Tokenisering af fast ejendom: urealistiske forventninger eller den lyse fremtid?

Hvad antænder ønsket om teknologiske fremskridt? Det meste af tiden er det behovet for at forbedre, ændre noget til det bedre. Hver iværksætter med drømmen begynder før eller senere at lede efter muligheder for at blive velfinansieret og gøre sin drøm til virkelighed. De begynder at søge efter en måde at modtage lukrative investeringer til de potentielle ideer på. Blockchain-ledet tokenisering er blevet en trend, der samler mange projekter med et samlet mål. Millioner af dollars, der blev hældt ind i dette felt, drev de mest kontroversielle projekter og hjalp med at opfinde ukonventionelle løsninger. Har det levet op til forventningerne gennem årene? Usandsynlig. Men historien fortæller os, at når en bestemt idé mislykkes, er der muligvis ikke noget galt med den – tilgangen skal ændres for at opnå succes.

Tokeniserede håb om det bedre i morgen

Hvilke åbenbaringer ligger bag de fængende ord og prangende slagord? Tokenisering er vejen til at ændre aktiver i den virkelige verden via overgang til DLT, også kendt som blockchain. Denne tilgang hjælper med at øge likviditeten, fjerne formidlere på tværs af en bred vifte af aktivklasser, forbedre gennemsigtigheden og hastigheden i det digitale felt på grund af den uforanderlige, pålidelige natur ved denne teknologi.

I løbet af de kryptomaniske år, hvor ideen om crowdfunding til blockchain-baserede startups, også kendt som Indledende mønttilbud, blev viral, har vi observeret adskillige forsøg på at bringe forskellige virkelige aktiver på markedet med det mest tydelige mål at udnytte det.

Alligevel frøs Bitcoin-korrektionen og altcoin-undergangen mange entusiasters hjerter under den alvorlige og berygtede kryptovinter af 2018/2019. Siden da faldt antallet af skrigende overskrifter også. Til gengæld ser blockchains faste funktion, der giver ultimativ tillid, det stigende antal brugssager – for eksempel er Ford og BMWs berygtede seneste hensigt om at bakke DLT-‘certifikater ‘ sigter mod at bekæmpe brugt bilsvindel.

I 2021 blev det tydeligt, at hverken solide økonomiske beslutningstagere eller private brugere eller detailbrugere støttede idéen om masseadoption endnu. Indtil i dag fortsætter eksperimenterne og vinder endda succes. Der er ingen mangel på ideer, og de mest kontroversielle kommer i opfyldelse: for eksempel den tokeniserede single-malt scotch-samling, der er for nylig lanceret på Singapore-børsen. En anden bizar åbenbaring fremhævede Rick og Morty kryptokunst solgt for en forbløffende $ 150.000 på den Gemini-ejede platform.

Hvorfor har en af ​​de mest lovende tendenser for det meste fejlet indtil videre? Der har været fremskridt næsten overalt muligt – drevet af et ønske om at finde nye brugssager, forsøgere af blockchanization forsøgte at ramme så mange fugle som muligt med denne særlige teknologiske sten. Fra kunstværkssamlinger og værdipapirer til endda ædle diamanter, eksotiske luksusbiler, sport og fast ejendom: løfterne om DLT-feltforbedringer har overtaget mange iværksætters sind globalt. Ejendomsmarkedet skaffede midler specielt rentabelt, da mange startups formåede at få fart, etablere vellykkede crowdfunding-kampagner og opnå millioner til at finansiere udviklingen.

Måske for hellere at betale for deres luksuriøse og eksotiske fritid? Under ICO-sindssyge fik flere platforme investeringer, der beløb sig til titusindvis af amerikanske dollars. Det er dog blevet almindeligt kendt, at mest lovende projekter viste sig at blive drevet af ulovlige spillere og bedragere, hvilket resulterer i falske platforme, exit-svindel og løbere med poser fyldt med investorers penge. Under forhold, hvor projektet for det meste bestod af ideer, der er angivet i de velskrevne dokumenter kendt som whitepaper, var det svært at evaluere de mulige virkelige implementeringsfordele.

Men hvad trak ideen til millioner af mennesker globalt? Løftet om at genopfinde, forstyrre og genoplive nogle markeder, der ikke har set fremskridt siden dinosaurus-æraen, er utvivlsomt en stor ting i det XXI århundrede. Fra i dag vokser blockchain potentiale som teknologi og er en ultimativ udbyder af tillid til den digitale verden.

Brug af DLT-baserede tjenester i fast ejendom burde være nødt til at overgå alle de tidligere udviklinger og give brugerne øget likviditet, rimeligere priser, lavere gebyrer ved at fjerne mellemmænd fra ligningen, nedsat pris på papir-ejerskab, kortere lock-up periode, og selvfølgelig øget gennemsigtighed og en zillion andre tweaks. Det lovede at behandle handler hurtigere ved at udvide til et verdensomspændende netværk af potentielle investorer og en lavere tærskel for økonomisk korruption og manipulation, der finder sted alt for ofte.

Men skal hjulet virkelig genopfindes? Da ideen til sidst kun blev pakket ind i cifre og smarte kontrakter, gav den perfekt mening. Senere, da det nåede markederne, fandt deltagerne ud af, at der ikke er nogen tydelig dokumentation for, at tokeniseringsmodellen forbedrer processerne, så det er det værd.

Tokeniseringsaftaler ramte stedet for private investorer i starten, men kunne ikke trække det til næste niveau, mainstream-siden. Ejendoms-tokenisering så ud til at være lukrativ, men manglen på brugerbasis snublede dens udvikling et øjeblik. Verden har endnu ikke været klar til en overtagelse af krypto.

Forøgelse af brugeroplevelsen

Indtil sidste år var de mest succesrige tilbud fokuseret på private investorer og endog beroliget nogle mennesker med, at masseadoption kommer. Dybest set har intet ændret sig i processen med det globale kryptomarked. Hvad resulterede i mislykket masseadoption?

Hvorfor er YouTube ikke oprettet tilbage i 90’erne? Hvorfor dukkede sociale netværk først op i det XXI århundrede? Den samme historie her – teknologien og grænsefladerne er ikke perfekte nok, og markedsinfrastrukturen er ikke klar. Ud over konceptet er der også problemer med fraværet af globalt vedtagne lovgivningsmæssige rammer og mangel på sekundært marked.

Med fremkomsten af ​​DeFi-protokoller er kryptovalutaoptagelse tilbage på sporet for at bane vejen for massemarkedet. Hvilken slags infrastruktur kræves for at bringe traditionelle institutioner til DeFi-markedet? En mulig arbejdsløsning er at tillade tokenisering af forskellige aktiver, der bruger kraften i nye DeFi-protokoller.

Decentraliseret finansiering eller P2P-udlån kan give en tiltrængt yderligere acceptcyklus under hensyntagen til mere gennemsigtighed, der tilbydes brugerne. Det nye årti vil utvivlsomt åbne nye muligheder for at genoplive den lovende tokeniseringstrend og blande den med de meget lovende DeFi-protokoller for endelig at opnå visionen om en tokeniseret verden, der virkelig kan fungere. At bygge bro over kløften mellem konventionelle finansielle markeder og kryptomarkeder kan være mulig på grund af forbedrede grænseflader og konvergens med andre teknologier.

Mange virksomheder har arbejdet med at tokenisere erhvervsejendomme og boligejendomme, men det blev tydeligt, at kun solide aktører og ikke entusiaster kan gøre en forskel i denne niche. Det seneste fremskridt inden for fast ejendomstokenisering drevet af Jointer Virksomheden udnyttede alt det bedste af eksisterende markedsteknologi for at tilbyde en let og sikker adgang til dette marked og sigter mod at lagre fremtiden for kommerciel ejendomssyndikering bygget på tidspunktet for Decentralized Financial (DeFi) baseret på Decentralized Autonomous Organization (DAO).

Jointer er verdens første kommercielle ejendomssupporterede DeFi, en blockchain-baseret syndikationsmodel, der fungerer som et alternativ til kommerciel reel crowdfunding og REITs, der udnytter en blockchain-model, der giver investorer højt afkast og likviditet med lave risici.

I 2021 vil Jointer’s første brugssag være kommerciel fast ejendom til at løse problemet, hvor mange virksomheder lejer ejendomme i årevis og endda årtier, så udlejere kan drage fordel af lejekontantstrøm og ejendomsvurdering. Ved hjælp af syndikationsøkonomien løser Jointer dette ved at tilbyde et joint venture-partnerskab til nuværende og potentielle kommercielle ejendomsejere ved at lade dem bidrage med 1% af ejendommens værdi og modtage 50% ejerskab i ejendommen. Jointer opnår dette ved at udnytte blockchain-teknologien til at skabe en syndikeringsmodel, der skaffer midler fra offentligheden ved at tilbyde en ny type aktivklasse med dobbelt afkast end en REIT.

For et stykke tid siden samarbejdede Jointer med STEX at tilbyde unikke investeringsmuligheder. STEX er en europæisk crypto-handelsplatform for dem, der handler for at tjene, hvilket giver en bred vifte af funktioner for at hæve brugeroplevelsen. Med en hurtigt voksende kundebase og support af mere end 400 handelspar er det et praktisk sted at købe krypto med kun kredit- eller bankkort, bytte fiat til krypto eller krypto til fiat med et par swipes på deres mobile enhed. STEX blev grundlagt i Estland og overholder alle EU-regler for udveksling af kryptokurrency.

Jointer’s Auktion funktion vil fortsætte det daglige dynamiske tilbud, og STEX-brugere kan deltage direkte fra deres tegnebog. Hver dag bærer et mål og et maksimalt muligt bidrag. Investeringerne i auktionen inkluderer 90% nedadgående beskyttelse, der giver investorer mulighed for at minimere deres kapitalrisiko, mens de stadig drager fordel af eventuelle potentielle opadrettede. Gruppebonus giver alle mulighed for at drage fordel af en mere betydelig JNTR-rabat, når auktionen når over 100%. Den individuelle bonus hjælper store bidragydere til runden ved at tilbyde en multiplikator, der tilskynder daglige blyinvestorer. Bonusen er ubegrænset, men kan ikke overstige det daglige bidragshøjde på 150%, så med en begrænset daglig forsyning opfordres investorer til at deltage tidligt. I øjeblikket kan JNTR kun købes på auktionen, og der er ikke noget sekundært marked.

”Jeg forventer, at den seneste auktion kan betragtes som et eksempel, der skal følges i vores branche, og vi vil fortsætte med at forbedre brugeroplevelsen. DeFi’s konvergens med traditionel finansiering er startet, og der er meget grund til at dække ”- bemærkede STEX-grundlægger Vadim Kurylovych.

Takeaway

Analytikere roser store forhåbninger for 2021: nogle forventer, at Bitcoin sky-raketter som institutioner akkumuleres # 1 kryptokurrency i en hidtil uset skala, mens andre forventer mere fra teknologiudviklingssiden og en yderligere stigning i DeFi.

Den højt forventede Ethereum 2.0 accept vil indføre mere skalerbarhed og hæve grænsen for de mange udviklinger. Således vil det voksende DeFi-økosystem diversificere tilbudene, bringe flere funktioner til at bidrage til integrationen med traditionelle finansieringsskinner, der bliver en af ​​de vigtigste hjørnesten i væksten i dette segment.

Når der bliver færre lag med friktion med ombord-oplevelsen, og brugerens rejse bliver forenklet, kan vi forvente en enorm stigning i DeFi-brugerbasen og de kryptokurrencybaserede projekter. Tokenisering har stadig en lys fremtid, og den vil blive formet af markedsaktørerne med erfaring.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me