Cryptocurrency Exchange

Markedet for kryptokurrency blomstrer, og det samme gælder kryptokursudvekslinger. De fleste børser udfører den vigtige opgave at konvertere fiat-valutaer til kryptokurver og omvendt, mens nogle af dem kun håndterer kryptokurver. Nogle børser tilbyder kryptovalutahandel med marginkonti og har avancerede handelsplatforme svarende til kryptokurrencyhandelsplatforme, der tilbydes af forexmæglere.

* Ved du ikke, hvad en kryptovaluta er? Tjek ‘Hvad er kryptovaluta’.
Med en marginkonto kan du handle kryptokurver med gearing (gearing).

FX-ledere er stolte over at præsentere en upartisk gennemgang af forskellige kryptokurrencyudvekslinger baseret på flere faktorer, herunder sikkerheden for kundernes fonde, de forskellige tjenester og instrumenter, der tilbydes, og kundeservice.

Nogle spørgsmål, der ofte stilles af potentielle cryptocurrency-brugere og -handlere, inkluderer følgende:

 • Hvad er den bedste cryptocurrency-udveksling, jeg kan bruge?
 • Hvad er den bedste digitale valutaudveksling?
 • Hvad er den bedste tilgængelige cryptocurrency-udvekslingsplatform?
 • Hvilken Bitcoin-udveksling skal jeg bruge?
 • Hvor kan jeg finde en fremragende ethereum-udveksling?
 • Hvad er den bedste tilgængelige bitcoin-udvekslingsplatform i øjeblikket?

Hvis du nogensinde har spekuleret på nogle af disse punkter, skal du tjekke nedenstående tabel, der indeholder meget af de oplysninger, du har brug for til at vælge den bedste cryptocurrency-udveksling:

Udveksling af kryptovaluta Fordele Kryptovalutaer til rådighed Deponeringsmetoder Åbn en Crypto-kontoCoinbase logo

 • Sikker kryptoudveksling
 • Rimelige gebyrer
 • Opbevarede kryptokurver og indskud er forsikret
 • Begyndervenlig
 • Øjeblikkelig overførsel mellem brugere
 • Marginhandel tilgængelig

Bitcoin

Ether (Ethereum)

Litecoin (LTC) Bankoverførsler

Kredit- / betalingskort

Bankkabler

Sepa indskud

KryptovalutaÅbn en Coinbase Crypto

Konto nu!Kraken logo

 • En bred vifte af omsættelige kryptokurver
 • Lave transaktionsgebyrer
 • Marginhandel tilgængelig
 • Handel med forskellige cryptocurrency / fiat valuta og crypto / crypto par

Bitcoin

Ether (Ethereum)

Ethereum Classic (ETC)

Litecoin (LTC)

Dash

Bitcoin kontanter (BCH)

Forskellige andre kryptovalutaer Bankoverførsler

KryptovalutaÅbn en Kraken-krypto

Konto nu!CEXIO

 • Negativ balancebeskyttelse
 • Handel på tværs af platforme: websted, mobilapp, REST API og FIX API
 • Hurtig ordreudførelse
 • Lav spredning

Bitcoin

Ether (Ethereum)

Bitcoin kontanter (BCH)

Dash

Zcash (ZEC)

Bitcoin goldBank overførsler

Kredit- / betalingskort

KryptovalutaÅbn en Cex.io Crypto

Konto nu!Poloniex logo

 • Lave transaktionsgebyrer
 • En bred vifte af kryptokurver
 • Marginhandel tilgængelig på større kryptoer og adskillige altcoins
 • Høj likviditet

Bitcoin

Bitcoin kontanter (BCH)

Ether (Ethereum)

Dash

Zcash (ZEC)

Plus mange andre kryptovalutaerÅbn en Poloniex Crypto

Konto nu!

Yderligere information om kryptovalutaudveksling

Coinbase

Coinbase er en solid cryptocurrency-udveksling, der er tillid til af over 7 millioner brugere. Coinbase-brugeres deponerede midler og lagrede kryptokurver er dækket af Coinbase-forsikring, hvilket er en fremragende sikkerhedsfordel.

Coinbase-klienter har nu den ekstra bekvemmelighed ved telefonsupport (ud over e-mail-support). Coinbase tilbyder generelt god kundeservice på trods af den enorme mængde nye brugere.

Har du meget travlt med at få noget kryptokurrency? Coinbase kan være en god mulighed for dig.

Coinbase er en rigtig god mulighed for krypto-begyndere på grund af dens brugervenlige grænseflade. At købe kryptovaluta med fiat-valuta er også hurtigere med Coinbase end med de fleste andre kryptokurrencyudvekslinger, fordi transaktioner kan udføres, så snart brugerne har verificeret deres konti og kreditkortoplysninger.

* Er ‘buy-and-hold’ en smart måde at handle kryptokurver på?

SpectroCoin

SpectroCoin er en respektabel kryptokursudveksling, hvor brugere kan foretage indbetalinger på mange forskellige måder, herunder debet- og kreditkortindskud. Et fantastisk træk ved SpectroCoin er deres forudbetalte betalingskort, som er en bekvem måde at bruge eller hæve penge over hele kloden..

Spectrocoin accepterer indskud i adskillige fiat-valutaer og er en virkelig bekvem kryptobørs. SpectroCoins gratis bitcoin-tegnebog er også tilgængelig i en mobil version, som yderligere forbedrer dets brugervenlige kendetegn.

Coinmama

Coinmama er en værdig konkurrent i kryptobørsforretningen. Det gør det muligt for brugerne at lægge deres hænder på kryptokurrency på et øjeblik. Udveksling af fiat-valuta til kryptokurrency kan ske ved blot at udfylde deres betalingsformular og foretage et depositum. Efter disse hurtige trin modtager du din krypto i din tegnebog, så snart din indbetaling er ryddet.

Coinmama tilbyder bitcoin og ether og er en af ​​de få kryptobørser, der accepterer kontante indskud.

Kraken

Kraken tager en omfattende tilgang til sikkerhed. Krakens sikkerhedseksperter har indbygget en række sofistikerede sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre tyveri af penge og information.

Når det kommer til sikker møntlagring, brugerkontosikkerhed, systemsikkerhed, økonomisk sikkerhed og juridisk overholdelse, er Kraken en reel brancheleder.

 • Langt størstedelen af ​​mønter opbevares sikkert i kolde tegnebøger, helt isoleret fra ethvert online-system.
 • De eneste mønter, der opbevares i varme tegnebøger (online), er de nødvendige for at opretholde operationel likviditet.
 • Alle cryptocurrency-tegnebøger er krypterede.
 • Krakens servere er beskyttet i et professionelt datacenter i topklasse med videoovervågning, et retina-scanningssystem og væbnede vagter.
 • Kundemidler opbevares sikkert på adskilte bankkonti.

Krakens sikkerhed er ret imponerende – bevæbnede vagter, nethindescanninger osv.

Kraken har også nydt en massiv mængde nye brugerkonti og er en kraftfuld og dynamisk kryptokursudveksling med lave gebyrer og en bred vifte af tilbudte kryptokurver..

Cex.io

Cex.io er en fremragende kryptokurrencyudveksling, der accepterer mest populære indbetalingsmetoder som Visa, Mastercard, bankoverførsler og kryptokurrency.

Cex.io tilbyder sine tjenester i de fleste lande i verden. Dens provision er lav, og dens handelsplatforme er meget velegnede til institutionel og algoritmisk handel. Cex.ios dybe likviditet kombineret med sine fremragende handelsplatforme og -værktøjer gør det til en fremragende mulighed for market making, scalping, højfrekvent og stor volumenhandel.

Marginhandel er også tilgængelig på Cex.io med en gearing på op til 1: 3.

* En handelsmetode har stået tidstesten, selv på det revolutionerende kryptokurrencymarked. Lære om pris handling cryptocurrency handel nu!

Poloniex

Det mest imponerende ved Poloniex er sandsynligvis et stort antal kryptokurver, den har til rådighed – ca. 100. De fleste af disse kryptokurver kan parres med bitcoin, æter, Monero og binde.

*Hvad er Bitcoin-valuta?

Poloniex’s handelsvolumen måler normalt i top ti af alle cryptocurrency-børser.

Poloniex letter kun handel med kryptokurrency og kryptokurrency, og indskud og udbetalinger skal foretages med kryptokurver.

Poloniex er meget omhyggelig med at sikre sine kunders midler, hvoraf størstedelen opbevares i luftgappet kølerum (offline).

Konklusion

Mere og mere kapital strømmer ind på kryptokurrencymarkedet, og adskillige kryptokurver sætter pris på hurtigt. På samme tid begynder flere og flere virksomheder og enkeltpersoner at handle med kryptokurver og også investere i det eller spekulere med det.

Selvom det kan virke vanskeligt at blive involveret i kryptokurrencymarkedet, er det faktisk virkelig simpelt – åbn en konto med en kryptokurrencyudveksling, deponer midler og konverter dine penge til de kryptokurver, du har brug for, eller handl de forskellige kryptokurrencypar, du vælger. Bliv ikke efterladt, få din andel af markedet for kryptokurrency i dag!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me