Forex-trendikaupan strategiat

Kaupankäynti trendin kanssa on yksi turvallisimmista tavoista houkutella pääomamarkkinoita ja loistava strategia voittojen maksimoimiseksi. FX-johtajien huippuanalyytikot käyttävät trendikauppastrategioita yhtenä ensisijaisena lähestymistapana markkinoihin. Lisäksi ennen kaupan tekemistä tai signaalin antamista he aina vahvistavat trendin puolen.

Mitkä ovat trendit?

Trendejä on useita eri muotoja ja kokoja. Jotkut ovat kanavia, joissa on yhdensuuntaiset ylemmät ja alemmat trendiviivat, kun taas toisilla on vain yksi trendiviiva. Tämä on tärkeä ero, koska trendillä, jossa on vain yksi suuntauslinja, on linja, joka toimii tukena nousutrendissä ja linja, joka toimii vastustuksena laskusuuntauksessa.

Meidän on pidettävä mielessä, että markkinoiden inhimillisen luonteen vuoksi trendit eivät aina seuraa täysin symmetristä trendiviivaa. Kaupankäynnin aikana meidän on oltava joustavia ja reagoitava markkinoiden toimintaan.

Aloittelevat kauppiaat ajattelevat, että trendikauppa on helppoa. Löydä vain trendi ja pääse mukaan vallitsevaan hintatoimintaan. Käytännössä se ei ole niin helppoa. Kuten kaikissa muissa tämän pelin näkökohdissa, monet ongelmat tulevat esiin, kun yritetään tunnistaa trendi. Tässä on muutama kysymys, jotka tulevat säännöllisesti esiin yrittäessäsi päästä suuntaukseen:

  • Onko tämä uusi suuntaus vai vain paluu?
  • Olenko liian myöhäistä päästä mukaan suuntaukseen?
  • Onko riski / hyötysuhde kannattavaa?

Nämä ovat joitain kysymyksiä, joita esitämme itsellemme yrittäessään tunnistaa ja käyttää trendikauppastrategioita. Tekemällä perusteellisen analyysin voimme voittaa nämä ongelmat ja saada paremman kuvan laajemmasta kuvasta meneillään olevasta ja tulevasta..

Onko tämä uusi trendi vai vain jälkipolku?

Nähdäksemme, onko muodostuva uusi suuntaus vai pelkästään olemassa olevan suuntauksen uudelleenveto, on odotettava, että suuntaus asetetaan oikein ja rikkotaan tietyt tasot. Jos emme tee niin, saatamme hypätä takaisin paluun lopussa ja palaa hinnan kääntymisestä.

Alla olevasta GBP / USD -viikkokaaviosta voimme nähdä, että hinta hylättiin edellisillä matalilla arvoilla. Emme voi kuitenkaan käydä pitkää kauppaa, koska olemme epävarmoja siitä, muodostuuko todellinen trendi. Vahvistus uudesta kelvollisesta trendistä tapahtuu pitkän mustan viivan tauon ja sulkemisen jälkeen, mikä on aikaisempi pitkäaikainen tuki.

Olenko liian myöhäistä päästäksesi trendiin?

Rohkeimmat kauppiaat pyrkivät tarttumaan trendeihin aikaisin. Tätä varten heidän on ennakoitava hintatoiminta ennen kuin se määritellään. Alla olevasta GBP / USD-kuukausikaaviosta voidaan nähdä, että pari on käynyt kauppaa tiukalla laskusuuntauksen jälkeen. On olemassa kaksi kuukausittaista kynttilää, jotka osoittavat, että ostopaine on voimakkaasti noin 1,48–49. Lisäksi on eroja kaikissa kolmessa indikaattorissa, MACD, Stochastics ja RSI. Nämä kaikki tekijät toimivat vahvistuksena uuden trendin muodostumiselle.

Etkö tiedä, mitkä kynttilät ovat? Napsauta tätä oppiaksesi

Onko riskin ja palkkion suhde kannattavaa?

Saadaksesi paremman riskin / palkkion tuoton trendikauppastrategioissa, meidän on ensin nähtävä suunta, johon haluamme tulla. Alla olevassa kuukausikaaviossa näemme, että pari kävi kauppaa noin 2,1, 5 vuotta sitten ja suuren pudotuksen jälkeen, se vaihtoi välillä 1,60 – 1,70 suurimman osan 5 vuoden jaksosta. Tämä antaa meille 2000 pip-potentiaalisen tavoitteen ja noin 350 pip-potentiaalisen tappion, jolloin riski / hyötysuhde on noin 1-6.

gbpusd-w1

Hinta hylätään edellisillä matalilla matkoilla, mutta emme voi vielä sijoittaa pitkään, koska olemme epävarmoja muodostumasta todellista trendiä

gbpusd-mn1

Kaksi nastaa ilmaisee vahvaa ostopaineita, mikä tarkoittaa nousutrendin alkamista

Trendikauppastrategiat: Paras valinta työhön

Suuntauksen tunnistaminen ei ole kaikki mitä on tehtävä. Kun olemme tunnistaneet trendin, meidän on päätettävä noudatettavista trendikauppastrategioista.

Trendikaupan strategioita on 3:

  1. Anna ja anna juosta – Tämä strategia on tarkoitettu konservatiivisimmille kauppiaille, jotka eivät halua riskoida paljon tai ottaa riskejä hyvin usein. Kuten nimestä käy ilmi, se koostuu kaupankäynnistä trendin tunnistamisen jälkeen ja sen antamisen. Tällaiset kaupat ovat konservatiivisia kauppoja yleensä trendin vahvistamisen jälkeen, tyypillisesti päivittäisen kaavion tukilinjan rikkoutuessa.
  2. Sisään ja ulos – Tämä strategia on tarkoitettu riskin maltillisille kauppiaille, jotka haluavat nostaa riskiä hieman vastineeksi suuremmasta voitosta. “Sisään ja ulos” -strategia koostuu kauppojen sijoittamisesta päätrendin perusteella mutta pienemmällä aikataulukaavio-analyysillä. Elinkeinonharjoittajat, jotka päättävät käyttää tätä strategiaa, ottavat kantaa pienempien aikakarttakaavioiden paluukierrosten aikana, kun indikaattorit osoittavat, että pari on ylimyynnissä, ja purkavat heidät, kun sama kaavio osoittaa, että se on saavuttanut yliostetut tasot, mikä osoittaa, että toinen paluu on määrä. Alla oleva päivittäinen kaavio näyttää tasot, joihin päästä.  Lisätietoja useiden aikakehysten käytöstä
  3. Laskemalla yhteen – Tämä strategia on tarkoitettu elinkeinonharjoittajille, jotka haluavat hyödyntää trendiä täysimääräisesti ja lypsää jokaisen putken. Syötä kauppa tunnistettuasi trendin, tässä tapauksessa pitkä, ja jatka lisäämistä kyseiseen sijaintiin jokaisessa paluukerrassa lyhyemmässä aikataulukaaviossa. Tämä on erittäin kannattava strategia, mutta sinun pitäisi olla hyvin varovainen, sitä korkeammalle se menee. Yläpäässä olevien paikkojen lukumäärän vuoksi voittosi voi heikentyä erittäin nopeasti peruutettaessa ja saatat jopa johtaa tappioon.

gbpusd-d1

Ylimyydyt alueet osoittavat mahdollisuuksia pitkille

audusd-h1

AUD / USD käy kauppaa nousutrendikanavalla. Mitkä trendikaupan strategiat sopivat parhaiten työhön?

audusd-d1

Trendien käytön aloittaminen

Suuntaukset ovat erottamaton osa rahoitusmarkkinoita. Olipa kyse valuuttakaupasta, futuureista tai osakkeista, ihanteellisen trendikauppastrategian valitseminen voi olla kannattava harjoitus. Jos haluat lisätietoja trendistä niiden reaaliaikaisessa kehittymisessä, pysy ajan tasalla FX Leadersin Live-uutissyötteestä. Jos markkinoilla on liikkeellä, analyytikot tarjoavat näkemyksiä, signaaleja ja ideoita siitä, miten päästä toimintaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me