Salausvaluutan roolit globaalissa taloudellisessa muutoksessa

Jos olet hyvin perehtynyt rahoitussektoriin, olet juuri törmännyt sanaan “kryptovaluutta”. Siitä on keskusteltu jo jonkin aikaa. Se on nyt saavuttanut tähtiä eri talouksissa ja maissa. Vaikka useat verkkoalustat hyväksyvät nyt salauksen maksuvälineenä, toiset ovat edelleen skeptisiä. Yksi kryptovaluuttojen olennaisista ominaisuuksista on kuitenkin se, että ne ovat käytettävissä. 

Maailmassa on useita kryptovaluuttoja, ja osa niistä sisältää Bitcoin, Ethereum, Monero ja muut. Nämä valuutat voisivat toimia arvovarastona, koska yksi Bitcoin on nyt yli 35 000 dollaria. Nimettömyys on myös olennainen osa kryptoja. Sinun tarvitsee vain olla verkkolompakko, ja olet hyvä mennä. Ilman paperityötä, allekirjoittajia ja kirjallisia sopimuksia / sopimuksia saatat arvoltaan miljardeja dollareita salausta. Joten haluat ehkä kysyä, kuinka voin sitten vaihtaa salaukseni rahaksi? Se on helppoa; sinun tarvitsee vain käydä Evonax. Ne auttavat vaihtamaan suosittuja kryptovaluuttoja fiat- tai jopa muihin kryptovaluuttoihin. 

Tässä on joitain kryptovaluuttojen rooleja globaalissa taloudellisessa muutoksessa 

  • Paranna kansainvälistä kauppaa

Luottamus ja epävarmuus ovat aina olleet mittapuuna kansainvälisen kaupan mittaamiseen. Hallitus, pankit ja yritykset ovat kaikki kansainvälisen kaupan luottamuksen ja epävarmuuden tuotteita. Nämä instituutiot ovat omalla tavallaan aivan liian voimakkaita. Silti, blockchain-tekniikan kynnyksestä lähtien, suurin osa heistä odottaa voimistavansa voimaansa. Salausvaluutat otetaan käyttöön blockchain-tekniikassa, joka on 100% hajautettu. Edustajaa ei tarvitse olla toisessa maassa ennen kaupankäyntiä. Voisit olla Yhdistyneessä kuningaskunnassa, kun vaihdat salausta jonkun kanssa Australiassa. Kryptovaluutta on auttanut vähentämään epävarmuutta kauppakumppaneiden keskuudessa. Voit nyt harjoittaa liiketoimintaasi radikaalisti kaikilla talouden aloilla. 

  • Taloudellisen toiminnan edistyminen

Salausvaluutan ja lohkoketjuteknologian tulon jälkeen taloudellinen toiminta on kasvanut tasaisesti. Esimerkiksi bitcoin käyttää kaivostoimintaan erikoistuneita laitteita, ja tämä yksin on luonut talouden sektoreita ja alasektoreita, mikä on lisännyt kapealla olevien yksilöiden työllistymismahdollisuuksia. Vaikka ihmiset käyvät kauppaa digitaalisilla kolikoilla, kryptovaluutan vaihtoa ei voida sivuuttaa tai pelata vähäisessä määrin. Se on instituutio, joka on auttanut ylläpitämään menestystarinoiden tasaista kasvua kirjailijoiden, markkinoijien, ohjelmoijien ja verkkosuunnittelijoiden keskuudessa ympäri maailmaa. Vaikka pystyt pitämään päivittäisen hälinän, voit käyttää kryptovaluutan kaivostoimintaa sivuharrastuksena, joka voisi toimia ylimääräisenä tulovirrana. 

  • Maksutavat:

Blockchain-tekniikka on tehnyt maksutavasta suhteellisen helppoa ja paljon nopeampaa. Sen sijaan, että odotat maksuportaaleissa rahan lähettämistä maiden välillä, voit nyt käyttää blockchain-tekniikoita. Pysyessäsi kodissa mukavasti – voit lähettää maksun palveluista kenellekään, kaikkialla maailmassa. Sinun tarvitsee vain hankkia vastaanottajan e-lompakko. Voit hankkia e-lompakon ja vaihtaa salauksesi fiatiksi Evonax. Sen sijaan, että maksuportaaleista ja pankeista tulisi naurettavia siirtomaksuja, kryptovaluutta- ja blockchain-tekniikka tarjoaa vähäisiä ja taskuystävällisiä maksutapahtumia. Muista huomata, että näiden tapahtumien maksaminen vie alle minuutin, ennen kuin maksu heijastuu toiseen päähän. Nopea, tehokas ja luotettava! 

  • Arvon säilytys ja varallisuuden jakautuminen 

Ennen kryptovaluutta kulta on ollut omaisuuserä, jota käytetään arvon varastona. Salausvaluutan syntymisen ja Bitcoinin syntymän jälkeen vuonna 2009 valta on kuitenkin vaihtanut omistajaa. Yksityishenkilöt ja yritykset ostavat nyt Bitcoinia ja muita kryptoja arvovarastoksi. Yksi Bitcoin vuodesta 2009 oli alle 10 dollaria. Tällä hetkellä yksi Bitcoin on yli 35 000 dollaria, ja ennen vuoden 2021 loppua asiantuntijat ennustavat sen nousevan 50 000 dollariin. 

Mikään sektori ei ole koskaan kokenut kasvua salausmaailmassa. Bitcoin ja ethereum nousivat nousevasti 2000 ja 3000 prosenttia vuonna 2017. Ne, jotka ottivat käyttöön ja investoivat salaukseen aikaisemmin, varhaiset linnut, nauttivat eduista nyt – luoden yön yli miljonäärejä ja miljardöörejä. Ihmisistä, joilla on vain vähän tai ei lainkaan tietoa investoinnista, tuli kuukausien aikana jättiläisiä. 

Kryptovaluutta on auttanut muuttamaan vaurauden jakautumis- ja luomisnopeutta. Kun kaikilla on yhtäläiset mahdollisuudet tulla taloudellisesti vilkkaiksi, se riippuu siitä, oletko valmis ottamaan riskin laskeman riskin. Jotkut hallitukset taistelevat lohkoketjuteknologioiden innovaatioista asettamalla säännöksiä sen pitämiseksi paikallaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me