Lataa lauantaisin uudelleen Stefanin kanssa – viikoittainen salakirjoituspeli (viikko 47)

Kun katsomme teknologiamaailmaa, näyttää siltä, ​​että jokainen päivä on joulu. No, joulu siinä mielessä, että se on täynnä upeaa tunnelmaa, lahjoja (tuotteita) ja sen taikuutta (kehitys). Ja tämä hämmästyttävä kehitys on se, mitä me katamme tässä yhteenvedossa!

Lue hintaennusteista, hajauttamisesta ja kryptopelaamisesta. Aloitetaan tämä viikoittainen yhteenveto.

Circlen tutkimus keskitetyistä ja hajautetuista ennustemarkkinoista

Circle Internet Financial julkaisi viestin, jossa he vertailivat keskitetyt ja hajautetut ennustemarkkinat. Ennustusmarkkinat ovat mielettömän suosittuja, koska ne antavat sijoittajille mahdollisuuden saada tarkka, uskottava mielipide. Tärkeintä on, että keskitetyt ennustusmarkkinat ovat kalliimpia, ja verkon käyttömaksut vaihtelevat 3 prosentista 10 prosenttiin voitoista. Mutta keskitetyt ennustemarkkinat käsittelevät “oikeaa rahaa”, joten reaalisia tappioita, kun taas salaus säilyttää aineettomuuden auran useimmille sijoittajille. Loppujen lopuksi sijoittaminen ei ole yksisuuntainen katu, ja jokaisen sijoittajan tulisi käyttää sitä, mikä sopii heille eniten.

XRP: llä on laukaus Bitcoinin (BTC) kääntämisessä

2018 oli ja on edelleen hämmästyttävä vuosi Bitcoinille. Bitcoin elää melkein kaikki muut kolikot, varaa hinnan, kun taas toiset menettivät lähes 90% hinta-arvostaan. Koko usko Bitcoiniin hajosi kuitenkin Craig Wrightin ja Roger Verin “hash-sodan” aikana. Nyt Bitcoinina, kun on näyttöä Bitcoinin keskittämisestä, useammat ihmiset saattavat olla taipuvaisia ​​investoimaan XRP: hen. XRP löytää myös oikean paikkansa pankkialalla. Sitten, kuten XRP löytää paikkansa valtavirran teollisuudessa, ei ole epätavallista, jos XRP kääntää Bitcoinin vuoden loppuun mennessä.

Sijoittajat, jotka lyövät vetoa 2: 1 Bitcoin-käteishaarukasta, aiheuttavat hinnan laskun

Vaikka monet koodaajat, pelaajat ja salauksen harrastajat ovat tiukasti kiinnostuneita salauksesta, näyttää siltä, ​​että politiikka hyökkäsi menetettyyn paratiisiin. Craig Wrightin ja Roger Verin välinen “hash-sota” johtaa todennäköisesti Bitcoin Cashin jakamiseen kahtia erilaisia ​​kryptovaluuttoja. Tämä puolestaan ​​johtaa siihen, että BCH-pitkät ja shortsit saavuttavat kaikkien aikojen korkeimmat. Ja tämä kannusti useita skenaarioita Bitcoin Cashin tulevaisuudesta sekä joitain lähitulevaisuuden skenaarioita. Mutta kuten aina salauksen kohdalla, haarukan takana on vain aika.   

Luo todellisuutesi Decentralandilla

Ethereum-blockchain-pohjainen alusta Decentraland isännöi avoimen maailman VR-alustaa, jonka avulla käyttäjät voivat luoda todellisuutensa. Ja vaikka salausta ei vielä julkaista virallisesti, salauksen harrastajat voivat jo tehdä tarjouksia maasta pelin tilassa. Maa on huutokaupattu ERC20-pelimerkissä $ Mana. Jotta asia olisi mielenkiintoisempi, asiakkaat saavat jopa sopimuksia, jotka suojaavat sekä sijoittajia että luotonantajia. Pelin sisäinen kauppa oli mitä Sakamoto kuvasi salausta ensisijaisesti. Vaikka kaikki on hienoa, on vielä liian aikaista puhua Decentralandin tuloksista.  

Ran Neuner neuvoo ostamaan XRP: n

Näyttää siltä, ​​ettei kukaan ole hiljaa hassisotien aikana, ja se varmasti provosoi Ran Neunerin. Kryptokauppiaan isäntä meni Twitteriin ja väitti, että salaussijoittajien tulisi siirtyä BTC: stä ja Bitcoin Cashista, ja sijoita yksinomaan XRP: hen. Draama on täysin todellinen, koska se meni Twitter-salausyhteisöön, jossa twiitti herätti polaarisia, kiistanalaisia ​​mielipiteitä. Kukaan ei voi syyttää Neuneria tai yhteisöä. Kryptovaluuttojen maailma on todella jännittävä.

Esports- ja rento pelit, jotka haluavat siirtyä lohkoketjuun

Verkkopelien ja blockchainin etsinnän avulla näyttää siltä, ​​että heidän liittonsa on väistämätön. Ja se ei ole liian yllättävää, silloin kun katsot tapaa, jolla pelit ovat muuttuneet viime vuosikymmenien aikana. Siksi kysymys on vain avioliiton muodosta Esports ja blockchain pidetään. On kuitenkin varmaa, että se tekee ensimmäiset askeleensa ChallengeMe-turnauksen aikana. Se kestää kolme kuukautta, ja joukkueet kilpailevat Counter-Strike: Global Offensive -tapahtumassa, jonka isännöi Unikrn..

Binancen toimitusjohtaja kaksinkertaistaa Bitcoin Bull Runin  

Ripple järkytti salausmaailmaa viime viikolla. Kaikki todella tärkeät toimijat, mukaan lukien Binancen toimitusjohtaja Changpeng Zhao ja väitti toisen härkäajon, kun hän esiintyi suositussa Crypto Traders -esityksessä. CZ väittää kuitenkin, ettei hän tiedä mikä katalysaattori tulee olemaan tai miksi se tapahtuu, mutta CZ on varma, että se tulee. Silti CZ: llä ei ollut selvää, milloin se tapahtuu, mutta uskoo kuitenkin vahvasti, että härkäajo on tulossa.

Lataa lauantaisin uudelleen Stefanin kanssa - viikoittainen salakirjoituspeli (viikko 47)

Talousanalyytikko Gary Shilling Shortsit Bitcoin

Talousanalyytikko Gary Shilling, surullisen sijoituspalveluyrityksestä A. Gary Shilling & Co, ”on oikosulku Bitcoin. Hän uskoo, että kaikki on jotain upeaa Ponzi-järjestelmää. Shilling perusti päättelynsä täysin erilaisiin argumentteihin, jotka ovat lähempänä “perinteistä taloudellista päättelyä”. Ensinnäkin hän väittää, että hän ei ymmärrä Bitcoinia, eikä sijoita mihinkään, mitä hän ei ymmärrä, sitten se ei ole arvon säilytys, vaihdon väline, eikä sitä hyväksytä yleisesti. Ripple-hulluuden keskellä tällä viikolla alan vanhimman neuvojen kuunteleminen ei ehkä ole niin paha asia.

Ja se oli tälle viikoittaiselle kierrokselle. Pysy kuulolla ensi viikolla, kun suurella osalla näistä asioista on päätöslauselmansa. Nähdään ensi kerralla, tutkija salausmaailmasta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me