Nexus gensidig gennemgang – et kryptovalutabaseret decentraliseret forsikringsprodukt

Oversigt

Ticker NXM
Pris 37,1 USD
Markedsværdi / markedsrangering 246.077.431 USD / # 54
Hele tiden høj 75,73 USD
all time low 6,96 USD
Cirkulerende forsyning 7.520.846 / 7.520.846
Token Type ERC-20
Samlet værdi låst $ 69.589.587
Internet side https://nexusmutual.io

Nexus gensidigt er et kryptovalutabaseret forsikringsprodukt, der tilbyder sine brugere beskyttelse mod sårbarheder i smarte kontrakter. Det giver Defi-investorer beskyttelse til specifikke aktiviteter inden for kryptoøkosystemet. Du kan henvise til det som forsikring, men holdet har ikke tilladelse til at kalde det sådan på grund af juridiske konsekvenser.

I mellemtiden er det forskelligt fra vores grundlæggende viden om traditionel finansiering. Selvom traditionelle forsikringsselskaber leverer en vigtig service, stimulerer de ligesom bankerne overskud. Nogle gange kan de prioritere deres overskud over kundernes behov. 

I hele vores daglige liv har vi brug for forsikring. Vi kan dog forbedre det for at betjene kunder og ikke store virksomheder bedre. Nexus Mutual har en lang vej at gå, før den kan forstyrre status quo, men det hjælper os i øjeblikket med at forestille os den nuværende begivenhed. 

Det er af denne grund, at vi har valgt at gennemgå det Nexus-gensidige blockchain-baserede projekt for at undersøge dets potentielle og fremtidige muligheder.

Der er fordele og ulemper ved hver af disse forsikringsmodeller, Nexus Mutual indeholder de bedste funktioner i begge. Nexus Mutual-projektet er stadig ungt, derfor er dets begrænsede karakter af applikationer. Ansøgningerne er dog vores opmærksomhed værd. Du skal forstå, at Nexus ikke beskytter dig mod jordskælv, bilulykker eller skader. I stedet er det udelukkende fokuseret på en kun crypto use case; Smart kontraktfejl. 

Veteraner og nybegyndere i kryptorummet forstår, at økosystemet er fyldt med sårbarheder. Du har læst om udvekslinger, der er hacket, eller fejlfunktion af token-tegnebøger eller fedtfingerfejl. I mellemtiden er det fælles problem i dag, især inden for decentraliseret finansiering (Defi), at sårbarheder i smarte kontrakter er. 

Vi har set nogle smarte kontrakter, der blev revideret af bemærkelsesværdige tredjeparter, bliver offer for nogle komplekse angreb. I de fleste tilfælde lider både brugere og platformstiftere af et tab af midler. Nexus Mutual arbejder på at afbøde denne særlige sårbarhed. Dens “Smart kontraktdækning”Giver brugerne et ekstra sikkerhedsniveau for sådanne begivenheder som DAO-hacket fra 2016. Der er faste definitioner af den type begivenheder, der kan berettige en udbetaling. 

Nexus gensidige statistikker

og det aktive dækningsbeløb pr. kontraktmæssigt er som nedenfor:

Nexus gensidig - aktivKilde: nexustracker.io

Brugere får ikke en udbetaling for phishing-angreb eller eventuelle problemer, der er oprettet på grund af netværksbelastning. Orakler, minearbejdere og andre enheder uden for den smarte kontrakt er heller ikke omfattet. Derfor er det altid vigtigt at gennemgå betingelserne for den type dækning, du vil købe.  

Hvordan fungerer Nexus gensidig forsikring?

Enkelt sagt giver Nexus Mutual medlemmer af dets samfund mulighed for at købe Cover mod en bestemt smart kontraktrisiko. Dette er et lokkende forslag, men hvordan udfører det denne opgave? Du går deres internet side og klik på “køb omslag” fra hjemmesiden. Du bestemmer den bestemte protokol, du vil have Cover for. Dette inkluderer alle de store Defi-protokoller fra 1-tommers udveksling, yEan Finance, Opyn, og mange andre. 

Når du er færdig med dette trin, fortsætter du med at vælge den dækning, du ønsker, og hvor lang tid det er. Når du ikke er et eksisterende medlem, efter at du har gennemført dette trin, bliver du bedt om at deltage i gensidig. Inden du bliver medlem af Nexus Mutual, skal du betale 0,002 ETH og gennemføre standard KYC / AML-processer. 

At være medlem betyder også, at du er en Nexus gensidigt token (NXM) holder. Alle medlemmer er ansvarlige for voldgift af forslag til styring, krav og alle risikovurderinger. Medlemmerne skal vurdere risikoniveauet forbundet med hver smart kontrakt. I tilfælde af udnyttelse vil medlemmerne stemme for at afgøre, om kravet er legitimt og derfor kræver en udbetaling. 

Nexus-gensidige medlemmer kan også placere deres tokens med visse smarte kontrakter, der er proportionale med, hvor sikre medlemmerne tror, ​​at han er smart. Jo mere NXM-token er sat på en bestemt smart kontrakt, jo billigere er det for andre medlemmer at købe dækning. I teorien betyder det, at medlemmerne af Nexus-samfundet har sat rigtige penge i fare for at sige, at en bestemt smart er en lav risiko. 

samlet stabelbeløbSamlet beløb stablet

Hvis du for eksempel sætter dit NXM-token i en højrisikosmart kontrakt, risikerer du at miste en del af denne indsats, hvis den smarte kontrakt er hacket, og der gøres krav på dette hack.

Ifølge Kayleigh Petrie, direktøren for community engagement i Nexus Mutual;

Enhver staker, der kan identificere, hvilken kontrakt der er mindre risikabel, før andre medlemmer tjener belønninger for deres tidlige signal. 

Når et krav er indledt, bliver NXM-indehavere bedt om at stemme om, hvorvidt kravet (smart contract hack) er legitimt. Afstemning i tråd med den bredere konsensus tjener en indehaver mere NXM-token, mens afstemning imod konsensus låser en vælgers token i en periode. Enhver bruger, der forsøger at opfylde krav, der falder uden for definitionen af ​​dækning, kan få deres tokens ødelagt. 

Brugssagerne & Medlemskab af Nexus Mutual

Her er de forskellige måder, hvorpå du kan deltage i Nexus Mutual-platformen.

 1.   Køb af smart kontraktdækning

Det første produkt fra Nexus Mutual er Smart Contract Cover, der dækker “utilsigtet brug af kode.” 

Hvert medlem, der køber Smart Contract Cover, vælger et fast beløb, der kaldes dækningsbeløbet. Dækningsbeløbet udbetales, hvis kravet i vurderingsprocessen godkender kravet. Implikationen er, at udbetalingen ikke nødvendigvis ville være lig med de tab, der skyldes det smarte kontrakthack. Der er trin, du skal tage for at købe et cover som første gang bruger af Nexus-platformen. 

 • Du vælger “Køb dækning” i instrumentbrættet
 • Indtast den smarte kontraktadresse, du vil købe en dækning til
 • Indtast beløbet i Dai (USD) eller Ether, som du vil have som det faste dækningsbeløb.
 • Angiv, hvor længe du ønsker, at dækningen skal vare

Når du har gjort alle disse, genereres et tilbud, og Coveret kan købes, hvis du har tilstrækkelig kapacitet til en dækkende pris. Du bliver bedt om at blive medlem af Nexus Mutual på dette tidspunkt, hvis du ikke er medlem. 

Fordelene ved at købe smart kontraktdækning

Købsdækning er de vigtigste aktiviteter, der udføres af medlemmerne af Nexus Mutual. Folk slutter sig til samfundet for at dække fælles risici. Når der er købt en dækning, strømmer medlemmets bidrag til Capital Pool, og det forbedrer den gensidige position. Coveret er prissat for at skabe et langsigtet overskud, der deles fælles mellem medlemsbasen.

 • Gør krav

En dækningsindehaver kan fremsætte et krav inden for dækningsperioden eller op til 35 dage efter dækningsperioden. Det faste dækningsbeløb viser, at skadevurderingen er et simpelt “ja” eller “nej” og tager ikke højde for den skade, der er foretaget. For at indgive et krav skal dækningsindehaveren indtage 5% af NXM-tokens, der er låst inde på tidspunktet for køb af dækning.

Hvis 10% af NXM-tokens er låst inde ved Cover-køb, kan Cover-indehaveren indsende kravet til vurdering to gange. Disse “omkostninger” er et incitament til at afbøde falske påstande. Når et krav er vellykket, returneres indsatsen til brugeren. I mellemtiden, hvis kravet afvises, fortabes indsatsen. 

Selv om de andre medlemmer på kort sigt ikke drager fordel af et enkelt vellykket krav, er det på lang sigt i medlemsbasisens interesse at gensidigt betaler legitime krav. Uden en sådan forekomst vil tilliden til systemet blive udhulet. Derfor vil det være vanskeligt for nye kunder eller kapitaludbydere at deltage i fremtiden.  

 • Vurdering af krav

Nexus Mutual godkender eller afviser ikke krav som traditionelle forsikringsselskaber. På Nexus-platformen besluttes det gennem medlemstemmeprocessen. Medlemmer fungerer som skadesvurderere ved at stemme om krav, der er indsendt af andre medlemmer på platformen. Denne medlemsafstemningsproces har det absolutte skøn om at betale et krav eller ej, og deres mening er endelig. Selvom der ikke er nogen mulighed for at eskalere et krav til nogen regulator, kommer det med fordelen ved fleksibilitet. Medlemmerne kan beslutte at betale krav, som de vælger, og det inkluderer ved at anvende deres skøn positivt. Dette kan dog omfatte at betale et krav, der kan afvises i henhold til strenge vilkår og betingelser, men der er et reelt tab. 

For at dette skal fungere, skal der være et incitament for folk til at stemme på krav og også et stærkt afskrækkende middel til at afbøde bedrageriske aktiviteter. For at opnå dette fordeles am-prisen til de skadesvurderere, der stemmer med konsensusudfaldet og straffer de mennesker, der stemmer imod. 

Nu, evalueringstiden!!!

 • Projektkonceptet & Opbakningsteknologi

Nexus Mutual sigter mod at revolutionere forsikringsbranchen ved overgangskraft for virksomheder tilbage til folket. Enhver kan blive medlem og deltage, da gensidig er helejet af medlemmerne af Nexus gensidige samfund. Medlemmerne bidrager med Ether (ETH) i puljen til gengæld for Nexus native token (NXM). Nexus Mutual implementerer komplekse smarte kontrakt systemer på Ethereum Mainnet

 • Den samlede låste mængde, markedsdominans og dynamik

Nexus Mutual blev det nyeste Ethereum-baserede projekt, der overgår Lightning Network med den samlede volumen låst. På tidspunktet for skrivningen af ​​dette indlæg har Nexus Mutual låst aktiver på mindst 9,6 millioner dollars, mens Lightning Network låste 9,5 millioner dollars.

nexus gensidig total låst værdiKilde: Defipulse.com

Projektet har været dominerende i branchen og har overgået $ 74 millioner i aktiv dækning. I øjeblikket dækker Nexus Mutual for 206.763 ETH; hvilket er ca. 1% af det samlede Defi-marked. 

 • Virksomhedens juridiske baggrundskontrol

Nexus Mutual er etableret som et aktieselskab ved garanti i Storbritannien, og de er godkendt af Financial Conduct Authority (Bank of England) til at bruge det beskyttede ord “gensidig” i deres navn. Som medlem af dette fællesskab bliver hver bruger medejer af det gensidige, med medlemsrettigheder repræsenteret af NXM-tokens.

 • Sikkerheden 

Nexus Mutual er i partnerskab med Somiske Blockchain-laboratorier som sikkerhedsrevisionspartner. Dette partnerskab tillader potentiel Nexus distribueret for at få deres smarte kontrakter revideret af Somish Blockchain Labs. Revisionsberetningen er tilgængelig her

Den smarte kontrakt er verificeret på Etherscan. Godkendelsen fra Englands bank og dens verifikation på Etherscan er tilstrækkelig dokumentation for, at projektet ikke er en fidus, og at det er sikkert for medlemmerne. 

 • Hvidt papir

Nexus Mutual har en detaljeret teknisk hvidbog. Du kan læse det her.

 • Teamprofil

Nexux-gensidige holdNexus gensidige team

Hugh KarpVirksomheden er grundlagt af Hugh Karp, forsikringsfaglig og Blockchain-entusiast siden 2011.

Roxana Danila – Roxana Danila er CTO, og hun har over fem års erfaring med at lede og opbygge softwareprodukter.

Bestyrelsesmedlemmer inkluderer Nikita Arora, Reinis Melbardis, Graeme Thurgood og Nick Munoz-McDonald, Kayleigh Petrie er direktør for kommunikation og engagement. Over 22 års erfaring inden for finansielle tjenester, Steve Barker; grundlæggeren og administrerende direktøren for SwapForex fungerer som projektrådgiver. Evan Van Ness, grundlæggeren af ​​WeekInEthereum.com er også en rådgiver. 

 • ExchangeListing

Native token (NXM) købes via deres officiel hjemmeside. Yderligere er det indpakket version er noteret på børser som Binance, Huobi, Uniswap, poloniex etc. 

 • Konkurrencen 

Ingen kendt konkurrence 

 • Fællesskabsaccept 

Holdet bag Nexus Mutual har et meget rigt samfund og tilhængerskab på tværs af medaen. Blandt deres sociale medier tilhænger inkluderer; 

Twitter -13,4k,

Telegram – 2105 medlemmer,

Uenighed – 5.864 medlemmer

og så videre. 

Fordele og ulemper

Den væsentlige fordel ved dette projekt er beskyttelsen af ​​mennesker mod sårbarheder i smart kontrakt, og medlemmerne har overskuddet.

Der er dog en ulempe ved projektet. De strenge retningslinjer for medlemmer til at få adgang til krav kan forhindre nogen med et faktisk tab i at få adgang til et krav. 

** Gennemsnitlig vurdering: 8/10

Nexus gensidig vurdering

Vores mening om projektet

Nexus gensidig forsikring har potentialet til at revolutionere Defi-rummet ved at forsikre mod risici i forbindelse med smarte kontrakter. Selv om der er få hindringer mod den fulde strøm af Nexus gensidig forsikring, er fremtiden utvivlsomt lys. 

 Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

 • Er Nexus gensidigt revideret?

Grundlæggerne har udført omfattende interne test og eksterne revisioner for at sikre, at der ikke er nogen mulighed for at have en fejl i Nexus-smartkontrakten. 

 • Er Nexus decentraliseret? 

Ifølge teamet er platformen ikke decentraliseret af hensyn til brugerne, især som opstart. De havde dog en plan om at decentralisere med tiden. 

 • Har du brug for at købe NXM for at købe dækning?

Nej, du kan bruge ETH, DIA til at købe dækning. Systemet er designet til automatisk at konvertere DIA eller ETH til NXM for at tillade dækningskøb. 

 • Sådan prissættes en smart kontraktdækning?

Prisen for en smart kontraktdækning er drevet af mængden af ​​NXM, der er sat af risikovurderinger i forhold til den specifikke kontrakt.

 • Er der en begivenhed for togenerering? 

Der er ingen begivenhed for togenerering. 

 • Sådan køber du en smart kontraktdækning?

At købe dækning er så simpelt som at forbinde din MetalMask-tegnebog på Nexus Mutual-brugergrænsefladen https://nexusmutual.io.

Vi har et hold af robuste fagfolk, der vurderer DeFi-projekter på fuldstændig upartisk måde.

Vil du have din ICO gennemgået af Coingape? Lad os vide

Advarsel: Coingape offentliggør kun projektanmeldelser for informationsformålet. Det er ikke en invitation til investering. Når du tager investeringsbeslutninger, skal du foretage din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me