityksen sen toiminnasta. 

XRP.io-arvostelu: Lompakon yleiskatsaus

xrp.io

Tämä on yksi markkinoiden uusimmista ja mielenkiintoisimmista XRP-lompakoista. XRP-haltijat ovat odottaneet erilaisia ​​tapoja käsitellä virtuaalivaluuttojaan ajan myötä. Tällä helppokäyttöisellä ja käyttäjäystävällisellä lompakolla XRP: n lähettäminen, käyttäminen, tallentaminen ja vastaanottaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. 

Lompakko lanseerattiin viime vuoden lopulla, ja se on kasvanut siitä lähtien. Nykyään he ovat käsitelleet yli 122.300 tapahtumaa ja lähes 18.300 lompakkoa on luotu. Sen lisäksi yli 346 676 623733 XRP: tä on käsitelty sen julkaisun jälkeen.

Käyttöliittymä näyttää erittäin käyttäjäystävälliseltä. Kun kirjoitat sovelluksen, näet tili saldo. Tämä antaa sinulle tarvittavat tiedot varoistasi. Samaan aikaan sinulla on jokaisen XRP: n hinta sekä euroina että Yhdysvaltain dollareina. Tämän välilehden alla näkyy luettelo suosituimmista viittauksista. Lopuksi sinulla on historialliset XRP-tapahtumasi lompakon avulla. 

XRP.io Wallet Review – Sovelluksen sisällä

Koska tämä on uusi lompakko, huomaat, että tapahtumia ei vielä ole (vielä). Kaikkien tapahtumien tulisi kuitenkin näkyä siellä. Tämä antaisi sinulle suuren hallinnan varoistasi ja siitä, miten käytät niitä ajan myötä.

On syytä mainita, että he käyttävät Ripple-palvelinta, jonka avulla koko ekosysteemi voidaan suojata ja tukea. Nämä yritykset, jotka käyttävät validointia, auttavat verkostoa hajautumaan ajan myötä. Siten XRP.io ei vain tarjoa käyttäjille XRP-palveluja, vaan he tukevat myös aktiivisesti Ripplea. 

Lompakossa on tukiosio, jossa voit keskustella edustajan kanssa. Tämä on erittäin hyödyllistä, kun otetaan huomioon, että monilla meistä voi olla joitain ongelmia varojamme hoidettaessa. Jos olemme olleet pitkään salausmarkkinoilla, saatamme kokea viivästyneitä tapahtumia. 

Viittausosa on myös erittäin tärkeä tämän XRP.io-lompakon tarkistuksen tekemisessä. Itse asiassa on mahdollista lähettää viittauslinkki ystäville ja perheelle. Linkin jakavat käyttäjät saavat 10% suositusbonuksen. Sitä ei kuitenkaan ole selitetty oikein, mikä on heidän saamansa bonus. Ei ole selvää, sovelletaanko 10 prosentin bonusta saatuihin, lähetettyihin tai pidettyihin varoihin. 

Monet yritykset ovat mainostaneet palveluitaan viittauslinkkien kautta. Yrityksille on aina erittäin hyvä, että sitoutunut yhteisö levittää sanaa tarjotuista palveluista. Tässä tapauksessa ainoa asia on se, että ei ole selvää, mitkä ovat saadut edut.

Lähetä ja vastaanota varoja XRP.io: n kautta

xrp.io

Varojen lähettämistä varten sinun on lisättävä rahaa tilille (XRP). Kun olet tehnyt niin, voit valita XRP-kohdeosoitteen. Osoite on pitkä merkkijono, joka kuuluu itsellesi tai toiselle henkilölle. Ole varovainen, ettet tee virhettä täyttäessäsi tätä ruutua. Jopa pieni virhe lähettäisi varat toiselle tilille.

Kohdemerkki, joka on valinnainen kenttä, on hyödyllinen joissakin olosuhteissa. Muista aina kysyä käyttäjältä, jolle lähetät varat, jos tämä on täytettävä. Tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus lisätä lähetettävän XRP-määrän. Kun olet valinnut tämän summan, näet sen arvon Yhdysvaltain dollareina ja maksamasi maksun. Jos haluamme lähettää 100 XRP: tä (25,52 dollaria), siitä veloitetaan 6 XRP. 

Varojen vastaanottamiseksi prosessi on käänteinen yllä kuvatulle. Sinun on mentävä sovelluksen Vastaanota-välilehdelle. Tässä osiossa on kaikki tilisi tiedot. Tämä sisältää XRP-osoitteesi ja kohdetunnisteen, joita tarvitaan XRP: n vastaanottamiseen. 

Nämä tiedot on toimitettava lähettäjälle. Jos olet vastuussa varojen lähettämisestä itsellesi, ole varovainen kopioidessasi näitä tietoja. Sinulla on myös QR-koodi, joka sisältää tarvittavat tiedot tilistäsi. Jos haluat saada varoja, muut käyttäjät voivat yksinkertaisesti skannata sen ja lähettää sinulle XRP: n.

XRP-tapahtumat ovat yleensä erittäin nopeita. Palkkiot ovat myös hyvin pieniä verrattuna muihin virtuaalivaluuttoihin. Vaikka Bitcoin (BTC) tai Litecoin (LTC) tapahtumien käsittely kestää kauan, XRP saapuu muutamassa sekunnissa. XRP.io: n käyttö olisi erittäin hyödyllistä, jos haluat säästää rahaa salaustapahtumien käsittelyssä. Varmista, että lähetät XRP: n aiemmin mainituille osoitteille ja tälle salauslompakolle. Jos lähetät Bitcoinia tai muuta digitaalista omaisuutta XRP: n lisäksi, et saa varoja. Tämä tarkoittaa, että he voivat eksyä ikuisesti. 

Johtopäätös

Tässä XRP.io-lompakon tarkastelussa pyrimme osoittamaan sinulle, mitkä ovat tämän XRP-lompakon pääominaisuudet. Pohjimmiltaan ne tarjoavat erittäin helppokäyttöisen ja yksinkertaisen käyttökokemuksen. Tämä tulee olemaan hyvä lompakko aloittelijoille, jotka haluavat ymmärtää salausmarkkinoiden toiminnan. 

Kun käytät sovellusta, tunnet, että se on hyvin yksinkertainen kokemus. Silti tämä yksinkertaisuus antaa käyttäjille mahdollisuuden. He tietävät voivansa lähettää ja vastaanottaa varoja missä tahansa. Lisäksi XRP.io tarjoaa tietoja maksetuista maksuista, mikä vähentää epävarmuutta. 

Vaikka paras tapa tallentaa suuria määriä XRP: tä on tehdä se laitteistolompakossa, XRP.io auttaa uusia tulokkaita. Tulevaisuudessa on mielenkiintoista nähdä tämän yrityksen tarjoamia uusia ratkaisuja ja palveluja. Nyt on mahdollista nauttia XRP-yhteisöstä, joka kasvaa ja nauttii uusista ja laadukkaista palveluista. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me