GBP-ennuste H2 2020: Jäljitys näyttää olevan päättynyt hintaan GBP / USD

Ison-Britannian punta (GBP) on ollut viime vuosina todella epävakaata kaikessa, mitä Yhdistyneessä kuningaskunnassa on tapahtunut, ja kun otetaan huomioon USD: n volatiliteetti tänä vuonna, GBP / USD on muuttunut yhdeksi valuuttojen volatilimmista pareiksi, 19 sentin vaihteluväli tänä vuonna. Vain GBP / JPY on ylittänyt euron volatiliteetin GBP / USD, vaihteluvälillä 21 senttiä, mutta tuohon pariin sisältyy myös GBP, mikä tarkoittaa, että GBP-parien volatiliteetti on tullut pääasiassa GBP: ltä. GBP / USD putosi matalammalle tasolle vuoden 2020 ensimmäisellä neljänneksellä, kuten useimmat valuuttamarkkinoiden päätoimialat tekivät, mutta se on palannut maaliskuusta lähtien ja näyttää tällä hetkellä melko nousevalta, ja tänä aikana on ollut useita onnistuneita valuuttasignaaleja. Mutta jatkuuko tämä nouseva vauhti, ja jos niin, niin kauan? Yleensä rahoitusmarkkinoilla on tällä hetkellä monia epävarmuustekijöitä, mutta epävarmuustekijät ovat vielä suuremmat GBP / USD: n suhteen, koska Brexit-prosessi vaikuttaa siihen. Joten, käytämme tätä GBP / USD -ennustetta tarkastelemaan kaikkia tekijöitä, jotka todennäköisesti vaikuttavat GBP: ään lähitulevaisuudessa.

Lue viimeisin päivitys GBP / USD Hinta 2021 Ennuste

 

Nykyinen GBP / USD Hinta: $

Viimeaikaiset muutokset GBP / USD-hinnassa

Aika Muuta ($) Muuta%
30 päivää +0,027 dollaria +2,0%
6 kuukautta +0,057 dollaria +4,3%
1 vuosi +0,124 dollaria +9,3%
5 vuotta 0,198 dollaria 12,9%
Vuodesta 2000 -0,279 dollaria -17,2%

 

GBP / USD

GBP / USD on ollut laskusuunnassa syyskuusta 2008 lähtien, kun se on kääntynyt nopeasti maailmanlaajuisen finanssikriisin aikana ja kaatunut huipulta noin 75 senttiä. Korot ovat laskeneet tälle parille, kun taas matalat ovat myös laskeneet, mikä osoittaa, että myyjät pysyvät hallussa pitkällä aikavälillä. Perustekijät ovat olleet GBP / USD: n vastakkaisella puolella, kun Brexitin epävarmuus painaa brittiläistä sterlingia, kun taas Yhdysvaltojen ja Kiinan välinen kauppa on auttanut dollaria, lisännyt polttoainetta laskusuuntaiseen liikkeeseen ja lähettänyt tämän parin 1.1410 tämän vuoden maaliskuussa, kun koronavirusepidemia leviää Euroopassa ja Isossa-Britanniassa. Mutta maaliskuun jälkeen olemme nähneet melkein 20 sentin nousun, mikä johtuu pääasiassa GBP-indeksin (BXY) kääntymisestä. Mutta epävarmuus on edelleen erittäin suuri GBP: lle useista syistä, ja näen GBP / USD: n nousun olevan rajoitettu. Tekniset kaaviot viittaavat joihinkin muihin voittoihin kuukausikaavion 50 SMA: n tauon jälkeen, mutta nousu todennäköisesti päättyy jossain vaiheessa. Voi kuitenkin kestää useita kuukausia, ennen kuin kääntyminen tapahtuu ja suurempi laskusuuntaus jatkuu. 

GBP / USD -ennuste Q4 2020: 1.40 GBP / USD -ennuste 1 vuosi: 1,25-26 GBP / USD ennuste 3 vuotta: 0,55-0,60
Hintaohjaimet: Parannettu riskitunnelma, tekninen analyysi, USD-vauhti Hintaohjaimet: Yhdysvaltain vaalien jälkeen, postikoronavirus, talouden elpyminen, EU: n ja Yhdistyneen kuningaskunnan välinen kauppasopimus? Hintaohjaimet: Perusteet Yhdistyneessä kuningaskunnassa, DXY-korrelaatio, maailmanlaajuinen mielipide, Brexitin jälkeinen

GBP / USD -ennuste seuraavan viiden vuoden ajalta

Kuten useimmissa maissa ympäri maailmaa, maailmanlaajuinen kauppasota on heikentänyt Ison-Britannian talouden kasvua viimeisten kahden vuoden aikana, mikä on heikentänyt myös riskivaluuttojen, kuten Englannin punnan, tunnetta. Mutta GBP: n laskulle on toinen syy; Brexit-prosessin aiheuttama epävarmuus Leave-äänestyksen jälkeen vuonna 2016. Tämän lisäksi GBP-kauppiaiden on selviydyttävä volatiliteetista, joka johtuu COVID-19-pandemiasta, joka aiheutti kaikkien valuuttojen sukelluksen matalammalle dollariin nähden ja sitten aaltoileva takaisin ylös. Tällä hetkellä mielipiteet ovat positiiviset ja GBP / USD ajaa tätä aaltoa, mutta kukaan ei tiedä, milloin kaksi GBP: ään vaikuttavaa suurta tapahtumaa, nimittäin koronavirus ja Brexit, päättyvät, ja tämän pitäisi pitää GBP laskussa . Mutta vuoden 2020 viime kuukausina saatamme todennäköisesti saada kuvan siitä, mihin GBP / USD voi olla menossa ensi vuonna, koska Yhdysvaltain vaalit ja Brexit-neuvottelujen päättyminen on suunniteltu marras-joulukuussa.     

Kuinka Brexit päättyy? 

Kansanäänestyksen jälkeen Brexit on ollut vuoristoradalla. Theresa May, joka aloitti pääministerinä vuonna 2016 pidetyn Brexit-äänestyksen jälkeen, pani 50 artiklan soveltamisen voimaan maaliskuussa 2017. Hän ei kuitenkaan voinut saada enemmän tukea äänestäjiltä kesäkuun 2018 vaaleissa, mutta hänen seuraajansa Boris Johnson, joka voitti selvällä enemmistöllä, siirtyi eteenpäin Brexitin kanssa, mikä teki selväksi, että Yhdistynyt kuningaskunta olisi poissa, kauppaa tai ei sopimusta. EU ja Yhdistynyt kuningaskunta pääsivät sopimukseen eroamislain suhteen, mutta niiden on silti ratifioitava kauppasopimus ennen vuoden 2020 loppua, muuten Yhdistynyt kuningaskunta maksaa tulleja EU: hun suuntautuvasta viennistä ja päinvastoin. EU: n vienti vaikuttaa paljon enemmän Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, koska se vie vuosittain noin 300 miljardia puntaa, mikä on 43% koko Yhdistyneen kuningaskunnan viennistä, kun taas vienti EU: sta Yhdistyneeseen kuningaskuntaan on paljon pienempi osa. Syyskuusta 2020 lähtien ei ole vielä selvää, ratkaistaanko sopimus, varsinkin kun koronavirus on kiinnittänyt kaiken huomion ja maailma muuttuu nopeasti. Kauppasopimuksen yhteydessä GBP: n tulisi kuitenkin nousta muutaman kuukauden ajaksi, todennäköisesti vuoden 2021 ensimmäisen ja toisen vuosineljänneksen aikana. Kaupan tapauksessa GBP / USD: n pitäisi kuitenkin kääntyä nousuun vuoden 2021 alussa, mutta se vaikuttaa myös riippuvat Yhdysvaltojen vaaleista, jotka pidetään marraskuussa. Jos Donald Trump valitaan uudelleen, se tarkoittaisi koronavirusrajoitusten päättymistä Yhdysvalloissa ja USD-tunnelma muuttuisi tämän seurauksena voimakkaasti nousuun, mikä puolestaan ​​saattaisi johtaa GBP / USD: n loppupäähän. Kauppasopimuksen tulisi kuitenkin olla punaisen punaisen myönteinen tekijä pitkällä aikavälillä, erityisesti muihin valuuttoihin nähden. Jos Yhdistynyt kuningaskunta päätyy poistumaan EU: sta ilman sopimusta, se lisää nykyisen talouskriisin, koronaviruksen ja monien muiden tekijöiden aiheuttaman negatiivisen ilmapiirin lisäksi ylimääräistä taakkaa ja laskusuuntainen suuntaus jatkuu puntaa kohden. Mutta meidän on pidettävä silmällä EU: n ja Yhdistyneen kuningaskunnan neuvotteluja tältä osin ja käytävä kauppaa sen mukaisesti.    

COVID-19 ja uudelleen avaaminen Lähetä GBP / USD korkeampi

Koronavirus alkoi levitä Isossa-Britanniassa hieman myöhemmin kuin muissa Euroopan maissa, kuten Italiassa ja Espanjassa. Pääministeri Boris Johnson kieltäytyi panemasta toimenpiteitä täytäntöön alussa, mutta saatuaan itse viruksen hän liittyi useimpiin muihin maihin ja asetti maan lukkoihin, mikä johti talouden syvään taantumaan. Yhdistyneen kuningaskunnan talous oli jo vaikeuksissa viime vuosien maailmantalouden romahduksen ja Brexitin seurauksena. GBP oli laskusuunnassa, mutta lasku kiihtyi COVID-19-pandemian alkuvaiheissa, helmikuussa ja maaliskuussa, viime vuoden joulukuun korkeimmasta 1,35: stä maaliskuun puoliväliin 1,14: ään, mikä oli yksi suurin lasku tärkeimmissä valuutoissa. Mutta GBP: n tilanne on sen jälkeen muuttunut, samoin kuin kaikkien riskivarojen, kuten osakemarkkinoiden, kohdalla. Kaikki hallitukset ovat heittäneet talouteensa kaiken voitavansa yrittääkseen auttaa sen elpymistä yhden syvimmistä ja kummallisimmista taantumista koskaan. Tämä on auttanut sekä riskin tunnetta että puntaa. Ison-Britannian hallitus on ottanut käyttöön noin 400 miljardin punnan palautuspaketit, joiden tukena toimii Bank of England (BOE), operaatioiden, kuten joukkovelkakirjojen ostojen, velkojen helpottamisen ja yrityslainojen, toteuttamiseksi, ja tällä on myös ollut oma osuus näinä kriisin aikoina. BOE on laskenut korot 0,10 prosenttiin ja nostanut omaisuuden ostojärjestelyä 745 miljardiin punnaan. COVID-19-paketeilla ja maailmantalouden uudelleen avaamisella on ollut suuria vaikutuksia Britannian talouteen. Suurin osa sektoreista on nyt täydessä höyryssä, ja vauhti on käynnissä Isossa-Britanniassa, toisin kuin Euroopassa, jossa talous on heikentynyt toukokuun ja kesäkuun voimakkaan hyppyn jälkeen. Ison-Britannian kuluttajahintaindeksin ydininflaatio nousi 1,8%: iin, valmistavan teollisuuden PMI nousi 55,3 prosenttiyksikköön elokuussa ja Services nousi 60,1 prosenttiin, mikä tarkoittaa nopeaa laajenemisvauhtia. Brittien rahat pysyvät maassa kesällä matkarajoitusten vuoksi, joten palvelujen kasvu on lisääntynyt. Joten Yhdistyneen kuningaskunnan talous näyttää edelleen olevan vankka, elpymässä paremmin kuin eurooppalaiset. Siksi EUR / GBP: n nousutrendi päättyi heinäkuussa, kun taas elokuussa valuuttapari vetäytyi matalammaksi. GBP / USD puolestaan ​​on edelleen melko nouseva, kun se on vaatinut takaisin kaikki tappiot COVID-19-ongelmien alusta lähtien.    

BXY – GBP / USD korrelaatio

Vertaamalla GBP-indeksin – BXY ja USD-indeksi – DXY kuukausittaisia ​​kaavioita, yhtäläisyydet GBP / USD kuukausittaisen aikataulun kanssa ovat suuremmat GBP-indeksissä. Hakemisto näyttää vain historian vuoteen 2009 asti, mutta silti molempien kuva on siitä lähtien lähes identtinen. Vuodesta 2010 heinäkuuhun 2014 BXY kävi kauppaa sivuttain 200 pisteen alueella välillä 148 ja 168, kun taas GBP / USD kävi kauppaa myös 20 sentin alueella, välillä 1,48 – 1,68. Tätä seurasi DXY: n lasku 120 pisteeseen, kun taas GBP / USD laski 1,20: een.  

 

BXY: n ensimmäinen kohde on 140 pisteessä

50 SMA (keltainen) piti molempien kaavioiden hintaa alempana vuodesta 2015, mutta viime vuoden joulukuusta lähtien 50 SMA on menettänyt merkityksensä vastusindikaattorina, koska hinta on noussut sen yläpuolelle kahdesti ja pysynyt siellä ilman taaksepäin . DXY: ssä 100 SMA (vihreä) tuotti vastarintaa viime vuoden ensimmäisellä puoliskolla, sitten se muuttui tueksi. Hinta on kuitenkin toistaiseksi siirtynyt alle liikkuvan keskiarvon, mutta on vielä nähtävissä, nouseeko se takaisin sen yläpuolelle. Joten meidän on seurattava GBP-indeksiä tarkemmin kuin DXY, jotta voimme käydä kauppaa GBP / USD: llä, koska BXY korreloi läheisesti GBP / USD: n kanssa..   

Nouseva trendi on vaarassa USD-indeksille       

Tekninen analyysi – Saako GBP / USD 100 MA: ta 1.140: ssä?

 

 50 SMA on jälleen rikki

Kun tarkastelemme GBP / USD: n kuukausittaista kaaviota, näemme, että se näyttää samanlaiselta kuin useimmat hyödykkeet, kuten öljy ja kupari, sekä muut riskivarat. Vuoteen 2007 asti tämä pari oli nousussa, saavuttaen ennätyskorkeudet noustessaan yli 2,10: n, mutta sitten se kaatui, ja se on ollut laskusuunnassa yleisesti huolimatta joistakin kunnollisista vetäytymisistä. Hinta muodosti muutaman doji-kynttilänjalan vuonna 2009, GFC: n suuren kaatumisen jälkeen, mutta liikkuvat keskiarvot muuttuivat kuukausikaavion vastarinnaksi, ja tämä pari on pysynyt niiden alapuolella. 50 SMA on tarjonnut vastarintaa viime vuosina, kuten edellä mainitsimme, mutta liukuva keskiarvo on nyt rikki ja hinta nousee korkeammalle, kun DXY laskee, joten kuukausittainen kaavio osoittaa nousevaa vauhtia 100 SMA: han asti (vihreä) kello 1.40.

 

 Yläpuoli on nyt auki viikkokaaviossa

GBP / USD -viikkokaaviossa kuva näyttää myös melko laskevalta vuodesta 2014 lähtien, kun hinta on pysynyt liukuvien keskiarvojen alapuolella vuodesta 2015, etenkin 200 SMA (harmaa), joka on tuottanut kunnollista vastarintaa. Mutta hinta nousi liikkuvan keskiarvon yläpuolella heinäkuussa, ja näyttää siltä, ​​että 20 SMA muuttui tueksi välittömästi. Hinta nousi korkeammalle elokuun viimeisellä viikolla, kun USD-indeksi jatkoi laskuaan. Tämä viittaa myös GBP / USD: n lisäetuihin todennäköisesti vuoden loppuun saakka, jolloin Yhdysvaltain vaalit ovat ohitse ja Brexit on saatu päätökseen, luultavasti ilman kauppasopimusta, jolloin suurempi laskutrendi jatkuu.    

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me