Binance Coin (BNB) -ennuste vuodelle 2021: Jatkaako BNB / USD nousua vuonna 2021? Avaintekijät selitetty!

Binancen hinta oli ehdottomasti nouseva helmikuun puolivälissä, kun se nousi noin 50 dollarista 370 dollariin. Se antoi puolet voitoista helmikuun viimeisellä viikolla, mutta näyttää siltä, ​​että se alkaa kääntyä jälleen nousuun. Binance-kolikko BNB oli ensimmäinen, joka ilmoitti kryptovaluutta-rallista viime vuoden syyskuussa, kun se hyppäsi noin 18 dollarista 33 dollariin ja se nousee eniten juuri nyt, kolminkertaistui hinnassa joulukuun puolivälistä lähtien. Tammikuun vetäytyminen oli heikkoa ja lyhytaikaista, kun taas helmikuun kaksi ensimmäistä viikkoa ovat toistaiseksi olleet poikkeuksellisia, ja Binancen arvo on lähes kaksinkertaistunut, noussut noin 40 dollarista hieman alle 100 dollariin ja jatkanut sitten yli 145 dollaria, kun taas nouseva vauhti vain vahvistuu. Tämä tapahtuu keskellä tuotekehitystyötä, jossa Binance tuo markkinoille useita uusia kryptovaluuttatuotteita.

Binance on digitaalinen omaisuus, jonka Binance-pörssi lanseerasi. Käyttäjät voivat maksaa Binance-maksunsa BNB: ssä, ja he saavat alennuksia vastineeksi. Nämä alennukset ovat voimassa neljä vuotta, ja niiden arvo puolittuu vuosittain: 50% ensimmäisenä vuonna, 25% toisena vuonna, 12,5% kolmantena ja 6,25% neljännen aikana. Binance Coinin ensisijainen tarkoitus on palkkioiden maksaminen, vaikka se voidaan käyttää myös useissa verkko- ja fyysisissä myymälöissä ympäri maailmaa. Tämän lisäksi voi myös sijoittaa BNB in Initial Coin Offerings (ICO), jotka perustettiin osana Binancen Launchpad-ohjelmaa.

Toistaiseksi maailman kymmenennen suurimman kryptovaluutan, Binance Coinin (BNB), markkina-arvo on 4 378 824 720 dollaria. Binance Coin (BNB) perustettiin alun perin Ethereum-verkkoon heinäkuussa 2017, mikä teki siitä kolmannen sukupolven kryptovaluutan ja ERC-20-tunnuksen. 

Binance-kolikon loi suosittu kiinalainen kryptovaluutanvaihto Binance. Binance-kauppa, joka käsittää binääriä ja rahoitusta, käy kauppaa noin 5 184 160 910 dollaria tyypillisellä 24 tunnin jaksolla, ja se on maailman suurin salausvaihto. Sen menestys johtui sen sisäisestä sovitusmoottorista, joka sopii käyttäjille, jotka haluavat ostaa ja myydä samaa omaisuutta. Tällä tavalla Binance siirtyy todennäköisesti vahvuudesta, mutta entä Binance Coin?

Viimeaikaiset muutokset BNB / USD-hinnassa 

Aika Muuta ($) Muuta%
30 päivää +9,48 dollaria +21,39%
6 kuukautta +21,18 dollaria +91,55%
1 vuosi +25,07 dollaria +130,23%

 

 

BNB / USD – Ennusteyhteenveto

Vakuusennuste: Q1 2021

Hinta: 350–400 dollaria

Hintatekijät: Double Top Breakout, Bullish MACD, 10 & 20 EMA-tuki

Binanssiennuste: Q2 2021

Hinta: 500 dollaria – 600 dollaria

Hintatekijät: laskusuuntainen korjaus, Fibonacci-palautus, voitonotto.

Binance-ennuste: 1 vuosi

Hinta: 1000 dollaria

Hintalähteet: 50 EMA-tukea, ABCD-mallin valmistuminen

 

BNB / USD – tekijät, jotka vaikuttavat setelirahan hintaan:

Seuraavat tekijät, jotka vaikuttavat Binance-kolikon hintaan, auttavat sinua ymmärtämään markkinoita ja ennustamaan kasvu- tai laskusuhdanteita ajankohtaisten tapahtumien perusteella. Ennusteet perustuvat tyypillisesti teknisen analyysin periaatteisiin. Tästä huolimatta meidän kaikkien on ymmärrettävä erilaisia ​​tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa tietyn omaisuuden hintaan, mikä puolestaan ​​antaa meille mahdollisuuden tehdä järkeviä sijoituspäätöksiä muuttuvien tapahtumien perusteella.

Hallitukset ja keskuspankit eivät tällä hetkellä valvoa monia kryptovaluuttoja. Jos kuitenkin muutoksia tapahtuu tulevina vuosina, se voi vaikuttaa Binance-kolikon arvoon. Katsotaanpa kolme tärkeintä tekijää, jotka voivat vaikuttaa Binance-kolikon hintaan:

Tarjonta ja kysyntä:

Tarjonnan ja kysynnän välistä suhdetta voidaan pitää “all-all” -tekijänä, joka vaikuttaa aina Binance-kolikon hintaan. On myös syytä huomata, että kysynnän ja tarjonnan suhde itsessään riippuu monista eri tekijöistä. Yksinkertaisesti sanottuna omaisuuden hinta laskee, jos tarjonta ylittää kysynnän, ja puolestaan ​​se nousee, jos kysyntä on suurempi kuin tarjonta. 

Binance-kolikon toimitus:

Binance puolittaa kolikot ja tämä tapahtuma tapahtuu suunnilleen kerran vuodessa. Se leikkaa palkan uusien lohkojen louhinnasta puoleen. Kuten Bitcoin, Binance-kolikon kokonaismäärä on suurin. Kun se aloitettiin, kokonaistarjonta oli noin 200 miljoonaa; Binance-pörssi kuitenkin tuhoaa tarkoituksellisesti Binance Coin -merkit ajan myötä.

 Tämä tehdään yleensä salausvaluutan tarjonnan hallitsemiseksi, mikä auttaa Binance-kolikon hintoja pysymään kiinteinä. Yksinkertaisesti sanottuna Binance pystyy hallitsemaan kysynnän ja tarjonnan suhdetta vähentämällä kokonaistarjontaa, mikä vaikuttaa myönteisesti Binance-kolikon hintaan. 

ICO: n menestys:

Toinen merkittävä tekijä, joka voi vaikuttaa Binance Coin -hintoihin, on Binancen Launchpad-järjestelmään osallistuvien ICO: n menestys. Jos Binance tukee uusien suosittujen kryptovaluuttojen käynnistämistä, se tarkoittaa, että Binance Coin -käyttäjillä on enemmän vaihtoehtoja rahakkeidensa kaupankäyntiin. Tämä puolestaan ​​tukee Binance Coinin kysyntää, koska se luo enemmän syytä käydä kauppaa Binance-alustalla ja siten omistaa BNB. 

USA: n dollari & Binance-kolikko:

Binance-kolikon yleinen nousu voi johtua myös heikentyneestä Yhdysvaltain dollarista, jonka laukaisi edistyminen kohti sopimusta seuraavasta Yhdysvaltain finanssipoliittisesta elvytyksestä, mikä on heikentänyt Yhdysvaltain dollarin kaltaisten turvasatamavarojen kysyntää ja vaikuttanut voittoihin julkaisussa Binance Coin.

Miksi ostaa Binance-kolikkoa? BNB: n ominaisuudet:

Puhutaan upeista syistä ostaa Binance (BNB) -kolikkoa.

Edullisuus – Verrattuna muihin kolikoihin, kuten Bitcoiniin, BNB on ostamisen kannalta suotuisa, koska se on melko edullinen. Voit helposti vaihtaa BNB-kolikoita Binance-alustalla.

Tarjonta ja kysyntä – Tarjonta ja kysyntä määräävät valuutan arvon kasvun digitaalisessa pörssissä. Bitcoinin arvo kasvoi 21 miljoonan toimitusmäärän ansiosta. Tällä välin markkinoilla on jo 99 miljoonaa BNB-kolikkoa, ja sen maineen levittyessä tarjonta vähenee, mikä puolestaan ​​vaikuttaa myönteisesti hintoihin.

 Yhteisön luottamus – Binance-kolikkoa pidetään yhtenä markkinoiden luotettavimmista kolikoista käytön helppouden ja korkean 30 000 dollarin nostorajan ansiosta. Sijoittajat ovat saamassa enemmän luottamusta BNB: hen, koska turvallisuuskysymykset ovat alhaiset. 

 Kasvu – Kun Binance-alusta kasvaa ajan myötä, BNB-valuutta kasvaa samalla nopeudella. Infrastruktuuri on yhtä vahva kuin Bitcoinin protokolla.

Tekninen analyysi – voimmeko odottaa nousevan trendin jatkumista – BNB / USD? 

Markkinoiden teknisellä puolella Binance käy kauppaa vankalla nousevalla ennakkoluulolla noustessaan 92,55 dollarin tasolle. Viikoittaisessa aikataulussa Binance on rikkonut kaksinkertaisen ylimmän vastustason 33,66 dollaria, ja se ylittää myös seuraavan vastusalueen 47 dollaria. Nousevien kynttilöiden sulkeminen viikoittaisessa aikataulussa viittaa vahviin mahdollisuuksiin ostaa lisää Binancessa. 

Tarkasteltaessa Binancen pitkän aikavälin ennustetta salauspari viittaa vahvaan nousevaan puolueellisuuteen. Ylemmällä puolella Binance saattaa löytää seuraavan vastuksensa noin $ 103 ja 125.100, jota pidentää kuukausittaiset kääntöpisteen vastustasot. 

BNB / USD nouseva, RSI ja MACD – kaikki ehdottavat ostamista

Päivittäisessä kaaviossa 10 & 20 jaksoa Eksponentiaaliset liukuvat keskiarvot tukevat myös voimakasta nousupoikkeamaa, mutta samalla se viittaa myös vakaisiin mahdollisuuksiin laskevaan korjaukseen, koska arvo pysyy tasolla, joka on kaukana nykyisestä 94 BNB: n markkinahinnasta.

Alemmalla puolella BNB / USD voi löytää tukea $ 88.10- ja 79.44-tasoilla, joita pidennetään 23,60% ja 38,20% Fibonacci retracement -tasoilla. MACD: llä on nouseva noususuunta, ja se on alkanut sulkea histogrammit yli 0, mikä tukee nousevaa puolueellisuutta kauppiaiden keskuudessa. Voimme odottaa pienen korjauksen BNB: ssä 79,44 dollariin saakka, kun pari on erittäin ostettu ja sonnit näyttävät uupuneen. Tämä päivitys tarkasteli monia henkeäsalpaavia ennusteita ja ideoita, joita jotkut johtavat asiantuntijat käyttivät salaustilassa. Jokaisella heistä on suuri argumentti, mikä tekee siitä mielenkiintoisemman seurata, mitä on tarkoitus selvittää vuoden 2021 alussa. Onnea!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me