Bitcoin-kilpailu on käynnissä, kun miljardööri Mogul paljastaa, että hänellä on 10% salkustaan ​​BTC: ssä

Salausmaailma jätettiin äskettäin innoissaan sen jälkeen, kun Ricardo Salinas Pliego, Meksikon toiseksi rikkain mies, paljasti, että hänellä oli 10% likvideistä salkuistaan ​​Bitcoinissa. Vuonna 1955 Mexico Cityssä syntynyt miljardööri on saanut omaisuutensa median, rahoituksen, televiestinnän ja rahoituksen kautta. Hän näyttää olevan uskovainen Bitcoiniin ja sen potentiaaliin. Hän jakoi videon, joka otettiin äskettäin määrittelemättömästä Latinalaisen Amerikan maasta, jossa pankkityöntekijöiden nähtiin heittävän paperirasioilla täytetyt roskapussit roskakoriin. Pliego lisää, että paperiraha on arvoton, ja siksi on hyvä hajauttaa sijoitussalkkua.

Polkumyynnillä olevat setelit näyttävät olevan Venezuelan bolivareja, mukaan lukien 10 000 seteliä, jotka on laskettu liikkeeseen muutama vuosi sitten, ennen kuin setelit nimettiin uudelleen, kun lääni yritti torjua inflaatiokriisiä. Muutama tunti videon jakamisen jälkeen miljardööri jakaa a twiitti missä hän suosittelee Bitcoin-standardia – kirja, joka antaa käsityksen siitä, mitä kryptoarvo on kyse ja miten se suojaa kansalaisia ​​heidän taloutensa hallitukselta. Ja se on tässä tweetissä; hän paljastaa, kuinka suuri osa nettovarallisuudestaan ​​on sijoitettu BTC: hen.

Tällä hetkellä Bitcoin on kyynel, kaupankäynti yli 18 000 dollaria ensimmäistä kertaa joulukuun 2017 jälkeen. Ja toisin kuin edellinen härkäajo, jossa kolikon huippu oli 20 000 dollaria, ei näytä olevan merkkejä hidastumisesta tällä kertaa useiden tekijöiden ansiosta. Nyt on vähemmän liikaa ihmisiä, jotka eivät ole tietoisia siitä, mitä kryptovaluutta on kyse. Näyttää siltä, ​​että kryptovaluuttojen hyväksyntä kasvaa, ja tämä käy ilmi institutionaalisista sijoittajista, jotka ovat investoineet teollisuuteen voimakkaasti. Pliegon mukaan, joka on maailman 166. rikkain mies, institutionaalinen adoptio on höyryttänyt hitaasti sen jälkeen, kun vuonna 2016 käynnistetty Graysalen Bitcoin Investment Trust perustettiin..

Myös yksityissijoittajat ovat kiinnostuneita siitä

Bitcoinin innoittamat paitsi institutionaaliset sijoittajat, myös yksityissijoittajat yrittävät päästä mukaan toimintaan varmistaakseen, etteivät he menetä ohi. Googlen trendien mukaan niiden ihmisten määrä, jotka etsivät miten sijoittaa Bitcoiniin sellaisilla alustoilla kuin Liber Oy on saavuttanut huippunsa. Toisin kuin tavanomaiset kryptovaluutanvaihdot, joissa voit ostaa omaisuuden itse ja pitää sen kiinni odottaen hinnan nousua ennen kuin myydään voittoa varten, Liber Ltd: n kaltainen foorumi sallii CFD-tuotteiden kaupan erilaisille rahoitusvälineille, kuten kryptovaluutoille.

Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse ostaa itse kohde-etuutta ja sinun on huolehdittava sen varastoinnista ja muista varastoinnista aiheutuvista haitoista, kuten rahan menettämisestä, jos sen hinta laskee. Liber Ltd: ssä voit spekuloida BTC: n ja muiden kryptovaluuttojen hintoihin ja voittoon aina kun hinnat nousevat tai laskevat. Ja jos käydään kauppaa alustan avulla Libfx-tunnus, saada alennuksia. Libfx on ERC-20-standardimerkki, jonka kokonaismäärä on 35 000 000. Sen lisäksi, että sitä käytetään maksamiseen kaupankäyntikerroksessa, se tarjoaa myös käyttäjilleen pääsyn erityisiin myynninedistämisohjelmiin ja oikeuksien ostaa yrityksen osakkeita, kun ne on listattu pörssissä. Se listattiin coinmarketcap.com-sivustolle elokuun loppuun mennessä ja sai heti vetovoiman, kaupankäynnin peräti 79 dollaria.

Muut varakkaat henkilöt eivät halua menettää

Nyt on käynyt ilmi, että muut varakkaat ihmiset eivät halua menettää viimeisintä puomia. Suuren riippumattoman finanssineuvonantajan, Devere Groupin äskettäisen tutkimuksen mukaan 73% miljonääreistä aikoo sijoittaa salakirikoihin, kuten BTC: hen., ETH, ja XRP vuoden 2022 loppuun mennessä. Suurin osa tästä ryhmästä oli jo sijoitettu digitaalisiin varoihin yrityksen mukaan.

Tutkimuksessa on mukana yli 700 korkean nettovarallisuuden omaavaa henkilöä, joiden kotipaikka on yli miljoona dollaria ja jotka olivat osa yrityksen asiakaskuntaa. Mukaan Nigel Green, joka on Devere Groupin perustaja, äskettäinen ralli, jonka mukaan BTC nousee 125% vuoden alusta lähtien, on ollut varakkaiden sijoittajien vaikea sivuuttaa, koska nyt on yhä enemmän hyväksyntää siitä, että kryptovaluutat ovat rahan tulevaisuus ja nämä henkilöt eivät en halua jättää väliin.

Green uskoo, että BTC: n viimeaikaisilla hinnannousuilla on jotain tekemistä institutionaalisten sijoittajien lisääntyneen kiinnostuksen kanssa, mukaan lukien jotkut Wall Streetin pankit, jotka “hyödyntävät hyödykkeen tällä hetkellä tarjoamia valtavia tuottoja”.

PayPal Päätös antaa sen käyttäjien ostaa, myydä ja pitää salakirikoita, kuten BTC, on toinen syy, miksi Bitcoin todistaa valtavia voittoja. Tämä on innoittanut useita tunnettuja hedge-rahastonhoitajia väittämään, että BTC: llä on mahdollisuus ylittää kulta vaihtoehtoisena valuuttana. Hinnan suhteen, 18 000 dollaria, BTC on kymmenen kertaa kullan hinta, mutta kun kyseessä on 330 miljardin dollarin markkina-arvo, Bitcoin-markkinat ovat vain murto-osa kulta-markkinoista, joiden arvo on yli 9 biljoonaa dollaria.

Julkkikset pääsevät toimintaan

Äskettäin Rapper Logic paljastettu että hän oli sijoittanut 6 miljoonaa dollaria Bitcoiniin viime kuussa. ISIS-räppäri teki ilmoituksen tilinsä Instagram-tarinoiden kautta. Ei ole kuitenkaan mitään keinoa perustella, onko totta asiasta. Silti, jos se on pätevä ja olettaen, että hän teki sijoituksensa viime kuukauden alussa BTC-kaupankäynnillä noin 10 550 dollaria, hänen salkunsa voisi nyt olla 10 miljardin dollarin arvoinen.

Maisie Williams on toinen julkkis, joka on paljastanut olevansa sijoittanut BTC: hen. Viime aikoina twiitti, hän miettii, pitäisikö hänen mennä pitkään vai lyhyeksi kryptovaluuttaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me