USD / CAD-hintaennuste Q4 2020: Jatkaako nousutrendi pian?

 

Kaupankäynti [[USD / CAD]]: llä oli nousussa viime vuosikymmenen ensimmäisellä puoliskolla, mutta vuodesta 2016 lähtien tämä pari on vakiinnuttanut sivuttain. Matalat tasot ovat kuitenkin nousseet tänä aikana, mikä osoittaa ostopaineita pitkällä aikavälillä. Tämän vuoden ensimmäisellä vuosineljänneksellä ostajat yrittivät kunnolla yrittää palauttaa pitkän aikavälin nousutrendin, työntämällä hintaa 17 senttiä korkeammalle, myös koronaviruksen puhkeamisen avulla, mikä antoi USD: lle massiivisen nousun korkeammalle.

Mutta USD: n kääntyminen, joka kääntyi massiivisesti laskevaksi, lähetti tämän parin takaisin alas ja se menetti kaikki Q1: n voitot. Mutta lasku pysähtyi syyskuussa 100 SMA: n kuukausikaaviossa, joka on toiminut tukena vuodesta 2017, ja olemme nähneet pomppua viimeisten kahden kuukauden aikana. Tämä viittaa siihen, että vetäytyminen on ohi ja nouseva käänne on tulossa, mutta on vielä nähtävissä, pystyvätkö ostajat menemään yli viimeisen 4-5 vuoden vaihteluvälin. 

Nykyinen USD / CAD Hinta: $

Viimeaikaiset muutokset USD / CAD-hinnassa

Aika Muuta ($) Muuta%
30 päivää -0,026 dollaria -1,9%
6 kuukautta 0,195 dollaria -13,8%
1 vuosi 0,010 dollaria 1,0%

5 vuotta 0,022 dollaria -1,6%
Vuodesta 2000 -0,140 dollaria -9,7%

 

USD / CAD reaaliaikainen kaavio

USD / CAD

USD / CAD: ään vaikuttavat tekijät

Kuten kaikilla valuuttapareilla, kolikolla on kaksi puolta analysoitaessa sitä. USD: ään vaikuttavat varmasti perustekijät, jotka näyttävät positiivisilta juuri nyt, paitsi koronavirusongelma. Rajoitukset ovat kuitenkin vähäisiä verrattuna Kanadaan, joka on sulkenut tietyt palvelut lokakuun alusta lähtien. Raakaöljy on tärkeä tekijä CAD: lle, joka on hyötynyt siitä, mutta tulevaisuus ei ole varma. FED ei nosta korkoja pian, kun taas BOC saattaa lieventyä edelleen. Tekninen analyysi, jonka käsittelemme perusteellisesti alla, viittaa myös tähän pariin, joten tulevaisuus näyttää nousevalta USD / CAD: lle. Ke on ollut pari Forex-signaalia tässä parissa tänä vuonna. 

 

USD / CAD ennuste Q4 2020: 1.35 USD / CAD -ennuste 1 vuosi: 1.40 USD / CAD ennuste 3 vuotta: 1.40-45
Hintaohjaimet: Yhdysvaltain vaalien jälkeen, riskin tunne, öljyn hinta, Covid-19      Hintaohjaimet: Globaalipolitiikka, molemmat taloudet, maailmantalous, tekninen analyysi  HintaohjaimetÖljyn hinta, perusteet Yhdysvalloissa ja Kanadassa, globaali politiikka     

Kanadan dollarin hintaennuste seuraavalle 5 vuodelle

Jatketaanko USD: n nousun nousua vaalien jälkeen?

Yhdysvaltain dollari oli nousussa vuosien ajan, ja Yhdysvaltain talous kasvoi kohtuullisessa tahdissa, ja se nousi alun perin, kun koronavirus puhkesi, mutta se on muuttunut melko laskevaksi maaliskuusta lähtien, joten USD / CAD kääntyi alaspäin. 1.4670: stä 1.30: een elokuun loppuun mennessä.

USD on kuitenkin kääntynyt viimeisen viikon aikana ennen Yhdysvaltain presidentinvaaleja, ja todennäköisyys on, että se saattaa edelleen nousta korkeammalle vaalien jälkeen huolimatta siitä, kuka voittaa. Nancy Pelosi vastustaa yritysverojen korottamista, kuten Joe Biden aiemmin mainitsi, mikä on positiivista USD: lle, jos hän voittaa. Tiettyjen republikaanien kommenttien jälkeen on myös hyvät mahdollisuudet saada laiha hallituksen finanssipaketti. Talouskalenterissamme esitetyt vaalit ovat siirtymässä seuraavaan vaiheeseen.

Jotkut taloustieteilijät ennustavat, että FED todennäköisesti pysyy odotettavissa pitkään, mutta jos vaalien jälkeen tulee uusi optimismiaalto, talous kukoistaa edelleen, joten en ole heidän kanssaan samaa mieltä. Tämä tarkoittaa, että USD jatkaa edellisen viikon noususuuntaansa ja jatkaa todennäköisesti vuosikymmenen pituista nousutrendiä.

Kanadan talous on kohti uutta taantumaa?

Koronavirus ei vaikuta enää vaikuttavan Yhdysvaltojen talouteen, mutta Kanadassa olemme nähneet rajoitusten lisääntyvän viime viikkojen aikana, kun baarit, ravintolat jne. Ovat jälleen sammuneet, mikä tapahtui kesän heikon reboundin jälkeen. Tämä tulee maksamaan kuluttajien mielipiteistä, jotka muuttuvat heikommaksi taloudeksi.

Raakaöljy on auttanut CAD: ää, sillä se on palannut merkittävästi takaisin huhtikuusta lähtien, jolloin Yhdysvaltain [[WTI]] putosi $ -37.50 dollariin ja nousi sitten elokuun loppuun mennessä 43.50 dollariin. Mutta se muuttui laskusuhteeksi syyskuussa, ja usean viikon konsolidoitumisen jälkeen se jatkoi laskuaan lokakuun loppua kohti. Tämä ei auta CAD: ää, ja jos maailmantalous muuttuu jälleen pehmeämmäksi talvella koronavirusrajoitusten vuoksi, öljyn kysyntä laskee edelleen, mikä auttaa [[USD / CAD]] nousemaan korkeammalle.

Perustekijät osoittivat Kanadan talouden heikkenemistä jo syyskuussa, joten talous todennäköisesti johtaa toiseen taantumaan. Tulossa on myös talvi, joka on Kanadassa melko ankara, ja tämä lisää taloudellista jäädytystä. Kanadan keskuspankki on melko laskeva, kuten useimmat suuret keskuspankit tällä hetkellä, mutta toisin kuin FED, joka ainakin pysyy odotettavissa, BOC saattaa jopa helpottaa rahapolitiikkaa edelleen. Tämä pätee myös USD / CAD-sonniin.    

USD / CAD tekninen analyysi – Liukuvien keskiarvojen palautuminen on jo alkanut

Alue 1.30 on edelleen USD / CAD: n tukena

2000-luvun alussa USD / CAD kävi kauppaa noin 1,60: ssä, mutta tämä vuosikymmen osoittautui melko laskevaksi hinnan sukelluksen ollessa 0,90. Finanssikriisin aikana vuosina 2008–2009 näimme nousun 1,30: een, mutta sitten USD / CAD kääntyi jälleen laskusuunnitelmaan ja laski pariteetin alapuolelle. Viime vuosikymmen alkoi nousuparilla tälle parille, mutta nousu päättyi noin 1,47: een, ja vuosikymmenen toisella puoliskolla olemme nähneet enimmäkseen konsolidoitumista, vaikka matalat ovatkin nousseet vuodesta 2017, jolloin 50 SMA (keltainen ) muuttui tueksi, joka työntää matalat ylöspäin siitä lähtien. Ylhäällä vastus 1.47: ssä pysyy kuitenkin. Kahden viime kuukauden aikana olemme nähneet hinnan palautuvan 50 SMA: sta, mikä osoittaa, että laskusuunta on päättynyt ja ostajat ottavat hallinnan tulevina kuukausina. Myös stokastinen indikaattori vahvistaa tämän, koska se on ostettu liikaa ja nyt.

200 SMA on edelleen toistaiseksi kiinni, mutta katsotaanpa, kestääkö se

Viikkokaaviossa 50 SMA (keltainen) ja 100 SMA (vihreä) antoivat tukea, kun nousutrendi oli vahva, sitten 200 SMA (violetti) otti vallan, kun USD / CAD lopetti uusien korkeuksien nousun. Tämä liukuva keskiarvo piti tukea syyskuun ensimmäisellä viikolla maaliskuun jälkeisen laskutrendin jälkeen ja sitten taas lokakuussa. Tämä viittaa siihen, että ostopaine on laskenut 20 SMA: ssa, joka on noin 1.30, ja myyjät ovat saattaneet luopua nyt, kun toinen epäonnistunut yritys murtautua sen alle. Tämä viittaa nousuun, joka oli jo alkanut lokakuun viimeisellä viikolla. Joten kaikki osoittaa kohti USD / CAD: ää, ja odotamme sen nousevan 1,40: een ja mahdollisesti 1,45: een vuoden 2020 lopulla ja vuoden 2021 alussa..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me