Genindlæs lørdage med Stefan – En ugentlig Crypto Gambling Roundup (uge 47)

Når vi ser på den tekniske verden, ser det ud til at hver dag er jul. Nå, jul i den forstand, at den kommer fyldt med god atmosfære, gaver (produkter) og dens magi (udvikling). Og den fantastiske udvikling er, hvad vi vil dække i denne sammenfatning!

Læs om prisforudsigelser, decentralisering og kryptospil. Lad os starte denne ugentlige sammenfatning.

Circles forskning på centraliserede og decentrale forudsigelsesmarkeder

Circle Internet Financial offentliggjorde et indlæg, hvor de sammenlignede centraliserede og decentrale forudsigelsesmarkeder. Forudsigelsesmarkeder er sindssygt populære, da de giver investorer en chance for at få en nøjagtig, troværdig mening. Hovedpointen er, at de centraliserede forudsigelsesmarkeder er dyrere med netværksbrugsgebyrer, der spænder fra 3% til 10% af overskuddet. Men centraliserede forudsigelsesmarkeder beskæftiger sig med “rigtige penge” og så reelle tab, mens krypto bevarer immaterielle aura for de fleste investorer. I sidste ende er investering ikke en envejsgade, og hver investor skal bruge det, der passer dem bedst.

XRP har et skud ved at vende Bitcoin (BTC)

2018 var og er stadig et fantastisk år for Bitcoin. Bitcoin overlevede næsten alle andre mønter og reserverede sin pris, mens andre mistede næsten 90% af deres prisværdi. Imidlertid faldt hele troen på Bitcoin fra hinanden under “hash-krigen” mellem Craig Wright og Roger Ver. Som Bitcoin, når der er tegn på Bitcoins centralisering, kan flere mennesker være tilbøjelige til at investere i XRP. XRP finder også sin retmæssige plads i banksektoren. Derefter, som XRP finder sted i den almindelige industri, er det ikke usædvanligt, hvis XRP vender Bitcoin inden årets udgang.

Forhandlere, der spiller 2-til-1 Bitcoin Cash Fork, vil medføre prisfald

Selvom mange kodere, spillere og kryptoentusiaster er strengt interesserede i krypto, ser det ud til, at politik invaderede dette tabte paradis. Den “hash-krig” mellem Craig Wright og Roger Ver vil sandsynligvis få Bitcoin Cash til at opdele i to forskellige kryptokurver. Til gengæld fører til BCH-længder og shorts, der når heltidens højder. Og dette ansporede flere scenarier angående fremtiden for Bitcoin Cash samt nogle nær fremtidige scenarier. Men som altid med krypto vil kun tiden fortælle historien bag gaffelen.   

Opret din virkelighed med Decentraland

Det Ethereum blockchain-baseret platform Decentraland vil være vært for en VR-platform i åben verden, der giver brugerne mulighed for at skabe deres virkelighed. Og selvom den endnu ikke er lanceret officielt, kan kryptoentusiaster allerede byde på land inden for spillets rum. Landet er blevet auktioneret i spil ERC20-token $ Mana. For at gøre det mere spændende får kunderne endda kontrakter, der beskytter både investorer og långivere. Handel i spillet var, hvad Sakamoto forestillede sig krypto i første omgang. Selvom alt dette er godt, er det stadig for tidligt at tale om resultaterne af Decentraland.  

Ran Neuner rådgiver dig om at købe XRP

Det ser ud til, at ingen forblev tavse under hashkrigene, og det provokerede bestemt Ran Neuner. Værten for “Crypto Trader” gik på Twitter og hævdede, at crypto-investorer skulle flytte fra BTC og Bitcoin Cash, og invester udelukkende i XRP. Dramaet er helt ægte, da det gik til Twitter-kryptosamfundet, hvor tweeten rejste polære, kontroversielle meninger. Ingen kan bebrejde Neuner eller samfundet. Det er bare, hvor spændende verdenen af ​​kryptokurver virkelig er.

Esports og afslappede spil, der ønsker at overgå til Blockchain

Med udforskningen af ​​onlinespil og blockchain ser det ud til, at deres fagforening er uundgåelig. Og det er ikke så overraskende, det er når man ser på, hvordan spil ændrede sig i de sidste årtier. Derfor er det bare et spørgsmål om form af ægteskabet mellem Esports og blockchain vil finde sted. Det er dog sikkert, at det vil tage sine første skridt under ChallengeMe-turneringen. Det varer i tre måneder, og holdene konkurrerer i Counter-Strike: Global Offensive, som Unikrn er vært for..

Binance CEO fordobler Bitcoin Bull Run  

Ripple rystede virkelig kryptoverdenen i sidste uge. Alle virkelig vigtige brancheaktører, herunder Binance CEO Changpeng Zhao og hævdede endnu en tyrkørsel, da han optrådte i det populære show “Crypto Traders.” CZ hævder dog, at han ikke ved, hvad katalysatoren vil være, eller hvorfor det vil ske, men CZ er sikker på, at det kommer. Stadig var CZ heller ikke klart, hvornår det vil ske, men er stadig stærkt overbevist om, at tyrløbet kommer.

Genindlæs lørdage med Stefan - En ugentlig Crypto Gambling Roundup (uge 47)

Finansanalytiker Gary Shilling Shorts Bitcoin

Finansanalytiker Gary Shilling fra det berygtede investeringsselskab “A. Gary Shilling & Co, ”er kortslutning af Bitcoin. Han mener, at det hele er et storslået Ponzi-skema. Shilling baserede sin begrundelse på et helt andet sæt argumenter, der er tættere på den “traditionelle økonomiske ræsonnement.” For det første hævder han, at han ikke forstår Bitcoin og ikke vil investere i noget, han ikke kan forstå, så er det ikke et værdibud, et udvekslingsmiddel, og det accepteres ikke universelt. Midt i Ripple-vanvid i denne uge er det måske ikke så dårligt at lytte til en ældres råd.

Og det var det til denne ugentlige sammenfatning. Hold øje med næste uge, hvor meget af disse ting vil have deres beslutninger. Vi ses næste gang, en opdagelsesrejsende fra kryptoverdenen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me